Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trwa drugie wyróżnione Allegro.
Do Gumtree w końcu tekstu nie skróciłam, to niech te 8 zł przejdzie na to wyróżnione allegro.

aaaaaaaaaaaleeeeee ciiiiichoooo, najpóźniej w sobotę dam znać co Kapslem:razz:

Posted

ludzie przyjechali po niego wczoraj o 18 ale nie moge sie dowiedzieć czy poszedł ;)
ale byli z allegro, wczesniej umówieni, wiec........

edit

POOOOSZEDŁ :)

Posted

Agata to dzięki wyróżnionemu allegro:loveu: dziekujemy!

właśnie kończy się kolejne, wiec dałam na ostatnie dwa dni naszego Oskara który sobie wygryza ogon.

Kostek napisze więcej, wiem tyle że ludzie już jakiś czas dzwonili i wszystko miało się na dniach wyjaśnic. No i go zabrali :)

Posted

no to Kostek pisze;)

pierwszy telefon o Kapsla byl taki nazwijmy to normalny-taki z ktorych sie nie ciesze i nikomu w azylu nie robie nadzieji:P

po tygodniu pani zadzwonila znowu ze ona jest pewna ze chcialaby Kapsla ze to jest pies ktory u niej dozyje juz do konca,bedzie mial cieply dom itd...no ale ja jak to ja za bardzo znowu nic nikomu nie mowilam bo Kapsel jak wiemy szczescia nie mial...

po 2 dniach dzwonila mama tej pani wypytywala czy to aby na pewno psiak dla nich czy moze przyjechac zobaczyc porozmawiac...przyjechala bodajeze w sobote albo poniedzialek pokazalismy Kapsla pani mama usmiechnieta ze psiak mimo tylu krzywd merda dupka i sie usmiecha...pojechala do domu i znowu dzwonila ze beda najpozniej w sobote

na drugi dzien dzwonila pani mama czy jak kupia mu poslanko to czy nie zapesza;)no wiec poslanko kupili a wieczorem dostalam telefon ze beda po niego w srode ok 18...jeszcze raz pytali czy on sie na pewno przyzwyczaji powiedzialam ze tak no i wczoraj go zabrali...

Kapsel mieszka w Jozefowie w domku z ogrodkiem gdzie jest inny psiak mieszaniec owczarka,panstwu zmarl psiak podobny charakterologicznie do Kapsla przez durny blad weterynarza i dosc dlugo dojrzewali do decyzji czy brac kolejnego psa ale jego historia powrotow do azylu tak ich wzruszyla ze postanowili ze ich dom bedzie ostatnim

Posted

czy swieci ludzie i porzadny dom to sie okaze, ja to mam juz takiego pypcia na mozgu ze uciesze sie dopiero tak naprawde jak on nam nie wroci za kilka miesiecy....
po rozmowach wydaje mi sie ze to naprawde bedzie koniec jego tulaczki ale wiecie jak to jest...

jak tylko bede cos wiedziala to oczywiscie dam znac albo pidzej ania_sami badz siekowa bo my silna grupa pod wezwaniem;)

Posted

No, ja też jeszcze tak do końca to się nie cieszę, ale taki promyk nadziei gdzieś z tyłu głowy się tli. W końcu od czasu do czasu musi wydarzyć się coś dobrego na dogo.

A ten Oskar to kto? Ma wątek? Chętnie go poznam. ;)

Posted

wątek oskara
http://www.dogomania.pl/forum/f28/oskar-piekny-mix-owczarka-wrocil-do-azylu-pilnie-chociaz-dt-69226/?highlight=

pierwszy post nie jest zaktualizowany ale też był kilka miesięcy w adopcji i wrócił, bo pani okazała się delikatnie mówiąc dziwna i nazbierała do kawalerki chyba 8 psów. Oskar wygryza sobie pupę i ogon, w domu to całkowicie minęło, teraz też jest w miarę ok ale jakiś stres i autoagresja wraca.

Posted

dostaliśmy maila :)

Witam,
Od środy jest z nami Kapsel. Zaadaptował się błyskawicznie, cały czas stara
się być blisko domowników. Uwielbia ganiać za patykami, no i oczywiście,
jeść :-) Jest już po wizycie u weterynarza, na razie wszystko jest w
porządku. Oby tak dalej.
Załączam pierwsze zdjęcia.

Posted

No i masz babo placek, rozryczałam się! Jak jakaś młódka!

Kapselku, już wiem, że w końcu znalazłeś swój DOM! Taki na zawsze!

Nowej Rodzince Kapselka wielkie dzięki