Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam na administracji, żeby zmienili tytuł i przenieśli Kapselka do szczęśliwców.

Niestety coraz częściej zmieniony tytuł wyświetla się tylko nad pierwszym postem i tylko mod może to naprawić.

• 1 month later...
Posted

tanitka napisał(a):
dwa miesiące się pies nacieszły nowym domem, co za nieodpowiedzialność!!:angryy:

nie wiem czy taka nieodpowiedzialnosc.. jezeli jezdzila z nim do niemiec to jej na nim zalezalo.
a ze cos jej wyszlo o czym nie chce mowic to juz nie jej wina.

Posted

dzisiaj ta dziewczyna umowila się w azylu z Anią, która pomagała przy problemach z Kapslem. Mam nadzieje, że sie wszystko wyjaśni. Nietsety nie miałam ZADNEGO telefonu w jego sprawie...jednym słowem masakra.

Posted

A jaki jest w stosunku do innych psów? Czy mógłby mieszkać z 5 msc. szczeniakiem? Bo zastanawiamy się nad DT dla niego... Miałby kontakt z ludźmi niemal całą dobę i spacerki kilka razy dziennie.

Posted

podaj mi na pw swój nr tel. zadzwonie i pogadamy. tyle ze nie wiem czy uda się jutro zadzwonić, bo mam problemy z telefonem. jak bedzie sie to ciagnelo to porozmawiamy w weekend w azylu.
szczeniak jest duzy? pies ? suka?

Posted

ciotki pomóżcie ogłaszać Kapsla..

Kapsel to wspaniały i uroczy mieszaniec wyżła i teriera. Stąd też jego charakter : )
Jest niesamowicie żywiołowy i ciekawski. Jak coś zauważy, chce za tym biec.
Lubi bawić się patykami i piszczącymi zabawkami. Z drugiej strony jest trochę indywidualistą. Preferowany dom z ogrodem.
Jest wykastrowany.
Kapse kolejny raz stracił dom z winy człowieka, ma wyjątkowego pecha…
Kapsel ma ok. 6 lat.
Kontakt:
501-258-303
[email protected]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...