agata51 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Zróbcie Kapselkowi allegro i alegratkę. Wyróżnię. Przecież on nie może cierpieć tylko dlatego, że jest wyżłem i terierem w jednym. To nie jego wina. Quote
pumcia02 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 pisałam już do modów o zmiane tematu i przeniesienie wątku... moze przeoczyli, jeszcze raz wysle pw. haloo pidzej zrobisz allegro? Quote
ania_sami Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='mariolka']pisałam już do modów o zmiane tematu i przeniesienie wątku... moze przeoczyli, jeszcze raz wysle pw. haloo pidzej zrobisz allegro? z reszta sorry bardzo ale po co tak donosnie i oficjalnie do niej piszesz;/? Quote
pidzej Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 HALO MARIOLA! oto allegro Kapsla, ciągle odnawiane, ze zdjęciami a nie JEDNYM ZDJĘCIEM i opisem w jezyku polskim ( pamietam ze ty mialas z tym problemy ) Wyżeł i terier w jednym, KAPSEL czeka! ADOPCJA (668401181) - Aukcje internetowe Allegro widocznie przeoczylas. Quote
pumcia02 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 nie wiem, ale chyba przeoczyłas ze agata51 zaproponowała wyróżnic ogloszenia, stad moje pytanie CZY ZROBISZ WYROZNIONE ALLEGRO. bo ze ma allegro to ja wiem. Ale chodzi o wyroznione. Quote
Daga&Maks Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 a czy oprócz allegro Kapsel ma jeszcze jakieś ogłoszenia? Quote
pidzej Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Jest co jakiś czas wrzucany losowo na różne strony ale przydałby mu się wypasiony pakiet. Tylko allegrowy tekst wyszedł mi strasznie długi i nie mieści się w standardowych ogłoszeniach. Muszę sklecić coś krótszego. Agata wyróżniłam allegro. Wyślesz na konto azylu czy jak? A może zamiast alegratki wyróżnić gumtree warszawskie? Stamtąd jest największy odzew. Quote
koosiek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Na stronie Azylu też Kapsel jest w adoptowanych: Fundacja Azylu pod Psim Aniołem Quote
agata51 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 pidzej napisał(a):Jest co jakiś czas wrzucany losowo na różne strony ale przydałby mu się wypasiony pakiet. Tylko allegrowy tekst wyszedł mi strasznie długi i nie mieści się w standardowych ogłoszeniach. Muszę sklecić coś krótszego. Agata wyróżniłam allegro. Wyślesz na konto azylu czy jak? A może zamiast alegratki wyróżnić gumtree warszawskie? Stamtąd jest największy odzew. Może być gumtree. Wyślę, gdzie każesz. ;) Ile? Poproszę o nr konta. Z adresem! Quote
pidzej Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Fundacja Azylu pod Psim Aniołem 03 1020 1042 0000 8802 0109 6528 ul. Kosodrzewiny 7/9, 04-979 Warszawa z dopiskiem "Allegro Kapsel" co do gumtree to płatność jest smsem a ja na karcie wieczne braki i nie wiem jak to rozwiązać. Nie wiem ile kosztuje wyróżniona Alegratka którą proponowałaś, ale gumtree to 7 zł. Jeśli nadal jesteś chętna to może Ty dodasz ogłoszenie i zapłacisz esem? Tylko muszę skrócić tekst Kapsla. Dziękujemy baaaardzo za Allegro :) Quote
agata51 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Jutro pójdzie przelew na allegro. Powiedzcie ile, bo na dogo różne sumy chodzą - głupia już jestem. :oops: gumtree wyróżnię, proszę o instrukcje - do tej pory tylko alegratkę wyróżniałam. Kapselku, pokaż się, bo chyba już wszyscy zapomnieli, jaki cudny jesteś! Quote
pidzej Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 kurcze miałam dopisać, ze allegro wyróżnione 12 zł, sorry. I wiesz, może wyślij od razu 19 zł łacznie za allegro+ gumtree to my jutro z azylowego telefonu wyślemy esa na wyróżnione. I wkleję link do ogłoszenia. Dziękuje bardzo, mam nadzieję że mu to szczęście przyniesie. Quote
koosiek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Kapselek na wczorajszym spacerku: Jaka fajna ciężarówa ;) Quote
agata51 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Cudny pycholek! Jak on zniósł powrót do Azylu? Przepraszam za poślizg - przelew pójdzie dopiero dzisiaj! :oops: Quote
pidzej Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Ja nie obsluguje fundacyjnego konta;) ale skoro wyslalas to wierze na slowo i zapewne tak. Tylko okazalo sie ze pomieszałam i na gumtree trzeba płacić za wyroznienie z konta- dlatego poproszę kogos z fundacji żeby to zrobił i wtedy wkleje linka. Quote
Panca Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 piekna morda:loveu:straszne ze znow bezpanski:-(mam nadzieje ze juz niedlugo Quote
agata51 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Przecież w końcu musi się skończyć ten twój pech! Quote
pidzej Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 eeeeegumtree ma najbardziej skomplikowana forme zaplaty z jaką się spotkałam. trzeba wpisać nr karty kredytowej, wiec nie mamy takiej mozliwosci. Wplace wiec kase komus z fundacji kto moze to zrobic. nie wiem co mi sie ubzduralo ze esem mozna. Sorry Agata. Quote
agata51 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Nie szkodzi. Na allegro sporo wyświetleń, ale wyróżnienie się skończyło. Wyróżniamy dalej? Quote
pidzej Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 jeśli kasa jest to wyróżniamy ;) to może te Twoje 7 zł z dołożymy do allegro podświetlonego a ja od siebie dam na gumtree. Quote
agata51 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Jestem za. Daj znać, kiedy allegro się skończy. Quote
Recommended Posts