Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mariolka']pisałam już do modów o zmiane tematu i przeniesienie wątku...
moze przeoczyli, jeszcze raz wysle pw.

haloo pidzej zrobisz allegro?

z reszta sorry bardzo ale po co tak donosnie i oficjalnie do niej piszesz;/?

Posted

nie wiem, ale chyba przeoczyłas ze agata51 zaproponowała wyróżnic ogloszenia, stad moje pytanie CZY ZROBISZ WYROZNIONE ALLEGRO. bo ze ma allegro to ja wiem. Ale chodzi o wyroznione.

Posted

Jest co jakiś czas wrzucany losowo na różne strony ale przydałby mu się wypasiony pakiet. Tylko allegrowy tekst wyszedł mi strasznie długi i nie mieści się w standardowych ogłoszeniach. Muszę sklecić coś krótszego.

Agata wyróżniłam allegro. Wyślesz na konto azylu czy jak?
A może zamiast alegratki wyróżnić gumtree warszawskie? Stamtąd jest największy odzew.

Posted

pidzej napisał(a):
Jest co jakiś czas wrzucany losowo na różne strony ale przydałby mu się wypasiony pakiet. Tylko allegrowy tekst wyszedł mi strasznie długi i nie mieści się w standardowych ogłoszeniach. Muszę sklecić coś krótszego.

Agata wyróżniłam allegro. Wyślesz na konto azylu czy jak?
A może zamiast alegratki wyróżnić gumtree warszawskie? Stamtąd jest największy odzew.

Może być gumtree. Wyślę, gdzie każesz. ;) Ile? Poproszę o nr konta. Z adresem!

Posted

Fundacja Azylu pod Psim Aniołem
03 1020 1042 0000 8802 0109 6528
ul. Kosodrzewiny 7/9, 04-979 Warszawa
z dopiskiem "Allegro Kapsel"

co do gumtree to płatność jest smsem a ja na karcie wieczne braki i nie wiem jak to rozwiązać. Nie wiem ile kosztuje wyróżniona Alegratka którą proponowałaś, ale gumtree to 7 zł. Jeśli nadal jesteś chętna to może Ty dodasz ogłoszenie i zapłacisz esem? Tylko muszę skrócić tekst Kapsla.

Dziękujemy baaaardzo za Allegro :)

Posted

Jutro pójdzie przelew na allegro. Powiedzcie ile, bo na dogo różne sumy chodzą - głupia już jestem. :oops:

gumtree wyróżnię, proszę o instrukcje - do tej pory tylko alegratkę wyróżniałam.

Kapselku, pokaż się, bo chyba już wszyscy zapomnieli, jaki cudny jesteś!

Posted

kurcze miałam dopisać, ze allegro wyróżnione 12 zł, sorry. I wiesz, może wyślij od razu 19 zł łacznie za allegro+ gumtree to my jutro z azylowego telefonu wyślemy esa na wyróżnione. I wkleję link do ogłoszenia.

Dziękuje bardzo, mam nadzieję że mu to szczęście przyniesie.

Posted

Ja nie obsluguje fundacyjnego konta;) ale skoro wyslalas to wierze na slowo i zapewne tak. Tylko okazalo sie ze pomieszałam i na gumtree trzeba płacić za wyroznienie z konta- dlatego poproszę kogos z fundacji żeby to zrobił i wtedy wkleje linka.

Posted

eeeeegumtree ma najbardziej skomplikowana forme zaplaty z jaką się spotkałam. trzeba wpisać nr karty kredytowej, wiec nie mamy takiej mozliwosci. Wplace wiec kase komus z fundacji kto moze to zrobic.
nie wiem co mi sie ubzduralo ze esem mozna. Sorry Agata.