Jump to content
Dogomania

Farcik i Bingo - PRZEDSĄDOWE WEZWANIE DO ZAPŁATY... 14DNI NA UREGULOWANIE! POMOCY!!!!

Recommended Posts

• 10 months later...
  • Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=5][COLOR=#ff0000]W sobotę odebrałam pismo z lecznicy,że jest to przedsądowe wezwanie do zapłaty za Farta i Bingo pozostało ponad 200 zł do zapłacenia.
Mam od soboty 14 dni na uregulowanie zadłużenia...
Załamka...[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Klaudus__'][SIZE=5][COLOR=#ff0000]W sobotę odebrałam pismo z lecznicy,że jest to przedsądowe wezwanie do zapłaty za Farta i Bingo pozostało ponad 200 zł do zapłacenia.
Mam od soboty 14 dni na uregulowanie zadłużenia...
Załamka...[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
Klaudio 50 zł jutro dam na poczet długu. Więcej nie mogę bo zapłacę za transport stolików.

Posted

[I]Zapraszam na chociażby podnoszenie, promowanie bazarku z którego jakiś grosik nazbieramy na dług za chłopców... :
[/I][IMG]http://gify.11street.pl/vardata/galeria/mikolaje/mikolaje033.gif[/IMG][I]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235612-Rozgrzewająco-Mikołajowy-bazarek-CEGIEŁKOWY-do-30-11-2012-do-godziny-23-00?p=19964128#post19964128[/url][/I]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='ewu']Klaudio 50 zł jutro dam na poczet długu. Więcej nie mogę bo zapłacę za transport stolików.[/QUOTE]

Dzisiaj wysłałam 50 zł na spłatę długu. To już będzie 100 zł razem.

Posted

[quote name='bakusiowa']Dzisiaj wysłałam 50 zł na spłatę długu. To już będzie 100 zł razem.[/QUOTE]

[quote name='Klaudus__'][I]Bardzo bardzo bardzo dziękuję.
Nie wiem jak [B]Pani [/B]odwdzięczę...[/I][/QUOTE]

Na dogomani jestem bakusiową:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='jkp']107,42 wpłacone na konto Gabinetu Chiron.
Pozdr , SPOKOJNYCH Świąt :)
[FONT=comic sans ms]Bardzo bardzo bardzo bardzo dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czyli zostanie mi 50 zł! :Cool!:
:modla:
[/FONT]

Posted

[quote name='Klaudus__'][FONT=comic sans ms]Bardzo bardzo bardzo bardzo dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czyli zostanie mi 50 zł! :Cool!:
:modla:
[/FONT]
Klaudus_ kochana, nic Ci nie zostanie. Ewu 50 zł, bakusiowa 50 zł i jkp 107,42 zł, razem cała kwota: 207,42 zł.
Wybaczcie, stara księgowa ze mnie wyłazi... To się nazywa zboczenie zawodowe :oops: