Jump to content
Dogomania

Farcik i Bingo - PRZEDSĄDOWE WEZWANIE DO ZAPŁATY... 14DNI NA UREGULOWANIE! POMOCY!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewu']Dziewczyny bardzo proszę o jakieś informacje. Wszystko załatwiłam, wzięłam wolny dzień, jestem gotowa:)) Gdzie i dokąd ?????????????

Poszedł drugi mail - mam nadzieję,że dotarł.

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']Dzis około 1600 farcik będzie u mnie już bezpieczny pod każdym wzgledęm, jesteśmy umówione!!!zostawiam go w domu do czasu daj boże szybkiej adopcji/ ogłaszajcie bo mam tłok!!

Ogłoszenia cały czas robię - dziękuję za pomoc!!

Posted

Farcik bezpiecznie dotarł ze wspaniałą, ujmującą rodzinką z Gliwic , która specjalnie pojechała po malucha, Był nieco zdezorientowany ale po drodze do mieszkania juz sie żywiej rozglądał, w progu aż za serdecznie go powitał Dropsik, szkoda ze skąpe światło bo to było cudowne , nie wiem czy się da zobaczyć na komórkowym zdjęciu, zrobiłam dwa czy trzy ujęcia w pokoju z jego zabawką, jest żywy , biega i ochoczo macha ogonkiem, ślicznie mu w czerwonych szeleczkach od cioteczki ewu, Zostaje u mnie narazie dla bezpieczeństwa po chorobie/

Posted

Dziękuję za miłe słowa , to my jesteśmy pod wrażeniem niezwykłej i pełnej niesamowitej energii Pani Teresy :) Mieliśmy szczęście poznać dwie cudne Osoby Panią Teresę i Klaudus oraz fantastycznego psiaka:))) Farcik najpierw w lecznicy drżał ze strachu i był bardzo spięty. Podróż odbył na kolanach, nie chciał pić pomimo wielu prób ale był spokojny i wtulony we mnie:) Mizianie za uszkami bardzo pomagało , nawet zaczął się interesować widokiem za szybą i lewarkiem do zmiany biegów.To bardzo ładny i grzeczny piesek.
Teraz tylko wspaniały domek i gotowe:))) Pozdrawiam wszystkich. Farciku powodzenia:)))))))))

Posted

Farcik jest cudnym psiakiem, jest bezpieczny i rozrywkowy, świetnie się bawi z DROPSEM, najprawdopodobniej jutro będzie mógł być zaszczepiony, dostał fajny zestaw karmy worek karmy na kilka dni i z kubeczkiem do mierzenia i puszeczkę, bardzo się ucieszyliśmy!! świetnie koegzystuje z kocikiem, a teraz gdy o nim pisze leży sobie w koszyczku i mnie obserwuje z uwagą, nie piszczy sam w pokoiki ani nie szczeka, , jak narazie nic nie pogryzł, wygląda na przyzwoitego psiczka, zastanawiam się czy go po tej klinice nie wykąpać dla bezpieczeńtwa i urody, (tej mu nie brakuje!!) mam super szampon , spytam dzis wetki czy mu to nie zaszkodzi/

Posted

Tyle tych nieszczęść na dogo ,że takie wątki uciekają:(( Trzeba rozgłaszać. Sama widzę ile przelewów i zakupów cegiełek robię. Właściwie codziennie... Dzisiaj znowu dokupiłam cegiełek dla Gucia i Gacusia i psiaka na operację oka....Wczoraj dla Pestki i Tessy i szczepienie Tiki.
Milion by się przydał. Najbardziej mnie wkurzają ludzie ,którzy słuchają jak mówię o konieczności pomocy, oglądają zdjęcia , kiwają głowami , mówią o egoizmie ale żaden nie spyta o numer konta ..........:((((((((((((
A bezczelnie mówię to tak niby przy okazji do tych co mają spore zasoby finansowe.
Ech ja wszystko wydam na psiaki i konie a na starość zostanę żebraczką i będę siedzieć z moimi psami na ulicy z kubkiem:))

Posted

[quote name='ewu']
Ech ja wszystko wydam na psiaki i konie a na starość zostanę żebraczką i będę siedzieć z moimi psami na ulicy z kubkiem:))

Pani będzie łatwiej dwa psiaki na smyczy utrzymać.
Ja z moimi na ulicy to już kubka bym nie mogła ani pilnować - bo tyle smyczy bym miała :P
Muszę zrobić jakiś bazarek - bo dług czeka na spłacenie,a tu oprócz Pani nikt więcej nie zagląda...

Posted

zaglądamy, zaglądamy ale na jakaś kasę trzeba poczekać, pusto w kiesie , dołączę na wet nie na odległą starość do planów cioteczki ewu!

Farcik ma dość dobry apetyt i to dobrze, bo jest za szcuplutki, z moja dieta i ta sprezentowana przybierze nieco napewno, teraz pojadł, pięknie się ułożył w koszyczku i mnie obserwuje, pewno zaraz zaśnie i będzie mu się śnił dobry domek!

Posted

Kochane to usiądziemy we trójkę...:)) My z Panią Teresą już bardzo starutkie i śliczna Klaudus najmłodsza będzie kubka pilnowć:)
A te chytrusy , samolubne będą nam towarzystwa zazdrościć:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))