Jump to content
Dogomania

Farcik i Bingo - PRZEDSĄDOWE WEZWANIE DO ZAPŁATY... 14DNI NA UREGULOWANIE! POMOCY!!!!

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Javena']Pieniązki doszły wszystkie .322 ZŁ WYSYŁAM NA KONTO KLINIKI.

Bardzo,bardzo,bardzo mocno dziękuję - mam już straszne problemy.
Lecznica domaga się natychmiastowej spłaty... :bigcry:

Posted

Żadna lecznica nie wystawi faktury dopóki nie będzie zapłacone. Można poprosić o szczegółowy wykaz, zamieścić na wątku i na tej podstawie kontrolować ile jeszcze zostało do zapłaty.

Posted

[quote name='wawer']I o coś takiego właśnie chodzi, żeby było jasne, skąd się tyle uzbierało. Nie negujemy, ale wszyscy tu są z lekka zadziwieni.

Ja też jestem z lekka zdziwiona...
Ale tak czy siak muszę to zapłacić,bo już mnie scigają.
A ja na nic zupełnie nie mam czasu - obiecałam sobie,że przez week zrobię porządek na dogo - mam spore zaległości przez wydarzenia w ostatnim czasie.

Posted

Javena napisał(a):
Czy pieniazki dotarły do klinki. Klaudus jesteś w stanie to sprawdzić?

Pani doktor dzwoniła mnie upomnieć o splacenie długu...
Dotarła wpłata od Isiak i od Ciebie Javena.

Bardzo dziękuję za pomoc!

Posted

Piesek Kubuś który nie żyje miał nazbierane pieniądze na operację. Czy te pieniądze nie mogą pójść na dług chłopaków? Jeżeli są na koncie fundacji to fundacja może chyba je przelać do lecznicy?

Posted

[quote name='Javena']Bazarek kończy sie dzis ,ale wysłałam już 100 zł.dzis rano. Prosze o potwierdzenie na bazarku ,ze dotarły. Link w podpisie.

Dziękuję.
Pewnie dzisiaj będą dzwonić gdzie reszta...
:roll: