Klaudus__ Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='ewu']Fanty na bazarek przygotuję, bazarku nie umiem zrobić :(( Jak porobiłaby Pani zdjęcia to wystawimy :) Quote
Klaudus__ Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Chyba w życiu tego długu nie spłace... Ogłaszamy Farcika :) Quote
Isiak Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Rany julek, taki rachunek :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Też majątek zostawiam u weta co miesiąc, ale nie aż tyle! Musiałabym jeszcze na dodatkowych dwóch etatach robić! Poważna operacja, i to o pierwszej w nocy, weci byli z domów ściągani, cena za nocna taryfę + 100 %, do tego tydzień na kroplówkach na stacjonarnym i tyle nie płaciłam!!! Gdybym miała szczegółową rozpiskę, to zorientowałabym się w mojej lecznicy w cenach, może byłoby taniej? Zrobię bazarek - tyle mogę. Quote
TERESA BORCZ Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 moi weci na szczeęście traktują psiaki bezdomne lepiej, nie liczą np za hospitalizowanie ale za leczenie czyli cżęść taksy, co oni mu tam biedakowi robili, ?? coś się trzeba postarać pomóc/ Farcik ma się dobrze i rozrabia nieziemsko, ma ogromny apetyt, i przyzwyczaja się do kotów, mieszka z 2 i nie robi im krzywdy, może sie przyzwyczai i będzie kociolubny co może ułatwić adopcję, narazie dbam o to by się zrobił nieco okrąglejszy, bo narazie wszystko idzie w wysokość!! Quote
Isiak Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Zapraszam cioteczki na malusieńki bazarek na dług Farcika: http://www.dogomania.pl/threads/215941-Ręcznie-robione-kartki-na-dług-Farcika-do-18.10.-do-22.00 Quote
ewu Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Klaudus__']Jak porobiłaby Pani zdjęcia to wystawimy :) Kurcze z tym gorzej:(( Mąż wyjeżdża jutro a ja nie bardzo umiem . To trzeba dobrze oświetlić. Pomyślę... Quote
ewu Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Isiak']Zapraszam cioteczki na malusieńki bazarek na dług Farcika: http://www.dogomania.pl/threads/215941-Ręcznie-robione-kartki-na-dług-Farcika-do-18.10.-do-22.00 Dwie zamówiłam, cudne:)) Quote
Klaudus__ Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Isiak bardzo,bardzo dziękuję za bazarek - i pokłony dla talentu - jak ja bym miała taki talent - ojojojojjj :) Quote
TERESA BORCZ Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 cos dobrego kroi się dla Farciczka, trzymam kciuki, a teraz lecę na bazarek! Klaudusku doszły te FARCIKOWE mmsy? choc zedwa trzeba by wstawić, zrobie jeszcze nowe! Quote
ewu Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='TERESA BORCZ']cos dobrego kroi się dla Farciczka, trzymam kciuki, a teraz lecę na bazarek! Klaudusku doszły te FARCIKOWE mmsy? choc zedwa trzeba by wstawić, zrobie jeszcze nowe![/QUOTE] Trzymam kciuki:)) Buziaki dla Farcika i reszty słodziaków:)) Quote
Javena Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Trafiłam tu przez bazarek Isiak . Boziu ,tyle sie dzieje na tym dogo ,że czasem juz nie wiem ,gdzie wejsc.Tu znowu takie długi. Moze pomysle o jakimś bazarku ,bo dawno mi chodzi po głowie ,tylko boje się, czy to wypali. Troche byłam zajęta. Robiłam ogłoszenia Oświęcimiakom. Quote
Javena Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='TERESA BORCZ']cos dobrego kroi się dla Farciczka, trzymam kciuki, a teraz lecę na bazarek! Klaudusku doszły te FARCIKOWE mmsy? choc zedwa trzeba by wstawić, zrobie jeszcze nowe![/QUOTE] Byłoby super ,żeby sie wykroiło. Quote
Klaudus__ Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='ewu']Kurcze z tym gorzej:(( Mąż wyjeżdża jutro a ja nie bardzo umiem . To trzeba dobrze oświetlić. Pomyślę... Może Pani podesłać paczką. Obojętnie :) Quote
TERESA BORCZ Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Stale czekam na decyzję domku, wygląda przyzwoicie , psiolubnie, ale musi być jednogłośna zgoda wszystkich domowników, ten psiak i tak już za dużo przeżył nie można narażać go na niepewność, bardzo mi na tym domku zależy ale nie naciskam/ farcik to bardzo spokojny fajny piesek , byłam z nim wczoraj w klinice i budził podziw swym grzecznym zachowaniem i taką powagą, jakby starego doświadczonego psiaka, w autobusie tez był super, oglądał w skupieniu okolicę/ czekam/ niepewność nie jest miła ale i to trzeba przeczekać/ Quote
ewu Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Klaudus__']Może Pani podesłać paczką. Obojętnie :) Zobaczę czy mi się uda poprosić znajomego o fotki. Jeśli tak, to byłoby fajnie , odciążyłbym Panią. Jak nie będzie miał czasu, to zrobię paczkę i już.Pozdrawiam i trzymam za Farcika żeby trafił do wspaniałego domku:) Quote
Klaudus__ Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Może Pani wysłać paczuszkę :) Jak Pani wygodniej ;) Quote
ewu Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 No to wyślę:)) Mam trochę biżuterii , chyba się spodoba...Buziaki dla Farta i reszty słodziaków u Pani TERESY:)) Proszę o adres do wysyłki na pw. Quote
TERESA BORCZ Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Nie było mnie trochę na dogo z powodu zapalenia oskrzeli u Guciołka, bardzo mnie przeraził pokasływaniem ale już opanowane choróbsko! Nie wiem czy już mam się cieszyć i skakać z radości czy poczekać na wizytę poadopcyjną??? Będzie wkrótce bo blisko!! Farcik miał farta i piękniś znalazł domek dzięki Guciołkowi!!! :multi::multi::lol:Zaprezentowałam go pani technik weterynarii z naszej zaprzyjaznionej kliniki i wpadł jej w oko/ Psiak będzie w domku w dobrych warunkach u poważnych ludzi w Mikołowie, jak narazie oczarował wyglądem ale najbardziej zachowaniem, jeśli będzie tak grzeczny i spokojny jak u mnie i w czasie prezentacji to można być z niego dumnym!!! Robiliśmy zdjęcia w czasie prezentacji, może uda mi się je jakoś wstawić, poprosimy też o nowe z ds! Quote
ewu Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Paczka pojedzie jutro kurierem. Mam niedrogiego kuriera w okolicy :) Quote
Klaudus__ Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='ewu']Paczka wysłana:) Czekamy :) Quote
ewu Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Klaudus__']Czekamy :) Paczka już doszła? Quote
Klaudus__ Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 [quote name='ewu']Paczka już doszła? Niestety jeszcze nie... Quote
TERESA BORCZ Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 za to mam wiadomości o FARCIKU, zachował sie chłopaczek jak należy, ślicznie i spokojnie siedzi sobie w domku i od czasu do czasu będę mieć o nim wiesci, pewne jest że będzie miał także jak najlepszą opiekę weterynaryjną, w końcu jest w domku rodziców profesjonalistki!! Jeszcze jedna na szczęście udana adopcja!!!! Quote
Recommended Posts