maarit Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Jeżeli będziecie dawać karmę to 300 zł:p Tak jest;) Zobaczymy jak cudo dojedzie, jak toto wygląda:eviltong: ...I gdzie kto ma kolana :evil_lol: Quote
Nikus Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Gonia13 napisał(a):...I gdzie kto ma kolana :evil_lol: może zabierzemy szczudła?;) Quote
maarit Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 No w końcu wysłałam lipcowe pieniążki+niewielki gratis do transportu;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Tak sobie czytam o Płotku i on chyba taki przytulak jest co?:loveu: Do 10 lipca w jego kojcu siedzi bernardynka, ale potem go doprowadze do ładu -odmalujemy podłogę i czekamy na chłopaczka;) Mam nadzieje,że domek się znajdzie szybko...choc ostatnio to zastój, a a takie średniaczki to maja najgorzej. Quote
Leyla Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Gonia13 napisał(a):No w końcu wysłałam lipcowe pieniążki+niewielki gratis do transportu;) Ja też wysłałam swoją deklarację,żeby nasz Płotuś był przy kasie:eviltong: Quote
Pianka Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Tak sobie czytam o Płotku i on chyba taki przytulak jest co?:loveu: Do 10 lipca w jego kojcu siedzi bernardynka, ale potem go doprowadze do ładu -odmalujemy podłogę i czekamy na chłopaczka;) Mam nadzieje,że domek się znajdzie szybko...choc ostatnio to zastój, a a takie średniaczki to maja najgorzej. Jest, jest przytulak:loveu::loveu: Tylko troche strachliwy. Bardzo, bardzo boi się burzy i huków. Wiec gdyby u ciebie były kiedyś burze czy ktoś petardy strzelał itp. to niech Płotek siedzi w swoim kojcu. On wejdzie do budy obróci się tyłem i będzie tam siedział. Bude traktuje jako schronienie. Nie bedzie miał budy to będzie panikował, jeszcze krzywde może sobie zrobić. Ostatnio z nim wracałam ze spaceru i grzmotło to wpadł w taką panike, że zaczął mi skakać po płocie jak opentany. Kiedyś też został na noc w biurze, pech chciał, że była burza. rano całe biuro zdemolowane:shake: Zresztą jakby co to możesz potem dzwonić do mnie i pytać:lol: aha, biore z apłotka odpowiedzialność=ja podpisze umowe w schronisku;) tylko trzeba będzie potem spisać nową z domem stałym jak sie znajdzie. Umowe dam razem z książeczką zdrowia. Rozliczenie z mojego bazarku ze smakołykami 20 zł- Basia i Barni 20,50 zł- Amarylis 13,50 zł- agaga21 37,50 zł- A.R.S. 27,50 zł- bebcik razem 119 zł Będzie w zapasie, jak sie karma skończy i będziemy musieli płacic 400 zł. No cóż niestety, ale deklaracji jest tylko na 300 zł, takze potem będzie trzeba kombinować wpłaty na lipiec które juz doszły 15 zł- Magdalena 100 zł- Leyla 25 zł- anett Wszystkim wpłacajacym bardzo dziekuje:loveu: Quote
Pianka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Co za cisza:-( Płotek znowu pogryziony........ doszło 20 zł- gonia13 Quote
Nikus Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Pianka napisał(a):Co za cisza:-( Płotek znowu pogryziony........ doszło 20 zł- gonia13 najgorsze teraz to czekanie na wyjazd:sad: Quote
Leyla Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Płotusia znowu pogryźli???:placz::placz::placz: Pianka, bardzo?? Quote
anett Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Pianka napisał(a): Płotek znowu pogryziony........ :-( Biedny, już tak prawie się szczęście do niego uśmiechnęło:shake: a u mnie kolejna potężna burza, Płotek tak się boi burzy... Pianka czy Płotek jest w boksie? Quote
Pianka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Nie tak bardzo, ma jedna rane na boku. Płotek biega luzem po schronisku, ale mieszka w budzie razem z Heksą:razz: Quote
Ewelina.w38 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 to ile psinie jeszcze potrzeba kaski na miejsce w hoteliku? Quote
agat21 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Płoteczku, kiedy wreszcie będziesz w hoteliku :shake: Puściłam moją comiesięczną dolkę.. Quote
Pianka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Ewelina.w38 napisał(a):to ile psinie jeszcze potrzeba kaski na miejsce w hoteliku? narazie mamy na hotelik. Jeśli chcesz to możesz dołożyć się do transportu (jakieś 150 zł weźmie za to pati-c+ jakies 200 zł weźmie Nikuś, dokładnie się potem napisze jak to wyliczymy), a potem jak skończy sie karma to do hotelu. Bo jak karma się skończy to będzie brakować 100 zł. a i tak żeby nikt się nie dziwił, Nikus miał jechać za darmo, ale pod Częstochowe. Weźmie za darmo ale Ibiska, Ibisek nie ma nic na koncie. Do Płotka więcej zagląda osób i łatwiej będzie opłacić wszystko. aha jeszcze jedno, mamy w schronisku dużo karmy, wiec postaram sie zabrać jak najwięcej. Nie bedziemy też jechać przez Lubliniec po oferowaną karme, bo to troche nie po drodze, ale jak osoba która oferowała karme zgodzi się na podarowanie jej Ibiskowi to skorzystamy;) Quote
Basia i Barni Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Pianka jaką trasę pokonujecie ? w jakim połączeniu ? i kiedy? bo mam tez jechać ....gdzieś daleko. Aha co Płoteczek znów pogryziony , A Heksa stała i się temu przyglądała :mad: dajcie 3 wory karmy dla Płotka będzie o 200 zł mniej , bo Płotek może zostac w hoteliku dłużej niż miesiąc . Quote
Lu_Gosiak Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Pianka napisał(a): Nie bedziemy też jechać przez Lubliniec po oferowaną karme, bo to troche nie po drodze, ale jak osoba która oferowała karme zgodzi się na podarowanie jej Ibiskowi to skorzystamy;) mi tam wszystko jedno dla jakiego psa pójdzie karma - na zdrowie;);) Quote
Ewelina.w38 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 u mnie z gotówką to nie najlepiej ale postaram sie cos wyskrobać jeszcze dziasiaj na psinę. jeżeli sytuacja bedzie kryzysowa w trakcie hotelikowania czy leczenia to szybko zorganizuje bazarek na leki czy karmę. Nie jest to zaduży wątek ale zawsze parę złoty się z niego uzbiera;) Quote
Leyla Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Oj Płoteczku..jeszcze troszeczke i będziesz bezpieczny:p Quote
anett Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Pianka przelałam 12,5 na wyróżnienie allegro Płotka; jeszcze ma chwilkę do wyjazdu to może jakiś fajny domek zdążyłby się zgłosić po Płotka:cool3: Quote
Basia i Barni Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 anett napisał(a):Pianka przelałam 12,5 na wyróżnienie allegro Płotka; jeszcze ma chwilkę do wyjazdu to może jakiś fajny domek zdążyłby się zgłosić po Płotka:cool3: no i bomba :loveu: Quote
Pianka Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 anett napisał(a):Pianka przelałam 12,5 na wyróżnienie allegro Płotka; jeszcze ma chwilkę do wyjazdu to może jakiś fajny domek zdążyłby się zgłosić po Płotka:cool3: dziękuje, akurat jutro sie kończy normalne:lol: a on na normalnym ma kilku obserwatorów:razz: wiecie co, nikt nie chce pomóc z Ibisem:-( wszyscy odmawiają zabrania go, żadne DT nie chce, bo chory, jamor też nie chce. A kolejka u mosii i Murki idzie w nieskończoność. Ania zgodziła się zabrać oba psy, pod warunkiem, że sie ze sobą zgodzą. Myśle nad tym, żeby pojechały oba a jak zwolni się miejsce np. u mosii to przejmie ona Ibiska. Nie ma innej rady, dziwi mnie, że nikt tam nie wchodzi, a psu grozi uśpienie. Będe testowac Płotka i Ibisa jak reagują na siebie, trzymajcie kciuki:razz: Quote
agat21 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Oby psiaki się dogadały! Ibis rzeczywiście w fatalnej sytuacji. Czyli psiaki musiałyby przez jakiś czas mieszkać razem? Quote
Pianka Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 doszło 10 zł- agat21 zaraz zrobie allegro wyróżnione:razz: a teraz tak na tym zdjęciu widac tą rane po pogryzieniu testowałam Ibiska i Płotka. Było w miare ok, zadnych warknięć nic. Nawet Ibis dawał czasem buziaki Płotkowi, co prawda nie udało mi się tego uchwycić, ale mam takie prawie buziaki:lol: zamknieci:shake::diabloti: Quote
Pianka Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 no dawal tego pychola:lol: kurde coś ci śmierdzi z pyska:shake: a ku-ku Quote
Recommended Posts