brazowa1 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Agatko,a dlaczego zabijalas mojego robaczka?:placz: Quote
agata51 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 brazowa1 napisał(a):Agatko,a dlaczego zabijalas mojego robaczka?:placz: Przecież uprzedzałam, że walczę z wirusem! Quote
agata51 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Śpij, Hopeńku! Jutro ten wstrętny śnieg stopnieje i pójdziemy na prawdziwie wieosenny spacerek. Quote
brazowa1 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 na jego niemlode juz kosci przydaloby sie wiosenne słonce. Quote
agata51 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='brazowa1']na jego niemlode juz kosci przydaloby sie wiosenne słonce. Coś o tym wiem! :evil_lol: Hopku, już niedługo wiosenne słoneczko odrdzewi nasze stare kosteczki! Quote
brazowa1 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 fajny gif z tym słoneczkiem. Jutro spacer,czesanie,lepsze jedzonko,szkoda,ze tylko w weekend moge dogladac Hopa. Quote
agata51 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Lepszy weekend z Brązową niż nocki z Agatą sową. A ukochaj Go ode mie. Quote
brazowa1 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Gdy mnie najdzie,to jutro bede dla niego bardzo niedbra i go wezme na gruntowne czesanie-w kagancu,lapki,brzuszek i reszta-bedzie chcial nas zezrec:diabloti: Quote
agata51 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Brązowa, proszę, niech cię nie nachodzi. Bądź miła dla Hopka! Hopie, zeżryj Brązową, jak ci dokuczy! Quote
ponka1 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Hop to śliczny, łagodny i wspaniały pies. Niektóre tak mają, że z wiekiem robią się bezproblemowe, oby taka przemiana nie następowała zbyt pózno. Poza tym Hopek uwielbia czesanie, w wykonaniu Brązowej to dla niego pieszczota :razz: Quote
brazowa1 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Fakt,chlopak czesania sie nauczyl.I ...lubi. Quote
agata51 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='ponka1']Hop to śliczny, łagodny i wspaniały pies. Niektóre tak mają, że z wiekiem robią się bezproblemowe, oby taka przemiana nie następowała zbyt pózno. Poza tym Hopek uwielbia czesanie, w wykonaniu Brązowej to dla niego pieszczota :razz: ponka, jak to zrobiłaś, że ci podpisu nie usunęli? [quote name='brazowa1']Fakt,chlopak czesania sie nauczyl.I ...lubi. Im człowiek starszy, tym bardziej to lubi. Quote
agata51 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='brazowa1']tym bardziej lubi fryzjera? Jasne! Od listopada mam takiego, że co tydzień chciałabym biegać! Hamuję się, bo w moim wieku nie wypada. Hopku, pokochaj nożyce Brązowej! Quote
agata51 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 brazowa1 napisał(a):Agatko,wszystko wypada!!! Masz rację. Uwielbiam być starszą panią! Quote
deedee77 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Agato kijki nordyckie podobno super są. To co Hopek czesanko dziś?:lol: Quote
brazowa1 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 powinien,takie dokladne w kaganczyku. Quote
agata51 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 deedee77 napisał(a):Agato kijki nordyckie podobno super są. To co Hopek czesanko dziś?:lol: Chętnie bym spróbowała, w mojej dzielnicy sporo starszych pań to uprawia. Tylko wytłumaczcie mi, na cholerę one są?! Ja bez kijków sobie spaceruję i też mi dobrze. Poza tym, jak z takimi kijkami papieroska na spacerku zapalić? Jeden nie wystarczy? Kijek, ma się rozumieć, bo że papierosek to wiadomo. Jak poszło czesanko, Hopku? Pies, wiesz ty co? Ty po prostu to przesypiaj. Nigdzie tak dobrze się nie śpi jak u fryzjera. Quote
brazowa1 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 czesanko poszlo dobrze,obecnie jedynym potestem Hopa jest siadanie i wsciekle warkotanie podczas zabiegow,natomiast ogolnie kwestia czesania,w ogole nie moze byc rozwazana jako problem.Bo juz problemem nie jest.Jeszcze kiedys drgal przy kadym dotknieciu grzebieniem,teraz i to sie skonczyło. Agatko,tez sie zastanawiam po te kijki.Niby,ze mozna wiecej rekoma pracowac,ale kto broni czlowiekowi wymachiwac bardziej lapami,przy chodzeniu :roll: i to bez kijow,dodatkowego balastu. Quote
zerduszko Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 brazowa1 napisał(a):Agatko,tez sie zastanawiam po te kijki.Niby,ze mozna wiecej rekoma pracowac,ale kto broni czlowiekowi wymachiwac bardziej lapami,przy chodzeniu :roll: i to bez kijow,dodatkowego balastu. To som takie ciężarki szpecjalne :razz: Quote
Recommended Posts