Kasia25 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Może Hop Sortez, takie nazwisko, przydomek, czy cuś.......... Quote
akucha Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 To on chyba jakiś francużanin jest... Delikatny piesek francuski. Quote
akucha Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Mam spadać... Nigdy nie lubiłam tego aktora, wiedziałam, że przyniesie mi pecha :cool1: Quote
akucha Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Brązowa :lol:, no co Ty!!! Cieszę się, że zrozumiałam :evil_lol:, bo ja francuza ni w ząb...Ja nerwowa jestem, ale obrażalska nie ;) O de Funesie czytałam trochę; był uwielbianym aktorem, ale człowiekiem był podłym. A ja go w dzieciństwie lubiłam :evil_lol:, wtedy mnie śmieszył, dziś jestem już ponurakiem. Quote
wredne_słonko Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ładnie.. Nikt nie wyszedł z Hopkiem od wczoraj, a jemu tak spieszno do domu :) Quote
wiewiora1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 oj pokasowala pokasowala,,,mala paskuda!!!!! wraca po nocach i rozrabia,,,nie dobre dziewuszysko!!!!! ale zaraz cos na predce maznie w ramach rekompensaty:diabloti: Quote
wiewiora1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 PEWNEGO DNIA WYPATRZYLAM PSA SCHOWANEGO W KOJCACH MIESZCZACYCH SIE ZA BIUREM ,,,W CIEMNYM KACIE SIEDZIAL PIEKNY PUCHATY PIES,,,I DZIWNIE SIE MI PRZYPATRYWAL,,,JEDNKA NIE ZEZWALAL NA ZBYT WIELKIE ZBLIZENIE SIE DO NIEGO,,, NIKT GO Z RESZTA NIE ODWIEDZAL WIEC I DLA CZEGO I TEGO GOSCIA MIAL BY WPOSCIC,,PEWNIE NIE MIESCILO MU ISE WOWCZAS W GLOWIE ZE TRAFIL NA TAKA SAMA UPARCIUCHE JAK ONAI ZE KIEDYS BEDZIEMY WSPANIALYMI KUMPLAMI,,,, POCZATKI JAK ZAWSZE BYLY NIE PEWNE ALE KAZDEGO DNIA CORAZ BLIZSI SIE SOBIE STAWALISMY,,,,WSPOLNE SPACERY NAS ZBLIZALY I POMAGALY W [RZEZWYCIEZENIU PEWNYCH ZWYCZAJOW,,,, KIEDY POKONYWALISMY DLUGIE DYSTANSE,,,PRZEMIERZAJAC WSPANIALE TERENY WZDLUZ SCHRONISKA,,,ZAWSZE BACZNIE MNIE OBSERWOWAL I KROCZYL ZAWSZE TAM GDZIE I JA,,,NIGDY SIE NIE WZBRANIAL PRZED DALSZYM MARSZEM CZY ZMIANA KIERUNKU,,,JEDNYM SLOWEM,,,,WSPANIALY PIES I ULOZONY,,,,, TERAZ ROWNIEZ CHOC NIE W PELNYM STOPNIU PRZEKONAL SIE DO SZCZOTKI KTORA BYLA JEGO PRZEKLENSTWEM PRZEZ DLUGIE LATA,,,, LATA NAUCZYLY GO WIELE ,,Z KAZDYM DNIEM STAWAL SIE BARDZIEJ CZULY I ODDANY ,,JEDNAK MIMO WSZYSTKO NIE JEST SWIETOSZKIME MA BOWIEM SPORO ZA USZAMI ,,,,,DLATEGO SZUKAMY KOGOS CIERPLIWEGO I UPARTEGO,,,I BUNTOWNICZEGO JAK ON ,,JA CZY BRAZOWA ,,CHOC ONA CHYBA Z NASZEJ 3 NAJSPOKOJNIEJSZA JEST:p Quote
akucha Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Brązowa, ale Ty masz autoryteeetttt.... Hop ma jednak dużo szczęścia, mimo schroniskowego losu. Kochają go dwie wspaniałe dziewczyny. Tyle dla niego zrobiły, ich wysiłek nie może póść na marne :shake: POkochajcie Hopa, pomóżcie znaleźć mu dom! Quote
wredne_słonko Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Hoho Cioteczko cóż za poezja ;) To komu Hopa? Komu? Quote
Kasia25 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ja tak sobie marze, żeby go kanapowo-pościelowym zobaczyć Quote
wiewiora1 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :angryy: to jest przepiekny pies ,,bardzo madry i wierny,,a ze ma fochy a ktorz z nas ich nie ma,,,,przeciez czesto odburkujemy cos pod nosem naburmuszamy sie stawiamy na swoim wszelkimi sposobami ,,a tu jeszcze na dodatek czepiamy sie Hopa ze nie taki gladki w zachowaniu jakbysmy chceili!!! oj pewnie ze latwiej sie zyje z przylepka ale czyz nie ciekawiej bedzie troche w nasze zycie wprowadzic urozmaicenia i sie troche pomeczyc z wpojaniem wiedzy i zachowan ,,nowemu domownikowi,,,,oj pewnie ze kazdy z nas jest bardzo zapracowany i najlepszym odruchem po pracy jest polegiwanie na fotelu przed telewizorkiem!!!!ale ale to nie zycie!!!! zycie dopiero zaczyna sie gdy wkladamy w nie wiele wysilku ktore potem procentuje i to jak owocnie!!!! wiec wiec !!!!! moze choc teraz moje nawolywania w czyms pomoga!!!!:angryy: Quote
akucha Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Kasia25 napisał(a):ja tak sobie marze, żeby go kanapowo-pościelowym zobaczyć Się zastanawiam Wiewiórko, czy to nie o wiek chodzi... Wiesz jacy są ludzie. Piękny nasz Hop i stara się przecież... Quote
brazowa1 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 poty co-nasze marzenia po kolei sie spełaniaja..jeszzce dwa psy do superdomow musza isc.Hop i Wigor. Quote
wredne_słonko Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wiewiora ma całkowitą racje. To żadna przyjemność mieć odrazu kanapowca. Przyjemność to takiego zrzęde wyprowadzić na ludzi :) Quote
wiewiora1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 wiek??? i to jest najdziwniejsze bo hop i jak i za razem Wigor wygladaja na bardzo mlode psiaki,,a na pewno duchem sa jak szczeniaki,,,no juz takie podrosniete zeby nikt sie nie czepial juz ciotki wiewiory!!!!:diabloti: Hop od kad jest zarowno jak i Wigor nie przechodzil zadnego leczenia ,,,bowiem ze zdrowiem wszystko bylo zawsze w najwspanialszym porzadku!!!!! Ma sily na bardzo dlugie spacerki u boku swojego opiekuna,,,zdrowie na pietke,,,energia o bardzo wysokim wskazniku,,,,wiec wiec!!!!!! przyznam ze chyba szybciej by poszedl wlasnie gdyby byl 12 letnim starcem,,,,jestem tego pewna,,,ale czy one...Hop i Wigor musza sie zestarzec zeby ich dostrzezono????zestarzec w schronisku????badzmy ludzmi!!!! kto by chcial tak spedzic starosc?????oj chyba nie widze rak w gorze!!!!!:roll: Quote
wiewiora1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 spojzcie na karte sylwestrowa powyzej u brazowej!!!!!! i co widzicice?????:placz: Quote
wiewiora1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 oj nie tak nie tak kochani!!!!!! najpierw powinnam napisac tak spogladajac na ta kartke.................:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ,,,,,a potem dopiero,,,,,:placz: :placz: Quote
akucha Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Wiewiórko, ale ja mam na myśli ludzi z drugiej stony ogloszeń. Tak zozmyślam sobie, bo nie mogę zrozumieć, dlaczego nikt nawet nie zapytał o niego :-( Ja już ostatnio złagodziłam tekst, wkleiłam najpiękniejsze jego fotki... CISZA, bolesna jak cholera. A może ludzie myslą, że z nim coś nie tak, bo to niemozliwe, żeby taka pięknota tyle lat w schronisku siedziała?! Wiesz, jakiś podstęp węszą... Quote
wiewiora1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 wiem wiem akucha !!!!ze ludzie z zewnatrz patrza inaczej niz my zwaszcza ci ktorzy opiekowali sie nimi przez tyle lat!!!!to tak jak matka ,,ktora czesto niezauwaza jak jej dziecko szybko rosnie i nim sie obejzy pociecha jest dorosla i opuszcza dom,,,i pada pytanie przeciez jeszcze niedawano byla jeszcze dzieckiem ktore tulilam,,,,, i tak jest tez zapewne ze mna i z brazowa,,ona od lat zajmuje sie wigorem a ja od 5,6 lat hopem,,,i one zawsze beda dla nas naszymi maluszkami!!!! i zapominamy czesto o ich prawdziwych latach!!!!i o tym co wowczas moga myslec ludzie zerkajac na ich rocznik,,,,oooo 7 lat!!!! duzo!!!! dla kogo dla nas czy dla psow!!!!???? dziekuje ze wrzucasz go we wszystkie ogloszenia,,bowiem mi on najbardziej lezy na sercu,,w koncu go zostawilam,,,co moglam tylko powiedziec ,,,zegnaj,,,,i od 7 miesiecy mnie nie widzial!!!!! dlatego mi tak bardzo zalezy tak samo jak na Jozku!!! to bowiem moje dwa bardzo osobiste psy!!!!! Quote
akucha Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 I oba niemożebnie piękne!!! Ta ich bezdomność to wyjątkowa złośliwość losu... Za piękne, żeby były szczęśliwe :-( Ludzie przychodzą do schronu i myśla sobie: Ten to szybko znajdzie dom, przygarnę jakąś biedę - bo mają akurat taka potrzebę. I chłopaki tak latami czekają... I to mnie wkurza! Quote
wiewiora1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 no masz calkowita racje,,,,wielu ludzi mijalo Hopa i jozka i zapewne jedna mysl mieli ,,,o te pieknoty to szybko znajda dom!!!!ladne puchate nie stare,,wiec my raczej poszukamy czegos biednego !!! i chwala im za to bo kazdy zasluguje na dom!!!! kazdy kazdy kazdy!!!!!czy to mlody czy stary czy dluga ma swoja odsiadke czy tez nie!!!! ale bardzo bym chciala zeby w koncu Hopowi Jozkowi i wigorowi sie udalo,,,tak tym mlodszym pieknotom,,,,,,:placz: ale po jakiej dlugiej i znaczacej odsiadce,,,,,!!!!! Quote
akucha Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ja też!!! I dobrze, ze te inne w domu, ale oni też by chcieli... Quote
Celina12 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Jakie to smutne-za piękne,żeby były szczęśliwe :-(:-( Ludzie popatrzcie na Niego-przytulcie już na zawsze.... Quote
Recommended Posts