Maryna Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ktoś ,kto zakacha się w Luckim/z wzajemnością/będzie prawdziwym szczęściarzem-to cudny pies:-)) Quote
Nano Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Maryna napisał(a):Ktoś ,kto zakacha się w Luckim/z wzajemnością/będzie prawdziwym szczęściarzem-to cudny pies:-)) ba xD jak w każdym dogu :D Quote
_Dunaj_ Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 W Luckim nie można się nie zakochać Quote
zmiloscidopsow Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Maryna napisał(a):A Lucki jest już ogłaszany?? Nie wiem, chyba jeszcze nie. Na pewno już nie długo. Quote
Maryna Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Wszystko fajnie,Lucki prawie zdrowy,tylko fotek jak na lekarstwo:-)) Quote
zmiloscidopsow Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Bardzo przepraszam za ten brak zdjęć. Rioja jest chora - nie wiadomo co jej jest, tzn. od rana czuje się fatalnie, piszczy, jęczy i w ogóle. Niestety nic innego jej nie jest. Piszę niestety, bo ta niepewność mnie zabija. Byłam u weta, ale popatrzyli się na mnie dziwnie. Jej nic więcej nie jest, oprócz tego, że zachowuje się depresyjnie. Quote
Maryna Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Bardzo współczuję, jakaś przyczyna pewnie jest,trzeba ją tylko znaleźc,a to często nie jest łatwe. Spokojnie na fotki poczekamy,ważne,żeby wszyscy zdrowi byli-za co trzymam:-)) Quote
_Dunaj_ Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Zrówka dla suńki. Może taki czas dla psów, wczoraj mój Berbelek kundelek był markotny, a dzis bryka. Ja zawsze robię test na smkołyk, kazdy cos bardzo lubi np. serek, kiełbaskę cokolwiek, jeśli na smkołyk się nie pokusi tzn. że cos faktycznie powazniejszego sie dzieje. Quote
Canes Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Magda zrobiłam takie ogłoszenie: http://allegro.onet.pl/dogi-adopcje-dog-niemiecki-lucky-i1839202860.html Może być? Jak coś zmienić to pisz. Quote
Maryna Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Mnie się podoba,żeby tylko przyniosło efekty w postaci mądrego i czułego domu Quote
zmiloscidopsow Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Wszystko ok z ogloszeniem. Daje znac, ze na mnie nie liczcie w najblizszym czasie w kwestii pisania na forum. Moja mlodsza suka skrecila sie dzisiaj. Na szczescie to nie zoladek, tylko sledziona, jednak nie znany jest powod. Juz jest po operacji, w naprawde kiepskim stanie. Jesli ktos chce zapytac o Luckiego to tylko telefon. No i trzymajcie kciuki za nas. Quote
Maryna Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Trzymam z całej siły!! Odezwij się jak już będzie dobrze Quote
_Dunaj_ Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Trzymam i ja z całej siły i czekam na wiadomości Quote
chowano Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 ja pitole co jest z tymi skrętami... czy to się w końcu skończy.. Quote
Blancia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Madziu, mocno trzymam kciuki za Maleńką. Bardzo Wam współczuję... myślami jestem z Wami. Trzymajcie się Kochani. Quote
AnnaEwa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Jak tam Malutka? Ja też mocno trzymam za Was kciuki. Quote
zmiloscidopsow Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Dziękuję. Dziś już jest w domu, w którym dosłownie mamy szpital 24h. Rioszka jest naćpana lekami, także zupełnie nie ma z nią kontaktu. Ciężko stwierdzić jak z nią, ale mam nadzieję, że dobrze. Na pewno jest tysiąc razy lepiej niż wczoraj. Ucieszyła się na widok Małej, więc to chyba znak, że czuje się całkiem, całkiem. Jeszcze tylko zmiana opatrunku Luckiego i idziemy spać, bo z samego rana musimy pojechać na kolejne kroplówki, a jesteśmy kompletnie padnięci. Postaram się odzywać od czasu do czasu. Quote
tu_ania_tu Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 wróciłam Magda współczuję... jednak złe samopoczucie doga to ważny sygnał... trzymam kciuki za najmłodszy skarb. Quote
Recommended Posts