Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo przepraszam za ten brak zdjęć. Rioja jest chora - nie wiadomo co jej jest, tzn. od rana czuje się fatalnie, piszczy, jęczy i w ogóle. Niestety nic innego jej nie jest. Piszę niestety, bo ta niepewność mnie zabija. Byłam u weta, ale popatrzyli się na mnie dziwnie. Jej nic więcej nie jest, oprócz tego, że zachowuje się depresyjnie.

Posted

Bardzo współczuję, jakaś przyczyna pewnie jest,trzeba ją tylko znaleźc,a to często nie jest łatwe.
Spokojnie na fotki poczekamy,ważne,żeby wszyscy zdrowi byli-za co trzymam:-))

Posted

Zrówka dla suńki. Może taki czas dla psów, wczoraj mój Berbelek kundelek był markotny, a dzis bryka. Ja zawsze robię test na smkołyk, kazdy cos bardzo lubi np. serek, kiełbaskę cokolwiek, jeśli na smkołyk się nie pokusi tzn. że cos faktycznie powazniejszego sie dzieje.

Posted

Wszystko ok z ogloszeniem.

Daje znac, ze na mnie nie liczcie w najblizszym czasie w kwestii pisania na forum. Moja mlodsza suka skrecila sie dzisiaj. Na szczescie to nie zoladek, tylko sledziona, jednak nie znany jest powod. Juz jest po operacji, w naprawde kiepskim stanie. Jesli ktos chce zapytac o Luckiego to tylko telefon. No i trzymajcie kciuki za nas.

Posted

Dziękuję.
Dziś już jest w domu, w którym dosłownie mamy szpital 24h. Rioszka jest naćpana lekami, także zupełnie nie ma z nią kontaktu. Ciężko stwierdzić jak z nią, ale mam nadzieję, że dobrze. Na pewno jest tysiąc razy lepiej niż wczoraj. Ucieszyła się na widok Małej, więc to chyba znak, że czuje się całkiem, całkiem.
Jeszcze tylko zmiana opatrunku Luckiego i idziemy spać, bo z samego rana musimy pojechać na kolejne kroplówki, a jesteśmy kompletnie padnięci. Postaram się odzywać od czasu do czasu.