zmiloscidopsow Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Będę w TM w poniedziałek. Ewentualnie jadąc do Łodzi w niedzielę mogłabym być. Także jeśli jeszcze nikt się nie zgodził, mogę się tym zająć. Aniu, ty się tym zajmujesz, czy Agata? Pogubiłam się trochę :) Quote
tu_ania_tu Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='zmiloscidopsow']Będę w TM w poniedziałek. Ewentualnie jadąc do Łodzi w niedzielę mogłabym być. Także jeśli jeszcze nikt się nie zgodził, mogę się tym zająć. Aniu, ty się tym zajmujesz, czy Agata? Pogubiłam się trochę :)[/QUOTE] kontaktuj się z Agatą, ja jestem póki co z doskoku Quote
zmiloscidopsow Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Lucky znalazł dom! I to bardzo, bardzo fajny. Quote
_Dunaj_ Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Cieszę się niezmiernie i niecierpliwością czekam na wieści z nowego domku Quote
Magolek Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Och, jak się cieszę, chociaż jedna dobra wiadomość dzisiaj i to jaka. :) Quote
tu_ania_tu Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='zmiloscidopsow']Lucky znalazł dom! I to bardzo, bardzo fajny.[/QUOTE] hura!!!! Magda jak dalej? Gościu przyjedzie po niego? Quote
Maryna Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='zmiloscidopsow']Lucky znalazł dom! I to bardzo, bardzo fajny.[/QUOTE] Cudnie!!:-)) Ale co tak lakonicznie;-))Poprosimy więcej-kto,co i dlaczego;-)) Quote
zmiloscidopsow Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Lakonicznie, bo wreszcie postanowiłam oprócz skończenia studiów jeszcze je obronić. Na jutro mam wyznaczony termin, około 13.00. Także błagam, trzymajcie za mnie kciuki - są naprawdę bardzooo potrzebne. Pan przyjeżdża po niego w piątek. Wczoraj próbowałam dać znać Agacie, ale najpierw nieodbierała telefonów, a teraz ja go zgubiłam. Mam nadzieję, że się znajdzie... . Nowy właściciel jest naprawdę super. Lucky zamieszka w Tomaszowie Mazowieckim, ulicę dalej od mojej bliskiej rodziny, także pod mała kontrolą :P. Tak na serio, to właściciel jest super i naprawdę lepiej Luckiemu być nie może. W sumie to nie wiem co dalej, bo nie mam telefonu na razie i nie mam jak zadzwonić do Agaty, ale obiecuję, że więcej napiszę jutro wieczorem. Quote
_Dunaj_ Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Trzymamy za Ciebie i za Luckiego kciuki i łapki i czekamy na widomości Quote
tu_ania_tu Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 napisałam koło południa agacie smsa żeby się skontaktowała z tobą Quote
nika28 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ale wieści ! Czekam z niecierpliwością na więcej... :) Quote
Blancia Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 _Dunaj_ napisał(a):Trzymamy za Ciebie i za Luckiego kciuki i łapki i czekamy na widomości My sie dołączamy, też trzymamy kciuki za Was i czekamy na wieści. Quote
zmiloscidopsow Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 ... mam już to za sobą. Dzięki za trzymanie kciuków. Jestem już panią magister.... jeeeeeeee!!!!! Strasznie się cieszę. Wracając to tematu Luckiego. Wypytajcie mnie proszę o wszystko co chcielibyście wiedzieć, bo jakoś nie wiem o czym mogłabym napisać :) Ogólnie domek uważam za naprawdę świetny i będę prosiła o podsyłanie zdjęć, żeby ktoś mógł je zamieszczać na forum. Quote
_Dunaj_ Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Gratulacje od nas :klacz::klacz::klacz::Rose: Quote
tu_ania_tu Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Magda a jak Lucky ze zdrowiem wygląda? No i kto wchodzi w skład NOWEGO DOMU? Quote
Maryna Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Gratuluję p.magister!!:-)) No właśnie jaki skład nowego domu?ludzki i zwierzęcy?? Quote
Nano Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 jejku !!! :D super wiadomości :) czekam z niecierpliwością na wieści z nowego domu :) Quote
zmiloscidopsow Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 W skład nowego domu wchodzi jeden dorosły mężczyzna :) Brak zwierzaków i dzieci. Fajne tereny do spacerów, pozytywnie nastawieni sąsiedzi (pojechałam z Małą). Ze zdrowiem ok. Cały czas smarujemy prześwity (już można powiedzieć, ze ich brak) na pleckach maścią i dajemy coś w płynie doustnie na poprawę sierści i już jest w naprawdę dobrze, zresztą kuracja kończy się jutro, także musi być dobrze. Chodzi już prawie zupełnie normalne, czasami zdarza mu się zataczać łapą, ale raczej z przyzwyczajenia. Przytył konkretnie - niestety nie mam jak go teraz zważyć, więc nie powiem ile. Z modzelami jest lepiej, ale nie ma szału... . Coś jeszcze? Uszy są już ok, z oczami to tak różnie - rano trzeba wytrzeć, ale to nie jest żadna ropa taka świadcząca o jakichś problemach, tylko raczej taka dozia przypadłość. Rana na łapie zagojona, jest jeszcze mały strupek, ale chodzi już od dawna bez opatrunku i nic już nie ma prawa się tam wydarzyć. Na pewno zostanie blizna, ale to lepsze niż ból przy chodzeniu, zresztą ona jest w takim miejscu, że nie widać. Quote
Maryna Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Zrobiliście ogrom dobrego dla Luckiego:-))Niech mu się wiedzie A może foteczkę na koniec??:-)) Mam nadzieję,że z nowego domu też będą Quote
_Dunaj_ Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Powodzenia Lucki, a może nas na parapetówkę zaprosisz, w końcu to nowy dom Quote
zmiloscidopsow Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Może jutro, po kąpaniu coś pstryknę. Lucky troszkę się uświnił, a ponieważ smarowaliśmy go cały czas czymś to nie mógł być kąpany, ale jutro już możemy, także żeby w nowym domu nie był od razu stresowany wykąpiemy go u nas, dzień wcześniej. No i jak już wyschnie i będzie się ślicznie świecił to zrobię mu jakieś ładne zdjęcia. p.s. taki mały offik - pochwalę się moją dziewuszką (niestety ta druga w statycznych pozycjach nie wytrzymuje, więc aktualnie zdjęć brak) Quote
Maryna Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Czekamy:-)) Dziewczątko śliczne,a klata......:-)) Quote
Recommended Posts