Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z łapą nadal kiepsko i w związku z tym Lucky nie jedzie z nami na klubówkę jutro, choć planowaliśmy wyjazd z nim. Jego zdrowie jest jednak ważniejsze od pokazanie prawdziwego stanu zdrowia dogów ich hodowcy/om. Zresztą Lucky już całkiem sensownie zaczyna wyglądać. Nabrał ciałka, sierść zaczyna błyszczeć. Zrobię zdjęcia w tygodniu to zamieszczę na forum.
Maleństwo niestety dziś wyskoczył jakiś obrzęk na brzuchu - zapalenie sutka najprawdopodobniej. Smaruję Alcacetem i robię okłady, ale nie było mnie dziś przez dłuższy czas (praca), także zajęłam się tym tylko rano i wieczorem. Już się sporo zmniejszył, ale nadal jest kiepsko. Sensu wystawiania Małej nie ma wcale, bo ten obrzęk wygląda strasznie, ale ponieważ obiecałam hodowcy, że przyjedziemy z dziewczynami tak też zrobimy, a czy wystawimy Małą czy nie okaże się jutro.

Posted

Zdrowia wszystkim życzę, miałam chęć na klubówkę pojechać, tak zwyczajnie, planowałam to jakiś czas temu, ale mama zachorowała jest wszpitalu i do niej pojechałam i choc to niedaleko od wytawy bo w Zgierzu to nie zahaczyłam