_Dunaj_ Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Zdrowie najważniejsze, reszta może poczekać. Trzymajcie się, my będziemy zaglądać ( ja z pewnością), żeby Lucki był w czołówkach. Quote
Magolek Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Też chętnie poczytam jak tam towarzystwo się czuje. :) Quote
zmiloscidopsow Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Z łapą nadal kiepsko i w związku z tym Lucky nie jedzie z nami na klubówkę jutro, choć planowaliśmy wyjazd z nim. Jego zdrowie jest jednak ważniejsze od pokazanie prawdziwego stanu zdrowia dogów ich hodowcy/om. Zresztą Lucky już całkiem sensownie zaczyna wyglądać. Nabrał ciałka, sierść zaczyna błyszczeć. Zrobię zdjęcia w tygodniu to zamieszczę na forum. Maleństwo niestety dziś wyskoczył jakiś obrzęk na brzuchu - zapalenie sutka najprawdopodobniej. Smaruję Alcacetem i robię okłady, ale nie było mnie dziś przez dłuższy czas (praca), także zajęłam się tym tylko rano i wieczorem. Już się sporo zmniejszył, ale nadal jest kiepsko. Sensu wystawiania Małej nie ma wcale, bo ten obrzęk wygląda strasznie, ale ponieważ obiecałam hodowcy, że przyjedziemy z dziewczynami tak też zrobimy, a czy wystawimy Małą czy nie okaże się jutro. Quote
_Dunaj_ Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Zdrowia wszystkim życzę, miałam chęć na klubówkę pojechać, tak zwyczajnie, planowałam to jakiś czas temu, ale mama zachorowała jest wszpitalu i do niej pojechałam i choc to niedaleko od wytawy bo w Zgierzu to nie zahaczyłam Quote
Maryna Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Czekam na zdjęcia,bardzo jestem ciekawa jak Lucky teraz wygląda:-)) Quote
zmiloscidopsow Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Na dobry początek wrzucam zdjęcie zrobione rano. Postaram się jeszcze dzisiaj go obfocić. Uploaded with ImageShack.us Quote
Blancia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Też czuję niedosyt, ale na razie nie będę marudzić. Magda, wysłałam Ci maila. Quote
zmiloscidopsow Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 wrzuce cos jutro, obiecuje. maila dostalam, dzieki - zostawilam telefon w firmie, takze odezwe sie jutro. Quote
zmiloscidopsow Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Zauważyłem znajomych: Grzecznie czekam: Grzecznie czekam II: Quote
Maryna Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Śliczny chudziak:-) Poprawa absolutnie zdumiewająca,całkiem inny pies:-) Quote
zmiloscidopsow Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ważne: Znaleziono doga. Więcej tutaj: http://www.forum.molosy. pl/showpost.php?p=1305917&postcount=5592 Quote
Canes Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Magda czy my go mamy już ogłaszać? wygląda na prawdę super (szczególnie w porównaniu do początków) Quote
zmiloscidopsow Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Canes napisał(a):Magda czy my go mamy już ogłaszać? wygląda na prawdę super (szczególnie w porównaniu do początków) Myślę, że tak. Quote
Blancia Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Piękny Pan Dog, widać zmianę. A jak łapka? Mam nadzieję, że chociaż troszkę lepiej. Pozdrawiam :buzi: Quote
_Dunaj_ Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 I ja pozdrawiam, śliczny jest wczoraj mi się zdjęcia nie otwierały Quote
zmiloscidopsow Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Łapka już dużo lepiej, ale nadal musi brać antybiotyki. Jak tylko mu się poprawi z tą łapą to porobię jakieś fajniejsze zdjęcia. Quote
Recommended Posts