tu_ania_tu Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 łał, Lucky był nad morzem i to zimą srogą Quote
tu_ania_tu Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 jak takie zdjęcia cieszą:loveu: Każdą adopcję opłacamy lękiem o przyszłość domu i psa, takie fotorelacje pozwalają odetchnąć:multi: Quote
zenobiuszx Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Lucky jest cały i zdrowy, zdaża mu się podróżować po Polsce, podróże bardzo lubi - zamieszczone zdjęcia dokumentują wycieczkę nad morze z "miedzylądowaniem" w Grunwaldzie. Waży 72 kilogramy, ma masę energii, chętnie spaceruje, ale i tak jego ulubionym zajęciem jest spanie poprzedzone zabawą ze sznurkiem. Zarzuciłem juz próby oduczenia Go spania na kanapie - no cóż każdy ma jakies słabości. :) Przy mnie tego nie robi, wie że nie może, ale jak tylko wyjdę z domu... Poza tym bez zmian, jest towarzyski i pozytywnie nastawiony do świata, choć wydaje mi się, że nie jest pasjonatem dzieci. Quote
_Dunaj_ Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Fajnie sie czyta takie wieści i oglada zdjęcia Quote
zmiloscidopsow Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Dziękujemy za zdjęcia. Bardzo fajnie się je ogląda i czyta to co piszesz. Odzywaj się czasami na forum :) Quote
Maryna Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Też się bardzo cieszę,że dobrze Wam ze sobą:-)) Lucky wygląda super!! Quote
_Dunaj_ Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Zakochani, pewnie nie widza świata poza soba i zapominają o ciotkach :) Quote
Recommended Posts