Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj nie było mnie prawie w ogóle w domu, bo rano wyjechałam i przed chwilą wróciłam. Michał wrócił do domu koło 15, Lucky dzielnie spał na swoim posłaniu.

Jutro muszę niestety wyjechać do Wrocławia, a Mała dostała taki wielki obrzęk pod jednym z sutków. To chyba jest jakieś zapalnie, nie wiem. No i najgorsze, że muszę zostawić Michała z tym wszystkim sama. Wracam dopiero w niedzielę. Jeśli znacie jakieś tani nocleg we Wrocławiu to wyślijcie mi proszę na priva. Jadę zupełnie na spontanie i nie mam nic załatwione jeszcze. Także uciekam się spakować.

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry
A może Małą coś ugryzło, bo ten rok strasznie zarobaczony, w zeszłym miesiącu nasz Gerald miał taki sutek i okazało się, że to od ugryzienia, dostała wapno smarowałam żeby się nie drapał i po trzech dniach przeszło.

Posted

O proszę bardzo, Lucky jak chce, to jest bardzo grzeczny chłopiec. Trzymam jutro kciuki za mężczyznę "na gospodarstwie". Przypomniało mi się: "kobieta poza domem, w domu nieład...".

Posted

Lucky troszkę przytył, także zaczyna wyglądać dobrze. Niestety otworzyła mu się rana na łapie - szew się zerwał. Michał mu wszystko opatrzył, zabandażował itd. Niestety Lucky musiał zacząć chodzić w kagańcu, bo najwyraźniej go to boli i zaczyna sobie w tym dłubać. Dzisiaj przy zmianie opatrunku prawie mnie zjadł ze złości, ale daliśmy radę :). Moim zdaniem wygląda to kiepsko. Jutro zobaczymy jak rozwinie się sytuacja i chyba będziemy musieli pojechać do weta. Poza tym inne ranki goją się ładnie i ogólnie wszystko ok u Luckiego.