zmiloscidopsow Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Dzisiaj nie było mnie prawie w ogóle w domu, bo rano wyjechałam i przed chwilą wróciłam. Michał wrócił do domu koło 15, Lucky dzielnie spał na swoim posłaniu. Jutro muszę niestety wyjechać do Wrocławia, a Mała dostała taki wielki obrzęk pod jednym z sutków. To chyba jest jakieś zapalnie, nie wiem. No i najgorsze, że muszę zostawić Michała z tym wszystkim sama. Wracam dopiero w niedzielę. Jeśli znacie jakieś tani nocleg we Wrocławiu to wyślijcie mi proszę na priva. Jadę zupełnie na spontanie i nie mam nic załatwione jeszcze. Także uciekam się spakować. Quote
_Dunaj_ Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Dzień dobry A może Małą coś ugryzło, bo ten rok strasznie zarobaczony, w zeszłym miesiącu nasz Gerald miał taki sutek i okazało się, że to od ugryzienia, dostała wapno smarowałam żeby się nie drapał i po trzech dniach przeszło. Quote
Maryna Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Powodzenia Michalowi życzę,coby ogarnął całe towarzystwo:-)) Quote
MiliVanili Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Kurka nawet nie mam chwili poczytać co u chłopaka, ale nadrobię jak tylko znajdę chwilkę czasu a na razie trzymam kciukasy Quote
_Dunaj_ Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Maryna napisał(a):Powodzenia Michalowi życzę,coby ogarnął całe towarzystwo:-)) Poradzi sobie, a w razie czego Lucki mu pomoże w ramach męskiej solidarności ;) Quote
Blancia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 O proszę bardzo, Lucky jak chce, to jest bardzo grzeczny chłopiec. Trzymam jutro kciuki za mężczyznę "na gospodarstwie". Przypomniało mi się: "kobieta poza domem, w domu nieład...". Quote
_Dunaj_ Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Pewnie dziewczyny robią porządki, a chłopaki zrobili męski wypad na miasto. Quote
Maryna Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 _Dunaj_ napisał(a):Pewnie dziewczyny robią porządki, a chłopaki zrobili męski wypad na miasto. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maryna Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Też zaglądam,ciekawa jak sobie chlopaki radzą:-)) Quote
Magolek Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ja także odwiedzam, mając nadzieję, że wszystko w porządeczku. :) Quote
_Dunaj_ Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Odiwedzam niedzilenie, z pewnością wszystko jest ok. :lol: Quote
_Dunaj_ Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Gdzieś to niedawno czytałam, ale to nie cytat z wątku tylko powiedzenie "brak wiadomości to też dobra wiadomość" :lol: Quote
Maryna Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 I tego się trzymajmy:-)) Chociaż szczerze mówiąc wolałabym wiadomości i fotki:-)) Quote
zmiloscidopsow Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Kochani, wszystko ok. Już jestem, ale mam sporo spraw do załatwienia dzisiaj, także odezwę się wieczorem. Quote
Blancia Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Też jestem i czekam na relacje. I oczywiście pozdrawiam Całe Towarzystwo. Quote
zmiloscidopsow Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Lucky troszkę przytył, także zaczyna wyglądać dobrze. Niestety otworzyła mu się rana na łapie - szew się zerwał. Michał mu wszystko opatrzył, zabandażował itd. Niestety Lucky musiał zacząć chodzić w kagańcu, bo najwyraźniej go to boli i zaczyna sobie w tym dłubać. Dzisiaj przy zmianie opatrunku prawie mnie zjadł ze złości, ale daliśmy radę :). Moim zdaniem wygląda to kiepsko. Jutro zobaczymy jak rozwinie się sytuacja i chyba będziemy musieli pojechać do weta. Poza tym inne ranki goją się ładnie i ogólnie wszystko ok u Luckiego. Quote
Recommended Posts