Saththa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 WATACHA napisał(a):No dokładnie, wiadomo fajne dzieciaczki też są i mamy też nie wszystkie to wariatki tylko czemu ja takich nie spotykam?? :eek2: Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Saththa napisał(a):tylko czemu ja takich nie spotykam?? :eek2: Mnie nie znałaś jak mała byłam :lol: Quote
Saththa Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 zerduszko napisał(a):Mnie nie znałaś jak mała byłam :lol: Ja nie wiem czy ja już wtedy byłam na świecie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Saththa napisał(a):Ja nie wiem czy ja już wtedy byłam na świecie :evil_lol: łooohooooo ta zniewaga krwi wymaga :lol: Quote
Tekla64 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Sandrus jest wiele dzieci fajnie chowanych i jest wielu psiarzy majacych fajne calkiem normalne dzieci. psy czasem tyz sa deczko zakrecone i tyz mozna nawet na najlepiej wyszkolone i madre wpasc tak samo na dzieci, to sa ze tak poiwm gatunki u ktorych instynkt i energia bardzo czesto bierze gore i tylko dobry obserwator moze to jakos ogarnac i w dobra strone skierowac. co do szkolenia na przeszkody w naturze , to mnie dziwi coby uczyc ja doma kiedy to taka fajowa zabawa na zewnatrz nie tylko dla psa ale i dla instrutktora?! Quote
Saththa Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 malawaszka napisał(a):łooohooooo ta zniewaga krwi wymaga :lol: Cicho :lol: Moze nie zauwazy :lol: Tekla64 napisał(a):Sandrus (...) Wiem wiem :lol: Tekla64 napisał(a): co do szkolenia na przeszkody w naturze , to mnie dziwi coby uczyc ja doma kiedy to taka fajowa zabawa na zewnatrz nie tylko dla psa ale i dla instrutktora?! tez jestem w szoku. Quote
Aleks89 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='Tekla64']Sandrus jest wiele dzieci fajnie chowanych i jest wielu psiarzy majacych fajne calkiem normalne dzieci. psy czasem tyz sa deczko zakrecone i tyz mozna nawet na najlepiej wyszkolone i madre wpasc tak samo na dzieci, to sa ze tak poiwm gatunki u ktorych instynkt i energia bardzo czesto bierze gore i tylko dobry obserwator moze to jakos ogarnac i w dobra strone skierowac. co do szkolenia na przeszkody w naturze , to mnie dziwi coby uczyc ja doma kiedy to taka fajowa zabawa na zewnatrz nie tylko dla psa ale i dla instrutktora?! Popieram.Wystarszy pójść do lasu ,znaleźć jakieś konary i mamy przeszkodę jak malina. Quote
wilczy zew Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Tekla64 napisał(a): co do szkolenia na przeszkody w naturze , to mnie dziwi coby uczyc ja doma kiedy to taka fajowa zabawa na zewnatrz nie tylko dla psa ale i dla instrutktora?! bo mam problem z przeszkodami w terenie Quote
Saththa Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 to wez ze soba ten karton. Albo rurke z plachta to bedzie zakryta przeszkoda :lol: Quote
wilczy zew Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 to było nierozsądne ale ta obroża bardzo mi się podoba i mamy nową obrożę no ile to można tak focić?! Quote
malawaszka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 piękna Kera i piękna jesienna obróżka :loveu: Quote
wilczy zew Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 malawaszka napisał(a):piękna Kera i piękna jesienna obróżka :loveu: a wiesz,że włos nie jest jeszcze pełnej długości Mordziasta bardzo mi się podoba w tej obroży i trzymam ją w niej cały dzień WATACHA napisał(a):Jaka bródka wypielęgnowana :) staramy się czesać 2razy dziennie,muszę ją trochę przyciąć Quote
wilczy zew Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Saththa napisał(a):a dlaczego nierozsądne?? bo kasy nie ma Quote
Margi Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 wilczy zew napisał(a):bo kasy nie ma Ale elegancja jest. Fajnie teraz Kera wygląda.:loveu: Quote
wilczy zew Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Margi napisał(a):Fajnie teraz Kera wygląda.:loveu: cały czas chodziła w łańcuszku a teraz poszedł w kąt Quote
wilczy zew Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 dlaczego wcześniej nie wyszłam :painting: teraz pada :watpliwy: Quote
Saththa Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 nooo sie siedzi na forum zamiast pieseczkiem zająć to się ma teraz :lol: Quote
wilczy zew Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Saththa napisał(a):nooo sie siedzi na forum zamiast pieseczkiem zająć to się ma teraz :lol: zero współczucia,po takim spacerze to trzeba łapy wycierać a wtedy są zęęęęby Quote
Recommended Posts