Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sandrus
jest wiele dzieci fajnie chowanych i jest wielu psiarzy majacych fajne calkiem normalne dzieci.
psy czasem tyz sa deczko zakrecone i tyz mozna nawet na najlepiej wyszkolone i madre wpasc tak samo na dzieci, to sa ze tak poiwm gatunki u ktorych instynkt i energia bardzo czesto bierze gore i tylko dobry obserwator moze to jakos ogarnac i w dobra strone skierowac.

co do szkolenia na przeszkody w naturze , to mnie dziwi coby uczyc ja doma kiedy to taka fajowa zabawa na zewnatrz nie tylko dla psa ale i dla instrutktora?!

Posted

malawaszka napisał(a):
łooohooooo ta zniewaga krwi wymaga :lol:

Cicho :lol: Moze nie zauwazy :lol:

Tekla64 napisał(a):
Sandrus (...)

Wiem wiem :lol:

Tekla64 napisał(a):

co do szkolenia na przeszkody w naturze , to mnie dziwi coby uczyc ja doma kiedy to taka fajowa zabawa na zewnatrz nie tylko dla psa ale i dla instrutktora?!

tez jestem w szoku.

Posted

[quote name='Tekla64']Sandrus
jest wiele dzieci fajnie chowanych i jest wielu psiarzy majacych fajne calkiem normalne dzieci.
psy czasem tyz sa deczko zakrecone i tyz mozna nawet na najlepiej wyszkolone i madre wpasc tak samo na dzieci, to sa ze tak poiwm gatunki u ktorych instynkt i energia bardzo czesto bierze gore i tylko dobry obserwator moze to jakos ogarnac i w dobra strone skierowac.

Popieram.Wystarszy pójść do lasu ,znaleźć jakieś konary i mamy przeszkodę jak malina.

Posted

Tekla64 napisał(a):

bo mam problem z przeszkodami w terenie

Posted

malawaszka napisał(a):
piękna Kera i piękna jesienna obróżka :loveu:

a wiesz,że włos nie jest jeszcze pełnej długości
Mordziasta bardzo mi się podoba w tej obroży i trzymam ją w niej cały dzień

WATACHA napisał(a):
Jaka bródka wypielęgnowana :)

staramy się czesać 2razy dziennie,muszę ją trochę przyciąć