Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj nad wodą spotkałyśmy labradorkę,której rzucano patyk do wody i pływała,i Mordziasta weszła do wody aż klatę zamoczyła,to niespotykane bo brodzi sama z siebie.

Labradorka zaprosiła Mordziastą do zabawy ta zaczęła ją gonić i było dobrze dopóki nie zaczęła szczekać-uciekaj bo zagryzę,to wystraszyło labradorkę i nici z gonitwy.

Posted

nie,nie odgryzła tylko wczoraj wytarzała się w sarnich lub jelenich odchodach i musiałam prać szelki i świeżo upraną obrożę,psa na szczęście nie trzeba było prać;

piesek może oddalać się od pańci ale pańcia od pieska nie i był problem aby poleżała po jedzeniu,dobrze że była wkręcona w ziemię

Posted

[quote name='Saththa']hmmmmmmmm wkreciłas psa w ziemię? nie rzumiem tej drugiej linijki:)

Wytarzała sie tylk oobrza i szekami? zdolniacha :Lol:

No też się zastanawiam jak to zrobiła.Może Wilcza zanim się kapnęła wytarła ją ręką ;)

Posted

Może niektórym smród g...na nie przeszkadza:cool3:W sumie gdyby do mnie pies startował przy pielęgnacji zebami pewnie też wolałbym udawać ,że sie g***nem nie uwalił:)

Posted

Saththa napisał(a):
hmmmmmmmm wkreciłas psa w ziemię? nie rzumiem tej drugiej linijki:)

Wytarzała sie tylk oobrza i szekami? zdolniacha :Lol:

wkręcenie: mamy taki pal-korkociąg do którego przyczepia się psa

Mordziasta jak się tarza to często robi to obok perfumy,teraz miała kilka włosków brudnych to je wyrwałam :evil_lol: