wilczy zew Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 (edited) na taką pogodę czatowałam 2tygdnie pamiętacie? teraz jest tak Edited December 6, 2012 by wilczy zew Quote
Saththa Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Ahhhhh zanim ja doleze do lasu to już szaro jest i zdjęcia do nie powiem czego:( Quote
wilczy zew Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Dzisiaj nad wodą spotkałyśmy labradorkę,której rzucano patyk do wody i pływała,i Mordziasta weszła do wody aż klatę zamoczyła,to niespotykane bo brodzi sama z siebie. Labradorka zaprosiła Mordziastą do zabawy ta zaczęła ją gonić i było dobrze dopóki nie zaczęła szczekać-uciekaj bo zagryzę,to wystraszyło labradorkę i nici z gonitwy. Quote
wilczy zew Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 idziemy do lasu i idziemy po drodze trzeba wszystko obejrzeć no przeca idę cdn. Quote
wilczy zew Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 i jesteśmy coraz bliżej i doszłyśmy cdn. Quote
wilczy zew Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 (edited) paśnik tu się wkłada sól w bryłach do lizanania cdn. Edited October 20, 2012 by wilczy zew Quote
wilczy zew Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 teraz trzeba brać się za obieranie grzybów Quote
zerduszko Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Las fajny, ale coś za mało psa :P A może byś coś opowiedziała? Nie odgryzła Ci czegoś? :lol: Quote
wilczy zew Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 nie,nie odgryzła tylko wczoraj wytarzała się w sarnich lub jelenich odchodach i musiałam prać szelki i świeżo upraną obrożę,psa na szczęście nie trzeba było prać; piesek może oddalać się od pańci ale pańcia od pieska nie i był problem aby poleżała po jedzeniu,dobrze że była wkręcona w ziemię Quote
Saththa Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 hmmmmmmmm wkreciłas psa w ziemię? nie rzumiem tej drugiej linijki:) Wytarzała sie tylk oobrza i szekami? zdolniacha :Lol: Quote
WATACHA Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [quote name='Saththa']hmmmmmmmm wkreciłas psa w ziemię? nie rzumiem tej drugiej linijki:) Wytarzała sie tylk oobrza i szekami? zdolniacha :Lol: No też się zastanawiam jak to zrobiła.Może Wilcza zanim się kapnęła wytarła ją ręką ;) Quote
Saththa Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 WATACHA napisał(a):No też się zastanawiam jak to zrobiła.Może Wilcza zanim się kapnęła wytarła ją ręką ;) kurde ale literówek narobilam:lol: Quote
Aleks89 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Może niektórym smród g...na nie przeszkadza:cool3:W sumie gdyby do mnie pies startował przy pielęgnacji zebami pewnie też wolałbym udawać ,że sie g***nem nie uwalił:) Quote
wilczy zew Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Saththa napisał(a):hmmmmmmmm wkreciłas psa w ziemię? nie rzumiem tej drugiej linijki:) Wytarzała sie tylk oobrza i szekami? zdolniacha :Lol: wkręcenie: mamy taki pal-korkociąg do którego przyczepia się psa Mordziasta jak się tarza to często robi to obok perfumy,teraz miała kilka włosków brudnych to je wyrwałam :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 tym psa wkręcam :) foto nie jest moje,mam nadzieję że właścicielka daruje mi życie :) Quote
wilczy zew Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 bródka wyrównana,uszka przystrzyżone teraz ciapcie do obcięcia :roll: w tym tygodniu szczepimy się na wściekliznę Quote
Recommended Posts