wilczy zew Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='zerduszko'] Można zrobić przeszkody z rurek pcv, teraz nie umiem znaleźć linku. Wygoogluj sobie.[/QUOTE] widziałam ale przeszkodę potrzebuję zabudowaną a nie rurkę bo nie ćwiczę jej do algidy tylko do pokonywania przeszkód w terenie Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='wilczy zew']oczywiście,że różnica: dywan amortyzuje,drewno amortyzuje a na betonie-0 Zdziwiłabyś się jak kiepsko amortyzuje. Poza tym na betonie pies się nie poślizgnie, a na dywanie tak. Zresztą skakanie na trawie dla starszego psa może mieć złe skutki, a co dopiero na dywanie w domu, gdzie pies nie może nabrać odp. rozpędu, odp. wybić się itd. Chory pomysł :P Quote
Aleks89 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='wilczy zew']widziałam ale przeszkodę potrzebuję zabudowaną a nie rurkę bo nie ćwiczę jej do algidy tylko do pokonywania przeszkód w terenie Algida robi jakieś psie zawody?Zielona budka też?:lol: idź do domu starców i weź zacznij trenować dziadków pod respiratorem na skok o tyczce. Quote
wilczy zew Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 (edited) [quote name='zerduszko'] na dywanie w domu, gdzie pies nie może nabrać odp. rozpędu, odp. wybić się itd. Chory pomysł :P skąd taki wniosek? i jedno i drugie jest możliwe i na pewno nie poślizgnie się na dywanie,wiem bo już to robiłam Edited October 7, 2012 by wilczy zew Quote
wilczy zew Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='Aleks89'] idź do domu starców i weź zacznij trenować dziadków pod respiratorem na skok o tyczce.[/QUOTE] masz problemy,to rozwiązuj je gdzie indziej Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 wilczy zew napisał(a):skąd taki wniosek? i jedno i drugie jest możliwe i na pewno nie poślizgnie się na dywanie,wiem bo już to robiłam Robiłaś, to wszystko wyjaśnia. Ty i Twoja wieloletnia praktyka :lol: Dobra, bez sensu dyskusja jak zawsze. Nie wiesz jak psa nauczyć przeskakiwania kartonu na trawie, a na pewno masz mega wiedzę o technbice skoku itd. Ech :( Quote
Aleks89 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 zerduszko napisał(a):Robiłaś, to wszystko wyjaśnia. Ty i Twoja wieloletnia praktyka :lol: Dobra, bez sensu dyskusja jak zawsze. Nie wiesz jak psa nauczyć przeskakiwania kartonu na trawie, a na pewno masz mega wiedzę o technbice skoku itd. Ech :( Czemu tu nie ma opcji : LUBIE TO! Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Aleks89 napisał(a):Czemu tu nie ma opcji : LUBIE TO! Bo byś nadużywał ;) Quote
Saththa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 WATACHA napisał(a):Bo byś nadużywał ;) Ja bym potrzebowała "Kocham To" :lol: Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Saththa napisał(a):Ja bym potrzebowała "Kocham To" :lol: Ty to jednak jesteś sprośna Quote
Saththa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 WATACHA napisał(a):Ty to jednak jesteś sprośna Nie prawda;) Ja na forum wpadam w euforie i Was Kocham! Bo na codzien to ja tak nie bardzo do ludzi jestem :lol: Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Oj to tak jak ja, jestem jak najbardziej antyspołeczna, a najgorsze to te dzieciory ;) Quote
Saththa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='WATACHA']Oj to tak jak ja, jestem jak najbardziej antyspołeczna, a najgorsze to te dzieciory ;) ha i widzisz;) Kocham To;) Heheh ja w piatek prawie rozdeptałam dzieciaka. I stwoerdziłam ze mam w dupie, ja sie wyginac nie będę promabalerina nie ejstem i w pizdu zmiotę nastepnym razem dziciaka z drogi mej. Niech Mamusie pociech pilnuja! W pizdu. I obecnie szukam miejsca gdzie moge zjeśc idzieciaków nie wpuszczają! Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='Saththa'] ha i widzisz;) Kocham To;) Heheh ja w piatek prawie rozdeptałam dzieciaka. I stwoerdziłam ze mam w dupie, ja sie wyginac nie będę promabalerina nie ejstem i w pizdu zmiotę nastepnym razem dziciaka z drogi mej. Niech Mamusie pociech pilnuja! W pizdu. I obecnie szukam miejsca gdzie moge zjeśc idzieciaków nie wpuszczają! No dobra, można nie lubić, ale od razu zjeść Quote
Saththa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 WATACHA napisał(a):No dobra, można nie lubić, ale od razu zjeść jak nie wpuszczają dzieciaków to i ich nie zjem;) Quote
malawaszka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Saththa napisał(a): Heheh ja w piatek prawie rozdeptałam dzieciaka. I stwoerdziłam ze mam w dupie, ja sie wyginac nie będę promabalerina nie ejstem i w pizdu zmiotę nastepnym razem dziciaka z drogi mej. Niech Mamusie pociech pilnuja! W pizdu. I obecnie szukam miejsca gdzie moge zjeśc idzieciaków nie wpuszczają! hahaha jaki agresor :lol: Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 malawaszka napisał(a):hahaha jaki agresor :lol: Psiary tak mają, na dzieci :P Quote
Aleks89 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Saththa napisał(a): ha i widzisz;) Kocham To;) Heheh ja w piatek prawie rozdeptałam dzieciaka. I stwoerdziłam ze mam w dupie, ja sie wyginac nie będę promabalerina nie ejstem i w pizdu zmiotę nastepnym razem dziciaka z drogi mej. Niech Mamusie pociech pilnuja! W pizdu. I obecnie szukam miejsca gdzie moge zjeśc idzieciaków nie wpuszczają! Ja dziś zatrzymałem się takiej małej imitacji człowieka w Auchanie koszykiem 2cm od mordy.Bo stał i PACZYŁ jak szpak w wiadomo co.Następnym razem pojadę dalej ,może się zmieści między kółkami ,a jak nie to trudno. Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 ha,ha,ha moja szefowa ostatnio mówi :"jak ja bym wzięła tego dzieciora za nóżki i o ścianę" (ma dziecko, ale nie mówiła o nim ;)) Quote
Saththa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 malawaszka napisał(a):hahaha jaki agresor :lol: Bo mnie to denerwuje. Jak sie ma dziecko to sie je pilnuje. I koniec kropka. A potem sie wrzask podnosi ze rozdeptało się dzieciaczka. Ja naprawde nie mam obowiazku lazic z nosem w ziemi bo nie daj boze sie dzieck ozapałęta. Zreszta nie raz z rozpędu wlazłam. Niezauwazyłam. Dziecko łapałam z narazeniem zycia włąsnego. A jeszcze mamusia skwiowała zebym patrzyła jak chodze. Pare razy taka akcja i mi sie odechciało. Aleks89 napisał(a):Ja dziś zatrzymałem się takiej małej imitacji człowieka w Auchanie koszykiem 2cm od mordy.Bo stał i PACZYŁ jak szpak w wiadomo co.Następnym razem pojadę dalej ,może się zmieści między kółkami ,a jak nie to trudno. Ok... wózka bym nie uzywała. Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 No ostatnio ja się wkurzyłam aż bo babka z dzieciakiem wysiadała z autobusy jak taki ślimok.Stali, stali i w ostatniej chwili ona go zaczęła wypychać i kierowca jej rękę przyciął, ale szybko otworzył i bardzo przepraszał.Żebyście widzieli jaką ona miała minę zabójcy i jeszcze do niego "dobrze , że pan dziecku nic nie zrobił". Sorry, ale ja siedziałam najbliżej i widziałam całe zajście i na pewno to była jej wina, więc to ona powinna go przepraszać.Ale już mi się nie chciało nic mówić .... Quote
malawaszka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 masakra- jak dobrze, że nie mieszkam już w mieście i nie mam takich atrakcji :lol: Quote
Saththa Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 to jest w ogole historia na inny watek. Tak jak psiarze sie dziela na normalnych i nienormalnych tak jak widac matko i w ogóle ludzie. Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Saththa napisał(a):to jest w ogole historia na inny watek. Tak jak psiarze sie dziela na normalnych i nienormalnych tak jak widac matko i w ogóle ludzie. No dokładnie, wiadomo fajne dzieciaczki też są i mamy też nie wszystkie to wariatki Quote
wilczy zew Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='zerduszko']Robiłaś, to wszystko wyjaśnia. Ty i Twoja wieloletnia praktyka :lol: Dobra, bez sensu dyskusja jak zawsze. Nie wiesz jak psa nauczyć przeskakiwania kartonu na trawie, a na pewno masz mega wiedzę o technbice skoku itd. Ech :( nie powiedziałam,że nie wiem jak,tylko w domu mam ułatwioną sprawę Quote
Recommended Posts