wilczy zew Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='Margi']No i Mordziasta ma fajną norkę do spania.:lol:[/QUOTE] jak strzelają to za duża dla niej i szuka czegoś innego Quote
zerduszko Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='wilczy zew']nie obrażaj mi Mordziastej :mad: ona ma bardzo duże zęby[/QUOTE] Eeeee, malutkie :P Quote
malawaszka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='zerduszko']Wygląda jak zeby miniatury http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/Kera/DSC06727.jpg hahaha ale jej ubliżyłaś teraz :errrr: Quote
WATACHA Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='zerduszko']Wygląda jak zeby miniatury http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/Kera/DSC06727.jpg Ale jak rozszarpywać potrafią ;) Quote
wilczy zew Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='zerduszko']Może WZ sama się gryzie? :lol:[/QUOTE] nooo...szczególnie w ucho :eviltong: dzisiaj zaczeliśmy naukę skakania przez przeszkody,jak ja cierpię na brak profesjonalnych przeszkód :placz: :placz: Quote
WATACHA Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='zerduszko']Może WZ sama się gryzie? :lol:[/QUOTE] Też tak podejrzewałam Quote
wilczy zew Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='WATACHA']Też tak podejrzewałam[/QUOTE] a ucho Cię przekonało? Quote
malawaszka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 tylko tam nie przesadzaj z tym skakaniem - Kera młódką nie jest :nono: Quote
WATACHA Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='wilczy zew']a ucho Cię przekonało?[/QUOTE] Nie, moze mas stucna scenke Quote
zerduszko Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='malawaszka']tylko tam nie przesadzaj z tym skakaniem - Kera młódką nie jest :nono:[/QUOTE] Nooo... na czym skaczecie? Quote
Saththa Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='zerduszko']Nooo... na czym skaczecie?[/QUOTE] Na łapach myslę :lol: Quote
zerduszko Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 A spadaj :P Prześmiewcy, sami prześmiewcy :P Quote
wilczy zew Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='malawaszka']tylko tam nie przesadzaj z tym skakaniem - Kera młódką nie jest :nono:[/QUOTE] p.Prezes przeca ja wiem [quote name='WATACHA']Nie, moze mas stucna scenke[/QUOTE] :roflt: [quote name='zerduszko']Nooo... na czym skaczecie?[/QUOTE] nie na czym a przez co-przez kartonowe pudełko w przedpokoju Quote
zerduszko Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 To świetny pomysł.... na trawę z nią! babo jedna. I chodziło mi na czym, o :P Quote
wilczy zew Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 a na trawie to przez co będzie skakać?? na parkiecie jest chodnik Quote
zerduszko Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Przez karton :lol: Chodnik to nie jest dobra amortyzacja, moje kolano może Ci o tym opowiedzieć. A co pod parkietem - gąbka? Zrób sobie przeszkody z pcv, tanie, lekkie i bezpieczne! Quote
WATACHA Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Jak kiedyś rzucaliśmy Mentorowi frisbee na betonie to po jakims czasie zaczął kuleć Quote
wilczy zew Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='zerduszko']Przez karton :lol: Chodnik to nie jest dobra amortyzacja, moje kolano może Ci o tym opowiedzieć. A co pod parkietem - gąbka? Zrób sobie przeszkody z pcv, tanie, lekkie i bezpieczne! to jest niski karton,na trawie to ominie,dzisiaj była 1lekcja;już kiedyś tak szkoliłam psa; rozwiń pogrubione Quote
wilczy zew Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='WATACHA']Jak kiedyś rzucaliśmy Mentorowi frisbee na betonie to po jakims czasie zaczął kuleć[/QUOTE] nooo...tego to bym nie wymyśliła Quote
WATACHA Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='wilczy zew']nooo...tego to bym nie wymyśliła[/QUOTE] No ja też, bo byśmy mu nie rzucali.Przestalismy i pies juz nie kulał.Na trawie nie ma problemu Quote
wilczy zew Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='WATACHA']No ja też, bo byśmy mu nie rzucali.Przestalismy i pies juz nie kulał.Na trawie nie ma problemu[/QUOTE] tzn.nie wymyśliłabym aby rzucać na betonie Quote
zerduszko Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='wilczy zew']to jest niski karton,na trawie to ominie,dzisiaj była 1lekcja;rozwiń pogrubione[/QUOTE] Bo źle uczysz :P Można zrobić przeszkody z rurek pcv, teraz nie umiem znaleźć linku. Wygoogluj sobie. [quote name='wilczy zew']tzn.nie wymyśliłabym aby rzucać na betonie[/QUOTE] Ale na dywanie tak, mega różnica :P Quote
wilczy zew Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 oczywiście,że różnica: dywan amortyzuje,drewno amortyzuje a na betonie-0 Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 O ja głupia jak ja mogłam tak pomyśleć, że Ty mogłaś tak pomyśleć, że pomyślałaś tak jak ja :eviltong: Quote
Recommended Posts