Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']Poszłyśmy się zaszczepić a tam operacja benka z Tomaszowa.Spuściłam Mordziastą i wracamy ale ona: "jak to przyszłyśmy do p.doktora to trzeba do gabinetu" i sobie weszła do gabinetu ale nikogo nie było to wróciła do mnie.

szczepienie nie doszło do skutku,więc

[quote name='wilczy zew']wczoraj znowu poszłyśmy się zaszczepić,przy okazji wet obsłuchał serce Mordziastej,jest OK

Posted

popatrz moze gdzis kole ciebie tyz jest dogotreking czy jak sie to tam nazywa, z tego co widze co co i rusz w innym miejscu jest a jak nie ma to moze warto zorganizowac cos podobnego?!

Posted

Tekla64 napisał(a):
popatrz moze gdzis kole ciebie tyz jest dogotreking czy jak sie to tam nazywa, z tego co widze co co i rusz w innym miejscu jest a jak nie ma to moze warto zorganizowac cos podobnego?!

mnie się ten teren podoba

Posted

wilczy zew napisał(a):
we dwóch operowali,to kto miał szczepić?

A skąd mi wiedzieć ile ich tam jest? :hmmmm: Nigdy się z tym nie spotkałam, że w gabinecie nikogo nie było, bo wszyscy na operacji. Zawsze koś dodatkowo przyjmował pacjentów.

Posted

Maupa4 napisał(a):
I do twarzy w niej Mordziastej :)

dziękujemy

malawaszka napisał(a):
więcej nie gubcie :diabloti:

chcemy się pozbyć wiszącego brzuszka :scared:

ratujcie,p.Prezes mi grozi :nerwy:

Posted

[quote name='zerduszko']I liczy na to, że jak ją odchudzi, to ta skóra się zmniejszy? Ja tam wiem, ze bywa na ogół odwrotnie :diabloti:

Na jednym wątku przeczytałam,że po sterylce brzuch się podciąga a jak ma się to zrobić u Mordziastej jeśli ma sadło.

Może ktoś chce sobie wkleić taki banerek

Posted

Wilczy nie przesadzaj.:mad:Mordziasta już jest akurat i żadnego sadła u niej nie widzę.Ona ma swoje lata i troszkę skóry może jej wisieć.

U nas jest brzydko,pada z nieba ale do śniegu to nie jest podobne.

Posted

Aleks89 napisał(a):
Kaja ma wagę ok. a ma takie dwa zwisy na brzuchu.Starość nie radość ,wszystkim nam coś zaraz zacznie zwisać:diabloti:Bez skojarzeń ,bo sam je mam:evil_lol:

Ja to w ogóle nie wiem co komu może zwisać więc nic a nic skojarzyć z tym nie mogę :(.
wilczy zew napisał(a):
Naszym kundlom podszerstek nie rośnie a jak u Waszych psów??

Ja to nie wiem, Mentorowi to nic nie rośnie:p, a Leoś jest gruby i włochaty, więc dopatrzeć się nie mogę:roll:

Posted

wilczy zew napisał(a):
Naszym kundlom podszerstek nie rośnie a jak u Waszych psów??

Niestety rośnie...i mam mdłości na myśl o wiośnie i czesaniu,czesaniu i czesaniu ,które będzie trwać do października kiedy znów zaczną obrastać...