zerduszko Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 A co Wy się tak często szczepicie? :roll: Quote
wilczy zew Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 [quote name='wilczy zew']Poszłyśmy się zaszczepić a tam operacja benka z Tomaszowa.Spuściłam Mordziastą i wracamy ale ona: "jak to przyszłyśmy do p.doktora to trzeba do gabinetu" i sobie weszła do gabinetu ale nikogo nie było to wróciła do mnie. szczepienie nie doszło do skutku,więc [quote name='wilczy zew']wczoraj znowu poszłyśmy się zaszczepić,przy okazji wet obsłuchał serce Mordziastej,jest OK Quote
Tekla64 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 popatrz moze gdzis kole ciebie tyz jest dogotreking czy jak sie to tam nazywa, z tego co widze co co i rusz w innym miejscu jest a jak nie ma to moze warto zorganizowac cos podobnego?! Quote
zerduszko Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Ales napisała :D Do głowy by mi nie przyszło, ze jak operacja, to nie szczepią :roll: Quote
wilczy zew Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 we dwóch operowali,to kto miał szczepić? Quote
wilczy zew Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Tekla64 napisał(a):popatrz moze gdzis kole ciebie tyz jest dogotreking czy jak sie to tam nazywa, z tego co widze co co i rusz w innym miejscu jest a jak nie ma to moze warto zorganizowac cos podobnego?! mnie się ten teren podoba Quote
zerduszko Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 wilczy zew napisał(a):we dwóch operowali,to kto miał szczepić? A skąd mi wiedzieć ile ich tam jest? :hmmmm: Nigdy się z tym nie spotkałam, że w gabinecie nikogo nie było, bo wszyscy na operacji. Zawsze koś dodatkowo przyjmował pacjentów. Quote
wilczy zew Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 my chodzimy tylko do naszego rodzinnego weta a on operował a należało się wetowi lajtowe szczepienie Mordziastej po hardcorowym szczepieniu Kocyka Quote
wilczy zew Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 zanim zamówiłam tę jesienną obrożę to zamówiłam ściąganą u Taks i razem z szelkami Quote
wilczy zew Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Maupa4 napisał(a):I do twarzy w niej Mordziastej :) dziękujemy malawaszka napisał(a):więcej nie gubcie :diabloti: chcemy się pozbyć wiszącego brzuszka :scared: ratujcie,p.Prezes mi grozi :nerwy: Quote
malawaszka Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 bo wz głodzi Kerę bo jej przeszkadza fałda skóry na brzuchu :eviltong: Quote
zerduszko Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 I liczy na to, że jak ją odchudzi, to ta skóra się zmniejszy? Ja tam wiem, ze bywa na ogół odwrotnie :diabloti: Quote
wilczy zew Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 dzisiaj rano zrobiłam tak :crazyeye: :crazyeye: bo na dworze jest tak tak to ja nie chcę!! Quote
wilczy zew Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='zerduszko']I liczy na to, że jak ją odchudzi, to ta skóra się zmniejszy? Ja tam wiem, ze bywa na ogół odwrotnie :diabloti: Na jednym wątku przeczytałam,że po sterylce brzuch się podciąga a jak ma się to zrobić u Mordziastej jeśli ma sadło. Może ktoś chce sobie wkleić taki banerek Quote
Margi Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Wilczy nie przesadzaj.:mad:Mordziasta już jest akurat i żadnego sadła u niej nie widzę.Ona ma swoje lata i troszkę skóry może jej wisieć. U nas jest brzydko,pada z nieba ale do śniegu to nie jest podobne. Quote
malawaszka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 wilczy zew napisał(a):Na jednym wątku przeczytałam,że po sterylce brzuch się podciąga :crazyeye: pierwszy raz słyszę o takiej zależności :niewiem: Quote
WATACHA Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Po prostu wiek robi swoje.Ja zauważyłam , że Mentor też zaczyna mieć "zwisa" i chyba nic się na to nie poradzi. Quote
Aleks89 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Kaja ma wagę ok. a ma takie dwa zwisy na brzuchu.Starość nie radość ,wszystkim nam coś zaraz zacznie zwisać:diabloti:Bez skojarzeń ,bo sam je mam:evil_lol: Quote
wilczy zew Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Naszym kundlom podszerstek nie rośnie a jak u Waszych psów?? Quote
WATACHA Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Aleks89 napisał(a):Kaja ma wagę ok. a ma takie dwa zwisy na brzuchu.Starość nie radość ,wszystkim nam coś zaraz zacznie zwisać:diabloti:Bez skojarzeń ,bo sam je mam:evil_lol: Ja to w ogóle nie wiem co komu może zwisać więc nic a nic skojarzyć z tym nie mogę :(. wilczy zew napisał(a):Naszym kundlom podszerstek nie rośnie a jak u Waszych psów?? Ja to nie wiem, Mentorowi to nic nie rośnie:p, a Leoś jest gruby i włochaty, więc dopatrzeć się nie mogę:roll: Quote
Aleks89 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 wilczy zew napisał(a):Naszym kundlom podszerstek nie rośnie a jak u Waszych psów?? Niestety rośnie...i mam mdłości na myśl o wiośnie i czesaniu,czesaniu i czesaniu ,które będzie trwać do października kiedy znów zaczną obrastać... Quote
wilczy zew Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 trzeba :painting: a tam mokro i jak wrócimy to trzeba będzie łapecki wycierać :eek2: Quote
Recommended Posts