wilczy zew Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Plecaczek spakowany,śniadanko zjedzone :kaffee_2: i ruszamy na zlot bulw :bigcool: Quote
danyww Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Plecaczek spakowany,śniadanko zjedzone :kaffee_2: i ruszamy na zlot bulw :bigcool: Miłego i pogodnego zlotowiska :kiss_2: Quote
Saththa Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 pitu pitu,foty wcześniej były :eviltong: wiem widziałam ale pewnie w robocie i coś mnie odciągneło od pisania... a jak czegoś nie zrobię od razu to... przepada :lol: Quote
wilczy zew Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Miłego i pogodnego zlotowiska :kiss_2: Było super :jumpie: Quote
WATACHA Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 A Ty świnia jesteś, byłaś w W-wie i nawet nie zaproponowałaś, żeby się spotkać , nie godnam :placz: Quote
wilczy zew Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 było super, fot nie będzie nie lubię Cię :eviltong: A Ty świnia jesteś, byłaś w W-wie i nawet nie zaproponowałaś, żeby się spotkać , nie godnam :placz: myślałam,że wszyscy wiedzą o moim wyjeździe na zlot :calus: dlatego nie proponowałam :Rose: no nie rycz już A Uszatka jak się sprawowała? ogólnie jestem z niej dumna :iloveyou: chociaż jeszcze mnóstwo pracy przed nami,zmęczona jestem i jutro dokładnie to opisze Quote
WATACHA Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ja nie piszę, że nie wiedziałam, tylko, że nie zaproponowałaś :( Quote
Saththa Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ja nie piszę, że nie wiedziałam, tylko, że nie zaproponowałaś :( Nie chciała się narzucać :evil_lol: Quote
WATACHA Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nie chciała się narzucać :evil_lol: Jasne :grins: Quote
Maupa4 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Uszatka na XVI Zlocie Buldogów Francuskich :) Quote
malawaszka Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 :iloveyou: :iloveyou: no nie mogę jakiego Ci ładnego pieska wybrałam no :iloveyou: Quote
zerduszko Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 A cos wiecej? Pokapowali sie, ze Uszatka nie jest bulwa? :laugh2_2: Quote
malawaszka Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 i jakie przebieranki - raz batmany, raz szele, raz groszki fiu fiu Quote
wilczy zew Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Ja nie piszę, że nie wiedziałam, tylko, że nie zaproponowałaś :( Nie wiedziałam jak tam z czasem u Ciebie i pomyślałam,że jak będziesz miała,to coś napiszesz. :iloveyou: :iloveyou: no nie mogę jakiego Ci ładnego pieska wybrałam no :iloveyou: A jak grymasiłam nad Uszatką,to pisałaś że żadnego psa mi nie wciskałaś :megagrin: Maupa,dzięki za piękne foty wszystko :kiss_2: Quote
malawaszka Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 bo nic nie wciskałam :jumpie: wybrać/wskazać a WCISKAĆ - to różnica A jak grymasiłam nad Uszatką,to pisałaś że żadnego psa mi nie wciskałaś :megagrin: Quote
wilczy zew Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 ............................ Quote
wilczy zew Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 A cos wiecej? Pokapowali sie, ze Uszatka nie jest bulwa? :laugh2_2: Nie znasz się,bulwa tylko normalnie karmiona i nikt jej drzwi przed nosem nie zamykał :siara: były dwie co dodatkowo jeszcze sterydy brały (dogi) :megagrin: Quote
wilczy zew Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 i jakie przebieranki - raz batmany, raz szele, raz groszki fiu fiu Szelki założyłam,bo jak była upalowana,to się bardzo szarpała gdy chciała podbiec do jakiegoś psa. Quote
Recommended Posts