Saththa Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Fajnie :)))) Mądra psinka nie chciała pożreć bulw? :) Tazzman dupa jeszcze sie nie pokapował ze one oddychają a nie na niego warczą :siara: Quote
wilczy zew Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Mądra psinka nie chciała pożreć bulw? :) Nie,tylko gdy któreś chciały zrobić jej kuku. Quote
Saththa Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Nie znasz się,bulwa tylko normalnie karmiona i nikt jej drzwi przed nosem nie zamykał :siara: były dwie co dodatkowo jeszcze sterydy brały (dogi) :megagrin: ej widzę, że jeszcze Prodziak od 3x był :D Quote
AnkaG Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 bozzzz jakie usmiechnięte oczka ma Uszatka loviu :) Quote
wilczy zew Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Uszatka była rozpoznawana a ja dzięki niej :siara: Miziałam Prodziaka :) Quote
wilczy zew Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 :iloveyou: :iloveyou: no nie mogę jakiego Ci ładnego pieska wybrałam no :iloveyou: Ostatnio tak sobie pomyślałam,że najpierw wybrałaś mi piranię,teraz dzikusa,to następnym razem może jakiegoś papierowego :megagrin: i jakie przebieranki - raz batmany, raz szele, raz groszki fiu fiu to nie są groszki i tak się zastanawiam czy nie potrzebujemy obroży do miasta :hmmmm: tylko czy my chodzimy do miasta :hmmmm: Quote
wilczy zew Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Porównanie: schron dzisiaj Quote
malawaszka Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 no gdzież ona dzikus???? w schronisku syfisku była dzikus a u Ciebie przecież super szybko się ogarnęła :loveu: Quote
Saththa Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Prodziak fajny :) Nie groszki a bąbelki? każdy powód do zakupu nowej obroży jest dobry :knuje: a jak tam Kocyk? Quote
wilczy zew Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 no gdzież ona dzikus???? w schronisku syfisku była dzikus a u Ciebie przecież super szybko się ogarnęła :loveu: to już widzę,że na papierowego nie mam co liczyć :stop: Quote
Saththa Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 to już widzę,że na papierowego nie mam co liczyć :stop: był jakis miniaturowy kawaler ostatnio :) Quote
WATACHA Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Oj tam jak nie chodzicie na miasto to zaczniecie :). Ja gdzieś widziałam "siostrę" Uszatki ;), Quote
wilczy zew Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Oj tam jak nie chodzicie na miasto to zaczniecie :). Ja gdzieś widziałam "siostrę" Uszatki ;), "Siostrę w sensie dzikości czy wyglądu? Tylko kaski za bardzo nima na mistową obrożę,bo kupiłam zestaw do "dziczenia"-dwie jednakowe obroże,długa smycz i krótka smycz do latania po lesie i dzikich polach. Jak jej nie wezmę,to dostanie Malawaszka dla bezdomniaków. Quote
JankaBezZiemii Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęękna :loveu: mnie akurat nie było w Wawie .... ale za to grzybów nazbierałam ;) Quote
WATACHA Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 "Siostrę w sensie dzikości czy wyglądu? Tylko kaski za bardzo nima na mistową obrożę,bo kupiłam zestaw do "dziczenia"-dwie jednakowe obroże,długa smycz i krótka smycz do latania po lesie i dzikich polach. Jak jej nie wezmę,to dostanie Malawaszka dla bezdomniaków. Z wyglądu :) Quote
WATACHA Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 poka nie pamiętam gdzie , bo to jakiś czas temu było.No chyba , że to Uszatka była :hmmmm: :roflt: Quote
wilczy zew Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Nazywam się Nuka i stałam się bezdomna,bo znudziłam się człowiekowi,który adoptowa mnie rok temu. Taka jedna co mnie wiezie mówi abym się nie martwiła,bo zajmą się mną dobrzy ludzie. Nie okłamujesz mnie...?? Quote
ania0112 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 to już widzę,że na papierowego nie mam co liczyć :stop: papierowe tylko dla VIP-ów są :jumpie: Quote
ania0112 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 a co to za rudzisna? pozazdrościłaś Monice o komuś zawinęłaś pieska? :question: Quote
danyww Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Wilcza, komu wieziesz tego psiaczka ..i gdzie go ukradłaś? Zeznawaj ..i to już :lmaa: Quote
danyww Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 a co to za rudzisna? pozazdrościłaś Monice o komuś zawinęłaś pieska? :question: Ania, a my co do minuty te same myśli mamy :megagrin: Quote
Recommended Posts