D O R K A Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nikt nie zagląda do Kubusia....:shake: Quote
D O R K A Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Kubuś nadal czeka na upragniony domek.... Quote
Zosia4 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Kubusiu, Kubusiu - taki jesteś śliczny i nadal bez domku. W Walentynki ślę ci wiele najcieplejszych myśli, ślę ci życzenia żebyś nareszcie trafił na swój prawdziwy domek, kochający i cieplutki. Quote
Tigraa Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 BIANKA1 napisał(a):I co z Kubusiem??? Ma domek???? Kubuś nadal w schronisku.Jest naprawde maleńki i cudny-idealny psiak do bloku.Wazy tylko 3 kilo i jest wielkosci kota.Czy ktos moze go wrzucic na Allegro? Quote
BIANKA1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Biedny maleńki Kubuś . Kto wystawi Kubusia na Allegro??? Ja nie potrafie. Quote
BIANKA1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Podnosze KUBUSIA, Może ktoś sie zlituje nad biedakiem. Wczoraj znalazlam go na 56 stronie .Tak daleko to nikt go nie zobaczy.KUBUŚ PROSI O ALLEGRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Yona Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ładnie mu było na allegro..... Oj, przydałoby mu się jeszcze raz... Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Proszę : http://allegro.pl/show_item.php?item=172509082 Quote
red Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dlaczego Kubuś nie ma szczęścia, taki śliczny piesek? Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Yona']Kamcia_14, to dla Ciebie:Rose: Dziękuje bardzo :loveu:. Quote
Yona Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Na szczęście Cudaczka-Kubusia muszą pracować ciocie i wujkowie....:roll: Ciocia Kamcia_14 wystawia go właśnie na allegro...:roll: Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Yona gdy będę miała więcej czasu poumieszczam psa na innych portalach :loveu: Quote
Diegula Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jak cudaczek reaguje na inne psy???/ Bo być może DT bedzie !!!!!!:razz: Quote
Yona Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Z tego, co zorientowałam się czytając ten wątek, to psinka jest przyjaźnie nastawiona do psów, lecz z tego powodu, że młoda, bywała "swawolna". Po prostu chce bawić się z innymi psami. Kubuś-Cudaczek musiał opuścić DT dlatego, że chciał się bawić, a rezydent nie życzył tego sobie i zaczął być agresywny wobec malca. Ja w tej chwili przerabiam w swoim domu coś podobnego. Stary rezydent i młody "nowy". Nie podejrzewałm rezydenta o to, że jeszcze może tak rozkosznie się bawić. Jeśli rezydent nie jest agresywny, to wszystko powinno być OK. Quote
Yona Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A oto co napisała o Kubusiu osoba, która się nim zajmowała: Jeszcze o Kubusiu: 1.Jest BARDZO spragniony kontaktu z człowiekiem. Wystarczy zwrócić na niego uwagę a mały, cieniutki ogonek zaczyna się kręcić tak gwałtowanie, że aż rzuca psem na prawo i lewo :smile: 2.Bardzo szybko się uczy - inteligentny psiak. Właśnie dość nieźle opanował trudną sztukę chodzenia na smyczy a spuszczony z niej daje się łatwo przywołać. 3.Byliśmy też na spacerze bez smyczy: ja, mój 50kg owczerek niemiecki Ozzi i Kubuś. Psiak zachowywał się wtedy dosyć swawolnie, odbiegał uważając jednak aby się nie zgubić. W zetknięciu z obcymi psami Kubuś przezornie natychmiast wykorzystywał osłonę swojego większego przyjaciela. Szkoda byłoby, gdyby musiał wylądować w schronisku... Quote
Recommended Posts