Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kubusiu, Kubusiu - taki jesteś śliczny i nadal bez domku. W Walentynki ślę ci wiele najcieplejszych myśli, ślę ci życzenia żebyś nareszcie trafił na swój prawdziwy domek, kochający i cieplutki.

• 2 weeks later...
Posted

BIANKA1 napisał(a):
I co z Kubusiem??? Ma domek????

Kubuś nadal w schronisku.Jest naprawde maleńki i cudny-idealny psiak do bloku.Wazy tylko 3 kilo i jest wielkosci kota.Czy ktos moze go wrzucic na Allegro?

Posted

Podnosze KUBUSIA, Może ktoś sie zlituje nad biedakiem. Wczoraj znalazlam go na 56 stronie .Tak daleko to nikt go nie zobaczy.KUBUŚ PROSI O ALLEGRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Yona']Kamcia_14, to dla Ciebie:Rose:
Dziękuje bardzo :loveu:.

Guest Kamcia_14
Posted

Yona gdy będę miała więcej czasu poumieszczam psa na innych portalach :loveu:

Posted

Z tego, co zorientowałam się czytając ten wątek, to psinka jest przyjaźnie nastawiona do psów, lecz z tego powodu, że młoda, bywała "swawolna". Po prostu chce bawić się z innymi psami.
Kubuś-Cudaczek musiał opuścić DT dlatego, że chciał się bawić, a rezydent nie życzył tego sobie i zaczął być agresywny wobec malca.

Ja w tej chwili przerabiam w swoim domu coś podobnego. Stary rezydent i młody "nowy". Nie podejrzewałm rezydenta o to, że jeszcze może tak rozkosznie się bawić.
Jeśli rezydent nie jest agresywny, to wszystko powinno być OK.

Posted

A oto co napisała o Kubusiu osoba, która się nim zajmowała:

Jeszcze o Kubusiu:

1.Jest BARDZO spragniony kontaktu z człowiekiem. Wystarczy zwrócić na niego uwagę a mały, cieniutki ogonek zaczyna się kręcić tak gwałtowanie, że aż rzuca psem na prawo i lewo :smile:

2.Bardzo szybko się uczy - inteligentny psiak. Właśnie dość nieźle opanował trudną sztukę chodzenia na smyczy a spuszczony z niej daje się łatwo przywołać.

3.Byliśmy też na spacerze bez smyczy: ja, mój 50kg owczerek niemiecki Ozzi i Kubuś. Psiak zachowywał się wtedy dosyć swawolnie, odbiegał uważając jednak aby się nie zgubić. W zetknięciu z obcymi psami Kubuś przezornie natychmiast wykorzystywał osłonę swojego większego przyjaciela.

Szkoda byłoby, gdyby musiał wylądować w schronisku...