Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedny maluszek . Nikt nie przytuli , nikt nie pocieszy . Takie dzieciństwo ma przechlapane :angryy: . Czeka samotnie :placz: . Musi się udać znaleść domek Kubusiowi . Musi ... :cool1:

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zosia4 napisał(a):
Dorka - a może Twoja przesyłka jest po prostu za duża. Spróbuj wysyłać zdjęcia pojedynczo.

Zosiu dziękuję za dobre rady. Wysłałam ci trze maile ze zdjęciami Kubusia.

Jeżeli chodzi o dziewczynę z Gdańska, która była zainteresowana adopcją Kubusia to umówiłyśmy się, że jej ostateczna decyzja zostanie podjęta po obejrzeniu aktualnych zdjęć Kubusia. Trzymajmy więc mocno kciuki, żeby nasz dzieciaczek przypadł jej do serca:thumbs:

Posted

D O R K A, kochana Cioteczko, mam nadzieję, że się spodoba chłopaczek. A ładnie choć wypadł kawaler na tych zdjęciach?:razz:
Podobny do siebie sprzed paru miesięcy?

Ja już się tak zachowuję, jakby to mi miała powiększyć się rodzina...:roll:

Posted

Przyznam się, że jestem kiepskim fotografem:oops: Bardzo się starałam, ale chyba zdjęcia nie wyszły najlepiej, trochę z daleka celowałam. Obiecuję się poprawić. Jutro albo pojutrze będziemy z Anią-tygrysiczką w schronisku, to gdyby moje fotki nie wyszły dobrze Ania jako doświadczona w tym temacie zrobi ekstra zdjecia naszemu chłopaczkowi. Kubuś jest bardzo wesołym i pogodnym psiakiem. Tak bardzo się cieszył z krótkiego spaceru jaki mu zafundowałam, że żal mi go było z powrotem prowadzić do jego "celi":-( Mam nadzieję, że wkrótce mu się poszczęści!!!

Posted

Oj, Ciociu, jak zdjęcia nie wyszły dobrze, to koniecznie poprawić.
Ja ze swej strony proponuję muchę mu pożyczyć, wtedy to już na pewno elegancki będzie :loveu: (w krawacie źle by mu było :p)

Posted

Oj, Ciocie, żeby Kubuś tylko spodobał się Pani z Gdańska.

Właśnie zajrzałam na allegro.

Jedyny obserwator Kubusia zniknął dzisiejszej nocy :-(

Posted

No właśnie widziałam, że ma.

qroqiet, jeśli chcesz znaleźć Kropka, to kliknij na BIANKĘ (tę po lewej stronie)i wtedy zobaczysz listę, a na niej miedzy innymi:
"znajdź więcej postów napisanych przez"
kliknij i zobaczysz, gdzie bywa BIANKA :lol:
Tam znajdziesz wątek Kropka ;)

Ja tak wyśledziłam maluszka...

Posted

Yona napisał(a):
No właśnie widziałam, że ma.

qroqiet, jeśli chcesz znaleźć Kropka, to kliknij na BIANKĘ (tę po lewej stronie)i wtedy zobaczysz listę, a na niej miedzy innymi:
"znajdź więcej postów napisanych przez"
kliknij i zobaczysz, gdzie bywa BIANKA :lol:
Tam znajdziesz wątek Kropka ;)

Ja tak wyśledziłam maluszka...

Mądrala:evil_lol: . Fizia prosi o wklejenie wątku Kropka , żeby pomóc go poogłaszać . Która cioteczka umie to zrobić? to tak niby przy okazji wklei też wątek cudaczka:diabloti: Cioteczka Fizia dwie bidy by za jednym posiedzeniem załatwila:oops:

Posted

Ciociu BIANKO :cool1:

Przecież to Ty chciałaś, żeby coś tłumaczyć Cioci Fizi !!!:mad:
Mi nic nie trzeba tłumaczyć !!!:mad:

Trzymajcie mnie, bo...(:lol:)

Posted

Yona napisał(a):
Ciociu BIANKO :cool1:

Przecież to Ty chciałaś, żeby coś tłumaczyć Cioci Fizi !!!:mad:
Mi nic nie trzeba tłumaczyć !!!:mad:

Trzymajcie mnie, bo...(:lol:)

nie tłumaczyć tylko wkleić na priw, wątek Cudaczka i Kropka :eviltong: i prośbę o pomoc w ogłoszeniach. Cioteczka Fizia wie już o tym , a Ona zna dużo linków do darmowych ogłoszeń :diabloti:

Posted

Yona napisał(a):
Czyli chcesz się nauczyć Ciociu wklejać adres wątku, czy tak? ;)

chciała bym chciała :oops: ale będzie szybciej jak Ty cioteczko wkleisz:diabloti: oczywiście nie mnie , tylko cioteczce Fizi :lol: na prw.

Posted

Nic z tego, uczyć się mnie tutaj :cool1:

Krok po kroku:
1. wejść na pierwszą stronę wątku Kropka
2. lewym klawiszem kliknąć w adres (ten www.dog...) wtedy zrobi się ten adres tak cóś zielony cały, hihihi....
3. tera kliknąć prawym klawiszem i jak otworzy się mała lista, to kliknąć prawym klawiszem w "kopiuj"

i już skopiowane, a tera trzeba wejść na PW cioci Fizi i:

1. w to wielkie białe pole, gdzie pisze się wiadomości, klika Ciocia lewym klawiszem,
2. teraz klika Ciocia prawym i jak otworzy się lista, to klika Ciocia we "wklej".

KONIEC, życzymy powodzenia :evil_lol:

Prościej i bardziej łopatologicznie nie umiem....

Mam nadzieję, że Cioteczka coś zrozumiała :diabloti:

Aha, jak chce Ciocia sprawdzić, czy wszystko OK, to potem kliknąć na podgląd. Jak kliknie się na ten adresik na podglądzie, to powinna wyskoczyć nam stronka Kropka.

Posted

[quote name='Yona']Nic z tego, uczyć się mnie tutaj :cool1:

Krok po kroku:
1. wejść na pierwszą stronę wątku Kropka
2. lewym klawiszem kliknąć w adres (ten www.dog...) wtedy zrobi się ten adres tak cóś zielony cały, hihihi....
3. tera kliknąć prawym klawiszem i jak otworzy się mała lista, to kliknąć prawym klawiszem w "kopiuj"

i już skopiowane, a tera trzeba wejść na PW cioci Fizi i:

1. w to wielkie białe pole, gdzie pisze się wiadomości, klika Ciocia lewym klawiszem,
2. teraz klika Ciocia prawym i jak otworzy się lista, to klika Ciocia we "wklej".

KONIEC, życzymy powodzenia :evil_lol:

Prościej i bardziej łopatologicznie nie umiem....

Mam nadzieję, że Cioteczka coś zrozumiała :diabloti:

Jakie to proste :loveu::loveu::loveu: , no to zaczekam aż synuś z uczelni wróci i mi poklika :evil_lol: .

Posted

No nie Ciociu, Ty mnie nie załamuj :mad:
Przynajmniej spróbuj :mad:

Zaraz zobaczysz, jak będziesz sie radować, że bez synusia sobie radzisz. A jaki on będzie dumny. Na pewno będzie się chwalił taką mamusią, co to link na PW umie wkleić :evil_lol: