Kara. Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 BIANKA1 napisał(a):ni ma "wklej":placz::placz::placz: Ja się tak cichutko wtrącę w te wasze przekomarzania. W niektórych przeglądarkach na dogo nie pojawia się "wklej" trzeba wtedy zrobić Ctrl V :lol: Quote
Yona Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 O, widzisz Ciociu BIANKO!!! :lol: Pomocników multum.... Do roboty Ciociu, do roboty :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Kara. napisał(a):Ja się tak cichutko wtrącę w te wasze przekomarzania. W niektórych przeglądarkach na dogo nie pojawia się "wklej" trzeba wtedy zrobić Ctrl V :lol: A już myślałam żem taka tumanowata :shake: Quote
D O R K A Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ciotki mam dwie wiadomości, dobrą i złą. Dobra to taka, że Kubuś opuści schronisko i pojedzie do Gdańska do Pani Beaty. Zła natomiast to taka, że Kubuś będzie u niej na tymczasie. Pani Beata bezgranicznie zakochała się w malutkiej suni Delicji, także z radomskiego schroniska i ją zdecydowała się adoptować. Pani pragnie pomóc także Kubusiowi i będzie u niej dopóki nie znajdzie stałego domu. Quote
Kara. Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 To bardzo dobra wiadomość.Nie będzie biedny maluszek siedział w schronie tylko w domu na kanapach.I takim też jest łatwiej znaleźć dom. No i jeszcze druga psineczka będzie szczęśliwa:multi: Quote
BIANKA1 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Kara. napisał(a):To bardzo dobra wiadomość.Nie będzie biedny maluszek siedział w schronie tylko w domu na kanapach.I takim też jest łatwiej znaleźć dom. No i jeszcze druga psineczka będzie szczęśliwa:multi: Pewnie masz rację . ale troszkę mi smutno :-( Quote
Yona Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Fantastyczna wiadomość, choć mogłaby być przefantastyczna :loveu: Mam nadzieję, że Pani Beata również zaangażuje się w poszukiwania domku. Może Kubuś zostanie w Gdańsku? Może u jakiejś sympatycznej pani sąsiadki? ;) Dalej będziemy w takim razie ogłaszać... Quote
Yona Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ale jeśli Kubuś jest tak milusi, jak piszecie, Cioteczki, to coś mi się wydaje, że Pani Beata już po miesiącu może nie chcieć oddać Kubełka i pogoni nas z tymi ogłoszeniami :lol: Ciociu D O R K A, a kiedy Kubuś jedzie do DT? Razem ze swoją koleżanką, czy w innym terminie? Quote
Yona Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Słuchajcie, Ciocie, a może by tak poprosić Panią Beatę, żeby zalogowała się na dogo? Wszystkie takie ciocie, co chcą pomagać psinkom, na tymczasy biorą, BAAAARDZO ładnie od dogo się uzależniają :diabloti: Nowa cioteczka by nam przybyła :lol: Quote
BIANKA1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Yona napisał(a):Słuchajcie, Ciocie, a może by tak poprosić Panią Beatę, żeby zalogowała się na dogo? Wszystkie takie ciocie, co chcą pomagać psinkom, na tymczasy biorą, BAAAARDZO ładnie od dogo się uzależniają :diabloti: Nowa cioteczka by nam przybyła :lol: W całości popieram :evil_lol: Quote
Yona Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Dzisiaj kończy się allegro na Kubusia, muszę chyba zmienić treść... Ale co tutaj pisać? :roll: Gdzie ten Kubuś jest? Chyba powtórzę to samo ogłoszenie. Na chwilę obecną: 3102 wyświetlenia i pojawił się jeden obserwator :multi: Niech szybciutko obserwuje, bo ogłoszenie wygasa po 16-tej :evil_lol: Quote
beam6 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Yona napisał(a):Słuchajcie, Ciocie, a może by tak poprosić Panią Beatę, żeby zalogowała się na dogo? Wszystkie takie ciocie, co chcą pomagać psinkom, na tymczasy biorą, BAAAARDZO ładnie od dogo się uzależniają :diabloti: Nowa cioteczka by nam przybyła :lol: Oj, wiem coś na ten temat :evil_lol: bardzo dobrze wiem :lol: !!!! Tylko w moim przypadku domek był od razu stały :loveu: Quote
sahara Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Yona']Ale jeśli Kubuś jest tak milusi, jak piszecie, Cioteczki, to coś mi się wydaje, że Pani Beata już po miesiącu może nie chcieć oddać Kubełka i pogoni nas z tymi ogłoszeniami :lol: Ciociu D O R K A, a kiedy Kubuś jedzie do DT? Razem ze swoją koleżanką, czy w innym terminie? Bardzo mi przykro, że z niezbyt miłymi informacjami "wcinam" się na cudzy wątek. Kubuś dla ludzi może jest miły, ale dla innych szczeniaków niestety nie. Bardzo je prześladuje i gryzie. Delicja, która została dzisiaj w nocy zabrana ze schroniska i ma jechać do Gdańska razem z Kubusiem ,jest bardzo delikatnym i podporządkowanym szczeniaczkiem. Jej historię możecie przeczytac tu: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53066 Pani Beata oferowała na początku dom dla Kubusia, nie wiem dlaczego zmieniła zdanie. Dorka czy P. Beata jest poinformowana o tym że Kubus może być agresywny w stosunku do Delicji? Co bedzie jak zaczną się problemy? Kto z dogomani w Gdańsku może Ci pomóc? Nie wystarczy znaleźć dom i zakładać że teraz wszystko musi się udać. Quote
BIANKA1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Yona napisał(a):Przeczytałam końcówkę wątku Delicji..... Wydaje mi się, że Delicja chyba rzeczywiście powinna pojechać do Poznania... Tak byłoby dla wszystkich psów najlepiej... :roll: Ale się porobiło...:shake: Quote
LALUNA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Yona napisał(a):Przeczytałam końcówkę wątku Delicji..... Wydaje mi się, że Delicja chyba rzeczywiście powinna pojechać do Poznania... Tak byłoby dla wszystkich psów najlepiej... :roll: Tym bardziej ze domek był rekomendowany przez Supergogę. A Pani do którego Delicja miała jechać ma doswiadczenie bowiem juz ma starsza sunie ze schronu. Delicja w nowym docelowym domku miała zamieszkać w te sobote. Teraz nie wiadomo gdzie ani jak długo będzie musiała znosic tułaczke z miejsca w miejsce. Quote
Yona Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 LALUNA, Pani z Gdańska chce zabrać ponoć Delicję na stałe, to Kubuś ma mieć u niej tymczas... No, nie wiem co myśleć i co powiedzieć? Quote
LALUNA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Yona napisał(a):LALUNA, Pani z Gdańska chce zabrać ponoć Delicję na stałe, to Kubuś ma mieć u niej tymczas... No, nie wiem co myśleć i co powiedzieć? Tak chce, tylko czy nie zmieni zdania, jak dostanie dwa małe szczeniaki? A jak Kubuś nie znajdzie domku do czasu jak sunia odstanie cieczkę? Co wtedy? Delicja boi się szczeniaków, jaki będzie wyglądało jej życie w tym czasie? Nie ma pewnego transportu. Co bedzie jak okaże sie że Pani wzięła zbyt dużo na swoje barki, czy ma doswiadczenie? Kto będzie tam na mijescu aby sprawdzić czy sunia bedzie miała dobrze? Za duzo niewiadomych, a tu wszystko było pewne, sunia została zabrana w sposób przekraczajacy wszelką etyke. Bo osoba która zabrała Delicję wiedziała że sunia ma już domek w Poznaniu i nie ona sprawowała opieka medialną na dogo.:shake: Quote
qroqiet Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja się tylko zastanawiam, czy to było tak, że Pani zdecydowała się na Kubusia, potem zobaczyła Delicję, ta jej się bardziej spodobała, Pani chciała wyjść z tego z twarzą, bierze oba, a za tydzień odda Kubusia, bo powie, że pieski się nie zgadzają...:shake: Quote
LALUNA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 qroqiet napisał(a):Ja się tylko zastanawiam, czy to było tak, że Pani zdecydowała się na Kubusia, potem zobaczyła Delicję, ta jej się bardziej spodobała, Pani chciała wyjść z tego z twarzą, bierze oba, a za tydzień odda Kubusia, bo powie, że pieski się nie zgadzają...:shake: A ja myślę ze ktoś kto tak szybko decyduje sie na psa a potem jeszcze szybciej rezygnuje i zmienia na innego, nie do końca przemyślał decyzję i bardzo źle to wrózy na przysżłosć. Za moment się okaże że obydwa psiaki będą musiały szukac nowego domku. Tylko kto wtedy bedzie sie nimi opiekować.:razz: Quote
Recommended Posts