Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W tej chwili, na jeden dzień przed końcem tygodniowych występów na allegro Kubuś ma 2347 "kliknięć"...

Czy coś z tego będzie?:roll:

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O, Ciocia BIANKA, jak to dobrze, że Ciocia nas odwiedziła.
Ciotka Yona sama ze sobą konwersację prowadzi....to sama siebie o coś zapyta, to odpowie, przytaknie...:stupid:

Posted

Yona napisał(a):
O, Ciocia BIANKA, jak to dobrze, że Ciocia nas odwiedziła.
Ciotka Yona sama ze sobą konwersację prowadzi....to sama siebie o coś zapyta, to odpowie, przytaknie...:stupid:

Zdrowy objaw:diabloti:

Posted

Yona, dziękujemy Ci bardzo z Dorką za ogromne zaangażowanie i tyle ogłoszeń Kubusia. Dorka chwilowo ma uszkodzony internet.
Dziewczyny...............Kubuś dziś pojechał do domku! Przyjechali po Kubusia z Lublina, małżeństwo z 10 letnim synem. Trochę rozczarowani byli wielkością Kubusia, bo niestety podrósł i zgrubiał, to kawał psa na niewysokich nóżkach. Ale Kubuś zaprezentował się się dobrze, cieszył się, chciał się bawić, zaimponował swoim charakterem. jutro dowiemy się, czy nie rozrabia w domu jak zostanie sam, bo oboje państwo pracują. Myślę, że Kubuś zaprzyjaźni się z chłopcem, jest jeszcze takim zabawowym psem. Mamy nadzieję, że wszystko będzie dobrze i reklamacji nie będzie. Życzymy Kubusiowi szczęścia w nowym domku. Yona jeszcze raz dzięki, że tak mu towarzyszyłaś.:multi: :multi: :multi:

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Co ja widzę...

To ja tutaj dzisiaj Kubusiowi kolejne dwa tygodnie na allegro i te inne, a on mi tu taki numer...:loveu: :loveu: :loveu:

Trzeba go teraz "wypisać" z tych ogłoszeń :loveu: :loveu:

Posted

Oby więcej takich "numerów":loveu:

A jak ciotka Yona się tak rwie to pocieszę, że pracy to na tym forum nie zabraknie;)

I kieleckie,i starachowickie i ostrowskie...No cóż...To tylko samo Świętkorzyskie ehh... :shake:

Posted

To super,ze Kubus znalazl staly domek.Mam nadzieje,ze bedzie tam szczesliwy.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dobrze jest,kiedy psiaki ze schroniska znajduja swoje stale domki i dobrych panciow!!!

• 2 weeks later...
Guest Kamcia_14
Posted

Kubuś ma domek :crazyeye: Superr :multi: :multi:
Ostatnio na wątku mnie nie było ... :roll: ...powiem szczerze że aż MIESIĄC :shake: . A tu takie świetne wieści :multi: