oktawia6 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 PILNIE CHOĆ TYMCZAS NA JUŻ !!!:help1: :help1: ktoś kto ma trochę czasu i nie jesy zapsiony: ja mam 3 w tym jedną niewidomą:roll: -może go ktoś dostrzeże!!! Quote
wlodi Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Kubuś już w schronie :shake: Totalna porażka. Szukałem wśród znajomych, dawałem ogłoszenia w prasie - bez skutku. Telefonowali tylko ludzie którzy albo już byli w schronie i wśród kilkuset psów żaden im nie pasował albo chcieli np. yorka lub posokowca. Wiem jak to wygląda ale nie miałem wyjścia - tam będzie bezpieczniejszy niż ostatnio u mnie. Szczepionka już zaczyna działać więc tylko trzeba mieć nadzieję, że przez najbliższy tydzień nie złapie jakiegoś zakażenia... Quote
D O R K A Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Co terez będzie z Kubusiem??:placz: :placz: :placz: Czy przetrwa schronisko.....:-( Quote
red Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 wlodi napisał(a):No i stało się a właściwie dopiero stanie się jutro. Muszę odwieźć Kubusia do schronu. Przede wszystkim ze względu na jego bezpieczeństwo bo sytuacja jest zaogniona do granic możliwości i każdego dnia może się wymknąć spod kontroli. Nie mam możliwości izolować psów od siebie a całe dnie nie ma nas w domu. Może ktoś z odwiedzających zwróci uwagę na Kubusia ? Chociaż coraz bardziej w to wątpię... :shake: Z postury taki sobie, zwyczajny psiak a przecież psychicznie jest prawie chodzącą doskonałością. Lgnie do człowieka i nie ma w nim nic z tak charakterystycznego dla młodych zwierząt pędu do ustalenia hierarchii czy przeforsowania "siłowego" swojej woli. Dotyczy to tylko jego stosunku do człowieka, bo wobec innych zwierząt zachowuje się w sposób typowy. Obojętne czego to dotyczy, Kubuś jest tak bardzo posłuszny jak tylko mu na to pozwala percepcja poleceń przez jego mały rozumek... Ten taki sobie zwyczajny psiak, jest chodzącą doskonałością - cyt. No właśnie kundelki są najmądrzejszymi pieskami, szkoda, ża tak się stało, wyobrażam sobie co czuł, kiedy zasmakował już domu. Kubusiu, szkoda, że nie jesteś yorkiem albo innym rasowym pieskiem. Śliczny mądry Kubuś szuka domku chociaż tymczasowego:-( :shake: pilnie...Pomózmy mu, znów czuje się odrzucony....:shake: Quote
oktawia6 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='wlodi'] Kubuś już w schronie :shake: Totalna porażka. Szukałem wśród znajomych, dawałem ogłoszenia w prasie - bez skutku. Telefonowali tylko ludzie którzy albo już byli w schronie i wśród kilkuset psów żaden im nie pasował albo chcieli np. yorka lub posokowca. Wiem jak to wygląda ale nie miałem wyjścia - tam będzie bezpieczniejszy niż ostatnio u mnie. Szczepionka już zaczyna działać więc tylko trzeba mieć nadzieję, że przez najbliższy tydzień nie złapie jakiegoś zakażenia... :placz: :placz: tak a ja chce Pit Bulla R.Nose'a najlepiej z ADBA najlepiej 2 letniego-przypakowanego albo Wolfdoga-wiem Wlodi ręce opadają-Yorka najlepiej z kokardką:mad: ...:shake: zrobiłeś co mogłeś-starałeś się-ten maluszek jest kochany-może podaj namiary i telefon do schroniska gdzie maleństwo się znajduję-a może wystawić też na allegro? Quote
red Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Kubuś na Allegro, kto nam pomoże. To biedactwo płacze w schronisku. Quote
D O R K A Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Kubusiu na pierwszą stronę po domek!:multi: Quote
Tigraa Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Cudaczek jest malenkim pieskiem, w sam raz dla kogos kto szuka malego i nieklopotliwego zwierzaczka.Wazy 3 kilo i jest mniejszy od jamnika.Ma tylko 6 miesiecy.Nie pozwolmy mu spedzic dziecinstwa w schronisku:-( Quote
oktawia6 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 wiem, że Magdarynka robi świetne aukcje na allegro ja nie mam konta:roll: prośba :modla:o allegro :Help_2: i inne portale gdzie się da:roll: Quote
D O R K A Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kubuś bardzo rozpacza w schronisku.....:-( byłam, widzałam, aż żal patrzeć....:placz: Quote
gallegro Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Mam domek dla szczeniorka w Warszawie. Jeszcze dzisiaj wysle fotki. Edit: Dopiero teraz przeczytalem pierwsze wpisy. Ciotki, jesteście niesamowite... a jakie szczególaste przy tym :-) Quote
D O R K A Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jejku byłoby super!!!:multi: :multi: :multi: Quote
oktawia6 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 oby coś w takim razie wyszło i by to byli odpowiedzialni ludzie:roll: Quote
gallegro Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Niestety, domek zdecydował się na innego bezdomnego psiura... Quote
oktawia6 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 szkoda...dzisiaj maluszek i kolejne dni czeka nadal:placz: Quote
oktawia6 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 a allegro? czy maluszek jest na allegro? Quote
D O R K A Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Kubusiu szukaj szczęścia... Ponawiam prośbę o umieszczenie małego na allegro, proszę....:placz: Quote
D O R K A Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Podnoszę Kubusia, za długo czeka na dom:shake: Quote
red Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Czy Kubuś jest na allegro? Przecież to szczeniak pewnie znajdzie domek. Quote
Recommended Posts