Alicja Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Nie doszły jeszcze poleconym kropelki do uszu ??? wysłałam poleconym z Rybnika 13 września ...... Quote
Isadora7 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Alicja']Nie doszły jeszcze poleconym kropelki do uszu ??? wysłałam poleconym z Rybnika 13 września ......[/QUOTE] dopytam jutro Quote
feliksik Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 cieszy mnie wiadomość, że coraz lepiej i złe już za nią - teraz tylko będzie lepiej. Buziaki Tessuniu Quote
abra43 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 :multi::multi::kiss_2::kiss_2:dobrze Tesuniu że zdrowiejesz jeszcze bedzie z ciebie laska że aż hej będziesz miała spore powodzenie pa Tesuniu Quote
azalia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Śpij dobrze Tessuniu i zdrowiej dziewczynko. Quote
Isadora7 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [SIZE=5][B]TESSY WALKI O ŻYCIE DZIEŃ 31[/B][/SIZE] Dziś, jak co czwartek Tessa dostała kolejną dawkę inwermektyny. Obyło się bez negatywnej reakcji ze strony organizmu. W dalszym ciągu łapy i brzuch są w fatalnym stanie i widocznej poprawy nie ma. Podajemy preparat Yumega Plus, dzięki któremu świąd ustąpił - suka się nie drapie. Tessa jest ogromnie niezadowolona z powodu izolacji związanej z jej cieczką. Wg opinii lekarza przy jej stanie obecnym sterylizacja byłaby zagrożeniem dla jej życia. Tak więc musimy ją chronić przed „amorami” i przed jej instynktem. Quote
tatankas Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Biedna sunia,jakby mało się sama nasiedziała,jakby mało się nacierpiała ,to jeszcze cholerstwo w postaci cieczki i burze hormonalne jej potrzebne.Trzymaj się Tessuniu :) Quote
abra43 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 :placz::placz::modla::modla:Cioteczki zajrzyjcie na watek Harfa potrącona przez samochód walczy o życie prosi o pomoc Quote
Isadora7 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='abra43']:placz::placz::modla::modla:Cioteczki zajrzyjcie na watek Harfa potrącona przez samochód walczy o życie prosi o pomoc[/QUOTE] Bardzo prosi o pomoc, jest zero wpływów na nią :(, byłoby pewnie lepiej gdyby były np zdjęcia z operacji i przed, ale [FONT=verdana][SIZE=2][B]doktor Jacek Stępkowski z Kliniki „LANCET” [/B]ma swoje Standardy od których nie odstępuje i nie zezwala na zdjęcia. Suni jest potrzebna druga operacja. Bardzo, bardzo prosimy pamiętajcie o niej też: [url]http://www.dogomania.pl/threads/214422-Harfa-sunia-potr%C4%85cona-przez-samoch%C3%B3w-walczy-o-%C5%BCycie-[/url]! Chocby podrzucic wątek. Julia teraz praktycznie do końca września jest prawie nieobecna. [/SIZE][/FONT] Quote
ewu Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Tessuniu myślimy o tobie sunieczko kochana:)) Quote
Isadora7 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Alicja']Nie doszły jeszcze poleconym kropelki do uszu ??? wysłałam poleconym z Rybnika 13 września ......[/QUOTE] Czy przesyłałąs przez krakvet? [B]a tu rozliczonka, nie bede kopiowała w poscie, jak Julia będzie już dostępna wstawi po prostu w pierwszym poscie:[/B] [url]http://emir.eev.pl/viewtopic.php?p=17347#17347[/url] A Tessunia ndal w "niewoli cieczkowej" Quote
szafra Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Trudno - musi jakoś przetrwać tą niewolę cieczkową! Później poszaleje !!!! Quote
Bogusik Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Też odwiedzam Tessunię!Jeszcze trochę i znów będziesz na spacerkach...! Quote
Alicja Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Isadora7']Czy przesyłałąs przez krakvet? [/QUOTE] nie wysyłałam poleconym listem , jeśli do poniedziałku nie dojdzie to złożę reklamację [url]http://imageshack.us/photo/my-images/26/polecony.jpg/[/url] Quote
Isadora7 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='Aimez_moi']Zagladam do slodkosci......:)[/QUOTE] [quote name='szafra']Trudno - musi jakoś przetrwać tą niewolę cieczkową! Później poszaleje !!!![/QUOTE] [quote name='danavas']podnoszę Cię gwiazdeczko:)[/QUOTE] [quote name='Beatkaa']Odwiedzam aniołka naszego! :)[/QUOTE] [quote name='Bogusik']Też odwiedzam Tessunię!Jeszcze trochę i znów będziesz na spacerkach...![/QUOTE] Chyba tzreba jej kupić telefon komórkowy z dotępem do netu. :grin::grin::grin: A ja dzieuje, ze pamiętacie i pozdrawiam w jej imieniu. [quote name='Alicja']nie wysyłałam poleconym listem , jeśli do poniedziałku nie dojdzie to złożę reklamację [URL]http://imageshack.us/photo/my-images/26/polecony.jpg/[/URL][/QUOTE] Dobra to jeszcze raz dopytam.Niedawno był kłopot z jedną przesyłką ale sie odnalazła (szła dłużej niż powinna) :cool1: Quote
Isadora7 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='inga.mm']Co tu tak pusto??? Prosimy niusy[/QUOTE] Żem w robocie ale zadzwonie do Tessy może co nada :) Quote
Karina R Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Oj a ja dziś dostałam od Tessuni prezencik!!! EMIR w jej imieniu mi przysłal slicznyi wzruszający tomik wierszy o psiakach! Dziekuję EMIROwi i Tessuni !!! Całuski w pychol! Quote
Recommended Posts