Jump to content
Dogomania

Krzyk cierpienia ... Tessa szczesliwa w swoim nowym domu !!!!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Witam Mój FanKlub. Cieszę się, że widzicie jak się zmieniam. ja już przestaalm sie wstydzić swojego wyglądu. W życiu nie miałam tak dobzre jak mam, a podobno mogę miec Swój Dom kiedyś. Ale mnie tak jak teraz jest bardzo dobrze, może dlatego zę jeszcze nie wiem co to Swój Prawdziwy Dom.

Przywieźli do nas do Emira jedną suczynkę, ona mi powiedziała zę była w domu. Ale jak zaczynała opowiadać to płakała, żałosny skowyt nie dawał mi spokoju i poprosiłam Dorotę aby zrobiła jej wydarzenie. Może i ona będzie miał swój FanKlub. Zapraszam Was Moi Przyjaciele do Harfy:
[SIZE=2]https://www.facebook.com/event.php?eid=141291709299990
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Wasza Tessa

[/FONT]

Posted

:kiss_2::kiss_2::bye::bye:Tesunia miała dostać dzisiaj jakiś zastrzyk którego reakcji się obawiano jak to się skończyło chyba dobrze nie było żadnych sensacji spij spokojnie maleńka naprawdę wygladasz teraz jak lwica pa Tesuniu

Posted

abra43 napisał(a):
:kiss_2::kiss_2::bye::bye:Tesunia miała dostać dzisiaj jakiś zastrzyk którego reakcji się obawiano jak to się skończyło chyba dobrze nie było żadnych sensacji spij spokojnie maleńka naprawdę wygladasz teraz jak lwica pa Tesuniu

Tak ten zastrzyk bierze co czwartek. Każdorazowo grozi szokiem anafilaktycznym. Co tydzień jest i będzie takie drżenie o życie.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Tak ten zastrzyk bierze co czwartek. Każdorazowo grozi szokiem anafilaktycznym. Co tydzień jest i będzie takie drżenie o życie.

o rany.....ale rozumiem ze dziś wszystko ok....:)

Posted

danavas napisał(a):
o rany.....ale rozumiem ze dziś wszystko ok....:)

Tak ok ale w każdy czwawrtek jest i będzie jeszcze jakiś czas to drżenie o jej życie. Zastrzyk daje dobre wyniki co widać ale cos za coś.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Tak ok ale w każdy czwawrtek jest i będzie jeszcze jakiś czas to drżenie o jej życie. Zastrzyk daje dobre wyniki co widać ale cos za coś.

kurde....nie dość sie już nacierpiała biedulka..... tyle zniosła...niech nam już zdrowieje królewna....