Jump to content
Dogomania

Krzyk cierpienia ... Tessa szczesliwa w swoim nowym domu !!!!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dana napisał(a):
Czy mogłabym poprosić o informację, czy dotarła już moja paczka dla Tessy? :lol: Zdrowiej, księżniczko :loveu:.

zerknij na watek rozliczeniowy tam sa inf o paczkach tez

Posted

Walka o Tessę trwa!!! Życzę jej zdrowia i wspaniałej rodziny!!!
Walczymy o braci mniejszych;http://allegro.pl/u-maksa-wykryto-nowotwor-zlosliwy-pomoz-leczyc-i1816877132.html ; [FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/threads/214551-dingo-tarnowskie-g%C3%B3ry-b%C5%82aga-o-pomoc?p=17626399#post17626399 drżąc jednocześnie o adopcję.
Dzisiaj po raz trzeci Afrodyta trafiła do nowej rodziny w Bytomiu- i po 2godzinach została zgubiona. Błagamy o pomoc w poszukiwaniach: tel.kom. 604253456 Może być na terenie Bytomia , Piekar Śląskich , Orzecha....Nakła Śląskiego....[/FONT]

Imię: AFRODYTA

Posted

ANETTTA napisał(a):
zerknij na watek rozliczeniowy tam sa inf o paczkach tez

Sprawdzałam wcześniej, zapytałam dlatego, że nie znalazłam tam informacji ;).

J_ulia napisał(a):
Rozliczenie w 2 poście zaktualizowane.

Wyjaśniło się, paczka dla Tessy dotarła. Po pewnych doświadczeniach wolę weryfikować. :lol:

Posted

No to od poniedziałku wracamy do bieżacego serwisu informacyjnego o stanie zdrowia Tessuni.

A ja uporzadkowałam wysyłki komentarzy i dyplomów za 2 edycje aukcji dla Tessy (trzecia w przygotowaniu)

I edycja:

II edycja

Posted

[FONT=verdana]TESSY WALKI O ŻYCIE DZIEŃ 30[/FONT]

[FONT=verdana]Podczas wizyty kontrolnej w ubiegłym tygodniu Tessa miała pobieraną krew. Chodziło o skontrolowanie poziomu hormonu tarczycy w związku z podawaniem określonej dawki leku. Niestety wynik nie jest zadowalający i w dalszym ciągu występuje niedobór. Zgodnie z decyzją lekarza zwiększamy dzienną dawkę.

We czwartek kolejna dawka inwermektyny.

Tessa ma cieczkę, w związku z czym nie wychodzi na spacery do ogrodu, abyśmy nie zaliczyli „wpadki”.

Stan sierści jak dotąd bez znaczących zmian. Kontynuujemy leczeniu uszu i stanu zapalnego oczu. Psychicznie jest w dobrej kondycji – przyjazna, domaga się uwagi i pieszczot – zachowuje się jak szczeniak.

Sądzę, że najgorsze momenty są już poza nią. Obecnie jej stan jest na tyle dobry, że nie wymaga czuwania każdej godziny.

[/FONT]

[FONT=verdana]Nowe zdjęcia zrobimy po zakończeniu cieczki.

Proszę także o wyrozumiałość. Tessa nie jest jedynym psem przebywającym w naszej fundacji, wymagającym opieki. Mamy kolejne psy , których stan jest dla nich zagrożeniem życia , a dla nas wyzwaniem. Im też musimy poświęcić nasz czas i pilną uwagę.

[/FONT]

[FONT=verdana]BRAK WIADOMOŚCI – TO DOBRA WIADOMOŚĆ! [/FONT]

Posted

Incia napisał(a):
Tak się cieszę, zawsze z lękiem tu zaglądam, dobrze przeczytać że Tessunia ma się lepiej. Całuję Cię Królewno!

Ja tak samo ! Trzymaj się Tessa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!