Aimez_moi Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Super wiesci od weta....:) Juz niedlugo na zdjeciach bedzie cudowna....:) juz wyglada jak pluszaczek...:) Quote
Isadora7 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Szykuje sie bazarek dla Tessy: Książka, poruszająca bolesny i trudny temat, jakim jest odejście czworonożnego przyjaciela za Tęczowy Most. "U kresu tęczy. Zima" to pierwszy tom cyklu powieściowego o przygodach Noruni, która mieszka obecnie w niezwykłej Krainie Psiej Radości. Książka opisuje w realistyczny sposób baśniowy świat, istniejący gdzieś daleko wśród bezkresnych galaktyk, do którego można w każdej chwili przenieść się myślami. A tu fragment: http://www.winters.net.pl/index.php?p=36 Autor: Katarzyna Winters Wydawnictwo: Poligraf , Sierpień 2009 ISBN: 978-83-88330-39-1 Liczba stron: 199 Wymiary: 145 x 205 mm Quote
haliza Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Ja też się cieszę, że same dobre wieści, zdrowiej malutka a nad tomikiem od Ciebie poryczałam się wczoraj, dziękuję. Quote
feliksik Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 super wieści - Tessunia buziaki dla Ciebie Quote
Isadora7 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [FONT=Verdana]Dni sa coraz ładniejsze, pogodniejsze, a ja sobie zwiedzam moje tereny i serdecznie pozdrawiam Wszystkich Pamiętajacych o mnie. [/FONT][FONT=Verdana] Wasza Tessa [/FONT] [FONT=Verdana] A tak teraz wyglada moja skóra...[/FONT] Quote
tatankas Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 O wiele lepiej,już pewnie tak nie boli,a jak dostojnie sobie spaceruje :) Quote
danavas Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 do przodu Tessulka ...Tak trzymaj!!!! Quote
hankasanok Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 odwiedzam suńkę i ciesze sie ze jest coraz lepiej, wysłałam dzisiaj olej lniany dla dziewczyny, bardzo bym prosiła ze jak tylko dojdzie aby włożyc go do lodówki Quote
J_ulia Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 hankasanok napisał(a):odwiedzam suńkę i ciesze sie ze jest coraz lepiej, wysłałam dzisiaj olej lniany dla dziewczyny, bardzo bym prosiła ze jak tylko dojdzie aby włożyc go do lodówki Dziękuj Haniu :) Quote
hankasanok Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 J_ulia napisał(a):Dziękuj Haniu :) nie ma sprawy Julia , oby pomógł tylko Quote
Isadora7 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Zaistniała konieczność stworzenia wątku rozliczeń... dla darów rzeczowych na aukcje i bazarki dla Tessy. Stopniowo wprowadzam zdjęcia (opisy tyeż stopniowo wprowadzę) na wątku: http://emir.eev.pl/viewtopic.php?p=17257#17257 i tez stopniowo będa aukcje, bazarki, ale tez będzie na stronie http://emir.eadopcje.org/ zakładka z "minisklepem' i będzie mozliwość zakupu towaru który nie ma jeszcze bazarku/aukcji. Wystaczy wysłac maila z zapytaniem na [email protected] i potem po uzgodnieniach normalny tryb czyli wpłata na konto emira po potwierdzeniu wysyłka. Warto zagladać na http://emir.eev.pl/viewtopic.php?p=17257#17257 codziennie uzupełniane. Informacje umiszczam na 1 stronie tego wątku aby nie uciekła. :cool1: Quote
abra43 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 :kiss_2::kiss_2::buzi::buzi:Tesunia jesteś śliczna tylko twoje oczki są takie smutne już najgorsze masz za sobą teraz tylko będzie lepiej pa pycholku Quote
inga.mm Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 mam nadzieję, że mnie nie wygonicie z zaproszeniem do obejrzenia galerii psich portretów - bazarku na psie długi Quote
Isadora7 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='inga.mm']mam nadzieję, że mnie nie wygonicie z zaproszeniem do obejrzenia galerii psich portretów - bazarku na psie długi Mam nadzieję zę mi nikt na jamnika nie zapoluje :) Quote
inga.mm Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Isadora7 napisał(a):Mam nadzieję zę mi nikt na jamnika nie zapoluje :) pilnuj, pilnuj, bo na bazarkach niektórzy czają się do ostatniego gwizdka Quote
Alicja Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Tessa za moment będzie taka piękna jak Atosik Rysia rwpb który też miał straszną nuzycę ( chciałam wkleić foty ale z wątku Atosika zniknęły foty ... osoby które je robiły pousuwały z serwerów ....) Quote
Isadora7 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Alicja napisał(a):Tessa za moment będzie taka piękna jak Atosik Rysia rwpb który też miał straszną nuzycę ( chciałam wkleić foty ale z wątku Atosika zniknęły foty ... osoby które je robiły pousuwały z serwerów ....) Znam to. Rozmawiałam kiedyś z Rysiem o tym. Ale zdjęcia gdzieś mi wcieło na starym dysku Quote
arabiansaneta Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Ona, kiedy tak chodzi z opuszczonym ogonem, wygląda jak lwica. Quote
agaga21 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 ja myślę, że metamorfoza tess będzie metamorfozą roku. trzymam za to kciuki. Quote
Cassi_ Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 zaglądam przed północą i co widzę :loveu: że ślicznotka wygląda coraz lepiej :bigcool: buziaki na dobranoc dla Tessuni Quote
Isadora7 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Wkradłam się po cichu i mówię dobranoc - Wasza Tessa Quote
ewu Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 arabiansaneta napisał(a):Ona, kiedy tak chodzi z opuszczonym ogonem, wygląda jak lwica. No jak prawdziwa lwia królowa:))) Quote
Recommended Posts