Jump to content
Dogomania

Udało się!!!! Kapselek ma cudowny dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, teraz mogę więcej napisać. To jest para młodych ludzi, gdzie pan miał już do czynienia z psami w domu rodzinnym. Chce wziąść KApsla, bo jest już wychowany.
Jest jedna nieścisłość w ogłoszeniach: Kapsel ma zrobione szczepienie tylko na wściekliznę, trzeba by go było chyba zaszczepić na inne choroby.

Posted

[quote name='Barrybede']No, teraz mogę więcej napisać. To jest para młodych ludzi, gdzie pan miał już do czynienia z psami w domu rodzinnym. Chce wziąść KApsla, bo jest już wychowany.
Jest jedna nieścisłość w ogłoszeniach: Kapsel ma zrobione szczepienie tylko na wściekliznę, trzeba by go było chyba zaszczepić na inne choroby.[/QUOTE]
Nie wiem, ale w tym wieku psiaka nie szczepi sie już chyba przeciwko innym choróbskom.... tak mi się wydaje.....

Posted

[quote name='Nikaragua']Co roku chyba można komplet szczepień robić.
Idziemy jutro, ale nie jest to Piotra Skargi, ale koło Rynku.
Na szczęście nie gdzieś dalej :)[/QUOTE]

:hmmmm: ale przecież Piotra Skargi jest koło Rynku:cool3:

Posted

wizyta wypadła pomyślnie :) pan młody, ale świadomy w domu rodzinnym są i były psy, teraz mieszka z dziewczyną i chcą dać dom jakiejś bidzie no i Kapsel wpadł im w oko :) teraz trzymajcie kciuki, żeby się nie rozmyślili :)

Posted

[quote name='terierfanka']wizyta wypadła pomyślnie :) pan młody, ale świadomy w domu rodzinnym są i były psy, teraz mieszka z dziewczyną i chcą dać dom jakiejś bidzie no i Kapsel wpadł im w oko :) teraz trzymajcie kciuki, żeby się nie rozmyślili :)[/QUOTE]
Oby tym razem to był Ten Domek - jak nadal będą zdecydowani tzn, że to domek dla Kapselka....
Czy czekamy teraz na Ich decyzję??? I jak długo?

Posted (edited)

[B]Oni są zdecydowani!
Jutro chcą podjechać po Kapsla[/B]

A miałyśmy przygody :lol: dotarłyśmy na Wita Stwosza, dzwonimy domofonem i nic :crazyeye:
Dzwonię telefonem a pan mówi że czeka i że nikt do drzwi się nie dobija :cool3:
Okazało się że z przejęcia wczoraj podał mi ul na której pracuje, a nie mieszka ;) Dobrze, że Piotra Skargi niedaleko Wita Stwosza, no i że nikt nam nie otworzył ;)

Edited by Nikaragua
Posted

[quote name='Nikaragua'][B][COLOR=red][B]Oni są zdecydowani!
Jutro chcą podjechać po Kapsla[/B][/COLOR][/B]

A miałyśmy przygody :lol: dotarłyśmy na Wita Stwosza, dzwonimy domofonem i nic :crazyeye:
Dzwonię telefonem a pan mówi że czeka i że nikt do drzwi się nie dobija :cool3:
Okazało się że z przejęcia wczoraj podał mi ul na której pracuje, a nie mieszka ;) Dobrze, że Piotra Skargi niedaleko Wita Stwosza, no i że nikt nam nie otworzył ;)[/QUOTE]

Czyli co:-o??? Kapselek ma domek:crazyeye:???? Możemy się już cieszyć:multi::multi::multi:??? A gdzie, z których ogłoszeń Państwo Go znaleźli???

Posted

O tym w sumie nie mówiłyśmy, ale wścieklizna jest obowiązkowa, inne szczepienia nie.
Pokazałyśmy wcześniejsze zdjęcia Kapsla-powiedział, ze zupełnie jak jego Fafik (którego kiedyś miał) i że jest na 100% zdecydowany. Że zakochał się i już ! Że nie przeszkadza mu, ze ma pok 8 lat, będą mu gotować (oboje lubią gotować) i przyzwyczajać do wszystkiego.
I zaprasza na wizyty poadopcyjne :)

[quote name='Sarunia-Niunia']Czyli co:-o??? Kapselek ma domek:crazyeye:???? Możemy się już cieszyć:multi::multi::multi:??? A gdzie, z których ogłoszeń Państwo Go znaleźli???[/QUOTE]

z tych najnowszych, które zrobiła JustynaKlimek

Posted

Wspaniale! I CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ? CHYBA TYLKO TEGO, BY RODZINA OKAZAŁA SIĘ NAJLEPSZĄ NA ŚWIECIE, I TEN DOMEK BYŁ OSTATNIM DOMKIEM W ŻYCIU KAPSELKA !!!

Posted

[quote name='MALWA']Wspaniale! I CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ? CHYBA TYLKO TEGO, BY RODZINA OKAZAŁA SIĘ NAJLEPSZĄ NA ŚWIECIE, I TEN DOMEK BYŁ OSTATNIM DOMKIEM W ŻYCIU KAPSELKA !!![/QUOTE]
Podpisuję się pod postem Malwy w 100% - oby to był ostatni, SZCZĘŚLIWY Domek Kapselka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A i wieści z Jego domku byłyby fajne:):):).....
Pewnie właśnie na ten domek Kapselek tak długo czekał....................