mmd Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Roszpunko, może te dziewczyny, które pomogły Lili. No i Jasza, ona jest ze Świętochłowic, to obok Chorzowa. Igiełko, razem pisałyśmy :) Dzięki, z mazowieckiego jest sporo, ale kiedyś już szukałam do Mińska i było ciężko. Nadzieja to dla mnie nowy nick, zajrzę. Quote
Roszpunka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='mmd']Roszpunko, może te dziewczyny, które pomogły Lili. No i Jasza, ona jest ze Świętochłowic, to obok Chorzowa.[/QUOTE] Jasza! Czemu ona nie przyszła mi do głowy? Dzięki :) Quote
Roszpunka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='zerduszko']Jasza nie jest z Chorzowa :D[/QUOTE] Jest ze Świętochłowic, ale zrobi dla nas wizytę :eviltong: Kocham tę kobitkę :loveu: Quote
ataK Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Lili8522']Cioteczki zapraszam na mój bazarek min na utrzymanie mojego tymczasa :lol: Kolczki i bransoletki :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/219623-Bransoletki-i-kolczyki-kolorowe-i-jedyne-takie!ZAPRASZAM!-Do.25.12.-godz.-20.00?p=18219632#post18219632[/url][/QUOTE] Oczywiście zajrzałam:) Quote
Nutusia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ja byłam pierwsza! I z zazdrości mogę dotkliwie podrapać! ;) Quote
[email protected] Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 a dziewczyny bojowe:evil_lol: Quote
NikaEla Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Zapraszam na błyskawiczny mini bazar :[url]http://www.dogomania.pl/threads/219635[/url] dla ataK (tzn dla jej psiaków ) Quote
Igiełka Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 [quote name='Nikaragua']Zapraszam na błyskawiczny mini bazar :[url]http://www.dogomania.pl/threads/219635[/url] dla ataK (tzn dla jej psiaków )[/QUOTE] super książka- będziemy sklepik podnosić :) Quote
Lili8522 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ma ktoś wene na wymyślenie tekstu do ogłoszeń? Pies musi szybko znaleźć doom... Quote
Drzagodha Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Lili8522']Ma ktoś wene na wymyślenie tekstu do ogłoszeń? Pies musi szybko znaleźć doom...[/QUOTE] A co to za pies? Mogę coś spróbować sklecić. Quote
Lili8522 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Drzagodha']A co to za pies? Mogę coś spróbować sklecić.[/QUOTE] Dobra już mam spłodziłam coś hihi oczywiście w bólach :oops::roll: Quote
obraczus87 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Lili8522']Dobra już mam spłodziłam coś hihi oczywiście w bólach :oops::roll:[/QUOTE] Pochwal się :) Quote
obraczus87 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Ehhh dzisiaj miałam fatalny dzień. W pracy porażka. Na uczelni masa roboty... az sobie pifffko zasunęłam.... Wasze zdrowie Baloniary Kochane :knajpa: Człowiek napije się % i od razu świat wydaje się piekniejszy :evil_lol: Quote
[email protected] Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 oj czasami tak jest że ma się już wszystkiego dośc wtedy piwko i pięknieje wszystko w oczach:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='[email protected]']oj czasami tak jest że ma się już wszystkiego dośc wtedy piwko i pięknieje wszystko w oczach:evil_lol:[/QUOTE] Ja mam ostatnio wybitnie wszystkiego dosc :roll: oprócz mojej tymczasowiczki Negrity :evil_lol: która zawsze mnie zaskakuje... ;) Quote
Wadercia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Kochane baloniarki.. Czy ktoras z Was ma dojscie badz wie skad wziac tanszy Vetoryl? :( Okazalo sie ze moja sunia ma zespol cushinga i wstyd powiedziec.. ale nie mam takiej sumy co miesiac by ja leczyc :( Quote
majowa Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 a ja mam pytanie czy macie namiar na firme która robi dobre i tanie budy mam tu na swojej wiejskiej części miasta psiaka co bez budy siedzi, ma co prawda skrzynie z gałgankami ale to nie to samo ludzie raczej biedni niż głupi, moze pozwola psu kupic bude Quote
lika1771 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 szukam dt dla 4 miesięcznej suni z chorym okiem i osłabionej po przebytej chorobie sunia z kuchni zostala przeniesiona na boksy ogolne nie pozyje tam dlugo........ schronisko w Szczytnie. watek ogolny ostatnia strona [url]http://www.dogomania.pl/threads/205613-300-piesków-i-wiele-kotków-czeka-na-dom-w-schronisku-w-Szczytnie.POMÓŻ!!/page42[/url] Quote
sylwija Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='lika1771']szukam dt dla 4 miesięcznej suni z chorym okiem i osłabionej po przebytej chorobie sunia z kuchni zostala przeniesiona na boksy ogolne nie pozyje tam dlugo........ [/QUOTE] spróbujcie założyć jej FB - Lorka (sunia około-roczna) miała tydzień czasu (pojechałaby na giełdę) i Kamila Lakusiowa założyła jej wydarzenie, zgłosiła się dziewczyna, Dorota, i dała jej tymczas, to był dobry tymczas, a czasu było mało, więc tym bardziej to cenne.. Taki maluch powinien poruszyć wiele serc Quote
lika1771 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='sylwija']spróbujcie założyć jej FB - Lorka (sunia około-roczna) miała tydzień czasu (pojechałaby na giełdę) i Kamila Lakusiowa założyła jej wydarzenie, zgłosiła się dziewczyna, Dorota, i dała jej tymczas, to był dobry tymczas, a czasu było mało, więc tym bardziej to cenne.. Taki maluch powinien poruszyć wiele serc[/QUOTE] Dla mnie fb to czarna magia........ Quote
sylwija Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 właśnie dla mnie też, ale może ktoś pomoże? Quote
mestudio Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='majowa']a ja mam pytanie czy macie namiar na firme która robi dobre i tanie budy mam tu na swojej wiejskiej części miasta psiaka co bez budy siedzi, ma co prawda skrzynie z gałgankami ale to nie to samo ludzie raczej biedni niż głupi, moze pozwola psu kupic bude[/QUOTE] Mój TZ robi dobre budy, ale już jest za zimno żeby na zewnątrz coś robić i tak ma zapiernicz i prawie wcale nie ma go w domu. Ostatnio musiał zrobić budę naszej znajdzie z podpisu podhalance. Co prawda on niefirmowy i jego budy też, ale potrafi. Quote
Lili8522 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [B][SIZE="4"]Ciocie baloniarki macie jakieś miejsce u siebie? Dla psiaka małego, wykastrowanego... Bardzo pilna sprawa........ Błagam o pomoc :placz::placz::placz: Jak nie to szukam hotelu.... proszę... :placz:[/SIZE][/B] Quote
Ellig Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ja nie bo, nie moge dac Dt niestety....... a Nutusia moze tylko sunie i wlasnie od wczoraj ma bidulke ...................... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/218898-gt-gt-gt-Jamniczka-w-typie-corgi-ONDRA-z-Kotlisk-Ju%C5%BC-w-nowym-Domu-Tymczasowym-teraz-DS"]http://www.dogomania.pl/threads/218898-gt-gt-gt-Jamniczka-w-typie-corgi-ONDRA-z-Kotlisk-Ju%C5%BC-w-nowym-Domu-Tymczasowym-teraz-DS[/URL] Quote
Recommended Posts