kkasiiiar Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='mmd']Mestudio wiezie do domu psiaka. [url]http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku[/url]. Tym samym będzie ich już okrągła dwudziestka, a co ;)[/QUOTE] Ale cudak..nie wiem czemu jak na niego spojrzalam skojarzyl mi sie pies z awantury o Basie..byl tam chyba taki moment ze taki maly podobny do tego zjadl parowki?:D chyba ze mi sie juz filmy myla i psy ;):D Quote
Ellig Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Wlasnie zajrzalam na watek, oj to bedzie chyba DS;) Quote
mmd Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='Drzagodha']Widziałam, tylko niestety nie wszystkie są ważne... Każda osoba, która zagłosuje musi KONIECZNIE wpisać na tym wątku na jakiego psa głosowała i jeśli dopiero zarejestrowała się na niebieskim forum musi napisać swój nick i z jakiego forum przybyła - w tym wypadku dogomania. Inaczej głos jest nie ważny.[/QUOTE] Aha - to idę napisać zrobione :) Quote
Nutusia Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 O matko, ale naprodukowałyście! Człowiek psa do DS zawiezie, kolejnego na DT przywiezie, chałupę na niedzielę ogarnie i tyle zaległości sobie narobi! :) Mestudio - mam garnek ok. 8 litrów. Jeszcze trochę można w nim pogotować... Tylko nie ma pokrywki. Urządza?... ;) Malagos - nic się nie stało! Najważniejsze, że się nie zmarnowało i komuś jeszcze posłuży. Do lutego spokojnie mogę zaczekać ;) Pozdrawiam i muszę powiedzieć, że..., JESTEM Z NAS BARDZO DUMNA! :) Quote
mestudio Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='Nutusia']O matko, ale naprodukowałyście! Człowiek psa do DS zawiezie, kolejnego na DT przywiezie, chałupę na niedzielę ogarnie i tyle zaległości sobie narobi! :) Mestudio - mam garnek ok. 8 litrów. Jeszcze trochę można w nim pogotować... Tylko nie ma pokrywki. Urządza?... ;) [/QUOTE] Urządza bardzo, czy jest możliwość podrzucenia do Wa-wy jakoś przy okazji? Ten wątek można do mnie dopisać, piesek jest już u nas w DT. [url]http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku-ju%C5%BC-u-nas-DT[/url] Quote
necianeta89 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 jejku, nie nawidzę być zapracowana :( nie mam na nic czasu! jeszcze te małe brzdące... muszę im założyć wątek... i tekst podesłać do ogłoszeń... uh. Jak tu nie zasne zaraz zrobię rozpiskę kto ma dostać karmę i już ;) a jeszcze dostałam na maila psiaka który pilnie szuka DT/DS, pies moich marzeń ! chyba się pochlastam.. edit: nie mam na nic siły. tylko sie wam nimi... pochwale ;) Miśka/Kulka [IMG]http://img259.imageshack.us/img259/9964/dsc00066rrz.jpg[/IMG] Blondi [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/5854/dsc00082xc.jpg[/IMG] a przez tą pannice spać nie bede mogła :( [IMG]http://img267.imageshack.us/img267/9420/diana2k.jpg[/IMG] Quote
Igiełka Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 necia jakie fajne maluchy :lol: nie zastanawiaj się tylko wątek zakładaj :cool3: pannica urocza oby znalazł się i dla niej dobry tymczas :roll: [quote name='mestudio']Ten wątek można do mnie dopisać, piesek jest już u nas w DT. [url]http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku-ju%C5%BC-u-nas-DT[/url][/QUOTE] dobrze już uzupełniam :lol: Quote
wapiszon Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='Alaa']Zarejestrowalam sie i zaglosowalam.[/QUOTE] Ja też zagłosowałam Quote
inga.mm Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [COLOR=purple]popełniłam nowy bazarek, na który zapraszam V V V V V V[/COLOR] Quote
mestudio Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 TZ w tym tygodniu będzie w Łodzi, czy ktoś z tego miasta chciał karmę dla psiaków - kociaków? Czy ulvh. jest z Wrocławia? Quote
mestudio Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='mmd']Ulv jest z Wrocławia.[/QUOTE] Czy mam jej wysłać tę karmę kocią, wiem, że ona bardzo potrzebuje - w piątek powinien jechać transport firmowy i musiałaby tylko odebrać z konkretnego miejsca we Wrocławiu, a to tańsze niż wysyłka. Quote
ataK Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Właśnie dzwoniła do mnie obecna pańcia jednego z moich tymczasków i powiedziała, że po jej osiedlu błąka się od miesiąca biały (no w tej chwili już nie bardzo biały) pudel... Quote
Nutusia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='mestudio']Urządza bardzo, czy jest możliwość podrzucenia do Wa-wy jakoś przy okazji? Ten wątek można do mnie dopisać, piesek jest już u nas w DT. [url]http://www.dogomania.pl/threads/217741-Jordan-bezz%C4%99bny-stary-par%C3%B3wek-uwi%C4%85zany-od-lat-na-%C5%82a%C5%84cuchu-w-schronisku-ju%C5%BC-u-nas-DT[/url][/QUOTE] Nie ma sprawy! Jutro zabieram gar do Wwy. Może być do odbioru (albo niedalekiego "podrzutu") albo na Mokotowie (w rejonie lecznicy na Gagarina) albo na Woli (w rejonie Ratusza róg Żelaznej i Solidarności). A Jordan przefajnisty jest! Ale mu się trafiło! Super prezent chłopina na Święta dostał! Quote
mmd Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='mestudio']Czy mam jej wysłać tę karmę kocią, wiem, że ona bardzo potrzebuje - w piątek powinien jechać transport firmowy i musiałaby tylko odebrać z konkretnego miejsca we Wrocławiu, a to tańsze niż wysyłka.[/QUOTE] Ona na pewno potrzebuje, ale trzeba ją zdybać tu na dogo, bo ciągle jej nie ma. Quote
mestudio Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='Nutusia']Nie ma sprawy! Jutro zabieram gar do Wwy. Może być do odbioru (albo niedalekiego "podrzutu") albo na Mokotowie (w rejonie lecznicy na Gagarina) albo na Woli (w rejonie Ratusza róg Żelaznej i Solidarności). A Jordan przefajnisty jest! Ale mu się trafiło! Super prezent chłopina na Święta dostał![/QUOTE] To już TZ niech zadecyduje potem w pracy, odezwie się na pewno. W takim razie garnek już mamy:-). Quote
mmd Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Nutusiu, jeśli urządza Cię te parę dużych ręczników to daj adresik na PW. Mestudio - a co z moim garem? Na razie odpuszczamy? Mój mniejszy. Quote
Nutusia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Baaaardzo mnie urządza! Może choć trochę mniej zapiaszczoną piaskownicę będę miała w... łóżku! :) I Słomkę przed Świętami wykąpię, żeby mi w Wigilię nie wyrzucała, że brudna do biesiady świątecznej zasiadła!:razz: Wszystkie mi psie ręczniki przy Tośce "wyszly" i żywcem nie mam w co tych błotnych stworów wycierać:shake: A gdyby Mestudio gar drugi urządzał - możesz wysłać razem do kupy w jednej przesyłce i przekażę razem z moim garem ;) Aaaaaaa nie, kto to pisał, że w Łodzi będzie?... Nie Mestudio właśnie?!!?!? Gdyby zatem ręczniki mógł zabrać, to zrobimy wymianę ręczników na gar we wskazanym punkcie kontaktowym! :) Quote
mmd Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Tak by było najlepiej, ale nie wiem, czy mój gar ich urządza. Wysyłanie gara pocztą jest trochę bez sensu, bo ciężki. Quote
Nutusia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Pocztą bez sensu, ale TZ-em Mestudio już o wiele większy sens ma! ;) Quote
mestudio Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ja nie chcę być chytra na te gary, ale mogę być to będę miała zapas na dwa lata następne. Żywotność każdego to jakiś rok przy codziennym gotowaniu jedzenia pieskom, czasami dwa razy dziennie. Takie teraz produkty nam serwuje daleki wschód niestety. Możemy zrobić podmiankę i TZ podrzuci co trzeba, ale sam się umówi z Wami potem już z pracy bo teraz jest gdzieś w drodze do. Quote
Drzagodha Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 [quote name='mestudio'] Możemy zrobić podmiankę i TZ podrzuci co trzeba, ale sam się umówi z Wami potem już z pracy bo teraz jest gdzieś w drodze do.[/QUOTE] A jaką trasą będzie podróżował? To może uda się od razu te materace, kołdry itp. dla Nutusi zabrać :diabloti: A jak trasa podpasuje, to może i karmę dla ciotki ataK uda się przekazać. Twój TZ zostanie wykorzystany przez klub :evil_lol: Quote
Nutusia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 No weź przestań, jaka chytra?!?!?! Przecie placków na blasze psom piec nie będziesz - musisz w czymś gotować! Ten mój gar to nie wiem ile wytrzyma. Emaliowany jest, jakiś odprysk zaposiada wewnątrz, ale on chyba jeszcze jest "z poprzedniej epoki", to może z rok wytrzyma ;) Jeśli TZ będzie mógł odebrać garnek i ręczniki od mmd, to potem się możemy umawiać na odbiór mojego gara, a przy okazji przejmę ręczniki. Chyba, że gar potrzebny na cito - wtedy tak jak pisałam - do odbioru od jutra! ;) Pani Prezes - RATUNKU! - TZ-a chcą wykorzystywać "grupowo"!:diabloti: Aaaaa, i jeszcze w sprawie materaca... Ja mam do oddania materac, podwójny. Tylko ma jeden podstawowy feler - jest baaaaaaaaardzo ciężki :( Zabraliśmy go ze śmietnika, jest w całkiem dobrym stanie (tylko brudny od psich łapek). Gdyby ktoś potrzebował nie wiem, do kojca, na taras - w każdym razie "stacjonarnie", bo trzeba mieć niezłą krzepę, żeby to draństwo choćby przesunąć - polecam się! Tyle tylko, że wysłać tego nijak nie da rady. Jedyne co mogę zaproponować, to dowóz do Wwy... Quote
mestudio Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 TZ musi się wypowiedzieć co i jak, ja nie wiem jak on będzie jechał, wiem tylko, że małym samochodem i może mieć sprzęt komputerowy, ale to już on musi tu zajrzeć potem. Quote
NikaEla Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Mam do oddania (uczniowie przynieśli dla psiaków): kołdrę , koc (albo 2), poduchy we Wrocławiu, ( a do schroniska trochę szkoda)... Quote
Recommended Posts