mestudio Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Ziutka']Kobietki, chce zadeklarować miesięczną deklaracje na KWB w kwocie 30 zł, mogę prosić o numer konta ? ;)[/QUOTE] Koniec świata!! Ziutka u Baloniarek.... Istny koniec świata!! ;-) TZmestudio Quote
obraczus87 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Macia']Stawiamy na Royala. Skromne 230 zł za worek 12 kg ;). Ja się jednak cieszę, wczoraj już miałam czarne myśli, że nie da rady. Teraz Akira się czuje coraz lepiej. W piątek jak już wrócę będzie mogła zacząć pić, a w poniedziałek dostanie trochę karmy. Będzie dobrze. Miałam psa z niewydolnością nerek, 7 miesięcy jeżdżenia na kroplówki (w lepszych momentach co 5 dni) więc chora trzustka mnie nie przeraża.[/QUOTE] Mój Tobi jest trzustkowcem i Jego karma Specific kosztuje 8kg za 220zł, więc z tym Royalem nie jest tak najgorzej :) Niestety Tobi ani Royala, ani Hillsa, ani Eukanuby nie chciał jeść.. Dobrze, że to "tylko" trzustka Quote
Ziutka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='mestudio']Koniec świata!! Ziutka u Baloniarek.... Istny koniec świata!! ;-) TZmestudio[/QUOTE] No wiesz! Jaki koniec świata ? :eviltong: Zawsze tu byłam ale nie deklarowałam nic :oops: Quote
mestudio Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Ziutka']No wiesz! Jaki koniec świata ? :eviltong: Zawsze tu byłam ale nie deklarowałam nic :oops:[/QUOTE] Raczej zawsze tu TEŻ byłam :-) Ale nie bądźmy drobiazgowi ..... :-D TZmestudio Quote
Ziutka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='mestudio']Raczej zawsze tu TEŻ byłam :-) Ale nie bądźmy drobiazgowi ..... :-D TZmestudio[/QUOTE] Zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi drogi Marcinie :diabloti: A tak na marginesie, to kiedy wpadniesz ? Bo mam dla Was różności na bazarek i jeszcze coś :eviltong: nie wiem czy Ewcia Ci wspominała :mad: Quote
mestudio Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='Ziutka']Zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi drogi Marcinie :diabloti: A tak na marginesie, to kiedy wpadniesz ? Bo mam dla Was różności na bazarek i jeszcze coś :eviltong: nie wiem czy Ewcia Ci wspominała :mad:[/QUOTE] A PW czytamy czasem??? Hm...???? TZmestudio Quote
Ziutka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='mestudio']A PW czytamy czasem??? Hm...???? TZmestudio[/QUOTE] Wysłałeś dopiero jak się upomniałam :sg168: Quote
sleepingbyday Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 macia, moja zośka miała raz epizod końskiego ogona. chodziła po ścianach z nerwów, bo to nadwrawżliwiec, a ja za nią, bo mam fioła na punkcie jej i jej zdrowia :oops:. na swoim wątki banerek balonowy wkleiłam, mi najbardziej pasuje świnia, scepytcznie nastawiona do tego wszystkiego, rasowy mizantrop.... :diabloti: Quote
Macia Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='sleepingbyday']macia, moja zośka miała raz epizod końskiego ogona. chodziła po ścianach z nerwów, bo to nadwrawżliwiec, a ja za nią, bo mam fioła na punkcie jej i jej zdrowia :oops:. na swoim wątki banerek balonowy wkleiłam, mi najbardziej pasuje świnia, scepytcznie nastawiona do tego wszystkiego, rasowy mizantrop.... :diabloti:[/QUOTE] U mojej na szczęście jeszcze nie daje to o sobie znać. Zdjęcia RTG zrobiliśmy przypadkiem i stąd wiemy co nas czeka. Świnia też fajna, ale mnie wciąż przeraża kurczak ;). Quote
Nutusia Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Macia - z Twoim podejściem do świata i problemów zdrowotnych Twoich podopiecznych, jestem całkiem spokojna o "tylko trzustkę" :razz: ale oczywiście trzymam kciuki, żeby psiątko było w jak najlepszej formie. Ziutka - piękny prezent - dziękujemy! :loveu: Tz-ie Mestudio - nie ma się co dziwić - Józefka się w piątek "pozbędzie" swojego balonika, więc postanowiła "zainwestować" w inne:eviltong: Quote
Macia Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 My się już nauczyliśmy żeby przyjmować wszystko na spokojnie. Mam w domu kalekę, która już kilka razy wygrała życie. Akira docelowo też będzie zapewne kaleką. Śmiejemy się, że będą się wymieniać wózkiem. Można siąść i płakać, ale co to da? Cieszymy się z tego, że na razie jest dobrze i oby tak było jak najdłużej. Raf i Nanna na razie (odpukać) całkiem zdrowe są. Za to mój nowy tymczas - jamniczka wczoraj 5 razy zwymiotowała mi na łóżko i zrobiła kupę pod. Nie ma mnie w domu więc tata był bardzo "szczęśliwy" z tej niespodzianki ;). Na święta szczeniaki już podrosną więc będę mieć w domu 8 psów. Inaczej byłoby nudno :cool1:. Quote
Nutusia Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Tak jest - co to da, że siądziemy i będziemy płakać - NIC! O tak - nuda, to słowo, którego w nasz słownik nie zna ;) U mnie też ósemka, choć w założeniach miało być łącznie z moimi... czworo. Jedna może prze świętami zmieni adres, druga w pierwszy dzień świąt, trzecia przed nowym rokiem, ale jako, że natura nie znosi próżni... no ;) Quote
Macia Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Tylko u Ciebie trochę gorzej, bo 8 dorosłych, prawda? U mnie są 3 szczniory, na razie mają 3 tygodnie i nie wymagają wiele wysiłku. Gorzej będzie jak zaczną biegać i sikać ;). Ale zdecydowanie natura nie znosi próżni. Po Rafie miałam już nie brać tymczasów i zdążyłam już mieć drugi raz mamuśkę ze szczeniakami i 3 koty :lol:. Kiedyś rodzice mnie wydziedziczą. Quote
Nutusia Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Mnie przynajmniej nikt nie wydziedziczy - co najwyżej mnie Synuś u czubków umieści ;) Quote
NikaEla Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [B]Baloniarki Warszawskie[/B]!! Przeczytałam, że karma jest do wzięcia: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237345-Oddam-karm%C4%99-dla-alergik%C3%B3w[/url] Quote
mestudio Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Nikaragua'][B]Baloniarki Warszawskie[/B]!! Przeczytałam, że karma jest do wzięcia: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237345-Oddam-karmę-dla-alergików[/URL][/QUOTE] Napisałam do pani, moglibyśmy przetrzymać karmę i gdyby trafił się jakiś pies w potrzebie takowej w BDT to by się to pchnęło dalej. To karma dla alergików. Quote
kkasiiiar Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Baloniarki zajrzycie jak macie chwilke , tym razem nie psiak : [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237464-Ko%C5%84-odebrany-interwencyjnie-z-pod-Inowroc%C5%82awia-prosze-o-pomoc-finansowa[/url] Quote
Ellig Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='kkasiiiar']Baloniarki zajrzycie jak macie chwilke , tym razem nie psiak : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237464-Koń-odebrany-interwencyjnie-z-pod-Inowrocławia-prosze-o-pomoc-finansowa[/URL][/QUOTE] Biedny koń............W zeszlym roku ratowalam zrebaka.....Zostal zal i smutek.... Mam nadzieje,ze tym biedakom sie poszczesci.... Quote
mestudio Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 A do nas dotarły tabletki na odrobaczenie stada i 3 szampony do kąpieli psiaków. Bardzo dziękujemy Macia za prezent:-). Quote
Lacia Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='mestudio']A do nas dotarły tabletki na odrobaczenie stada i 3 szampony do kąpieli psiaków. Bardzo dziękujemy Macia za prezent:-).[/QUOTE] w końcu dotarło. Już myślałam że nigdy tego nie wyślę :) sprawdź tylko czy te szampony ci się przydadzą bo wysłałam wszystkie te co miałyśmy (jednemu się już chyba dawno termin skończył więc nie wiem czy się nadaje). Miłego kąpania :) Quote
mestudio Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Lacia']w końcu dotarło. Już myślałam że nigdy tego nie wyślę :) sprawdź tylko czy te szampony ci się przydadzą bo wysłałam wszystkie te co miałyśmy (jednemu się już chyba dawno termin skończył więc nie wiem czy się nadaje). Miłego kąpania :)[/QUOTE] TZ się do jakiegoś przymierzał:-). Naprawdę dziękujemy, a teraz wszystko dłużej idzie w czasie przedświątecznym. Quote
Macia Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Ziutka']Maciu, czy doszła moja deklaracja ?[/QUOTE] Tak, doszła. Dziękujemy bardzo :loveu:. Przepraszam, że dopiero teraz, ale miałam problem z kontem. Quote
Nutusia Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Ciocie Kochane - właśnie dostałam mms-a od Ziutki - Oluś już na świecie! :multi: Przystojny z niego kawaler :loveu: Quote
mestudio Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Ja też dostałam i jej cioteczka do mnie dzwoniła wcześniej, że wszystko ok. Quote
Recommended Posts