Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki a czy my wspomagamy transport do DT?

Bo jest u Nas w schronie golden i dzięki naszej prośbie zgłosił się BDT który go weźmie
tylko brakuje pieniędzy na transport... Musi przejechać z Bielska - Białej do Rzeszowa

i jego wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236418-Gandalf-Wylękniony-Biały-Golden-w-Bielsku!!-Potrzebujemy-pomocy[/URL]

edit. ale on znajduję się pod patronatem Stowarzyszenia to i tak się nie zalicza

Posted

[quote name='Lili8522']Cioteczki a czy my wspomagamy transport do DT?

Bo jest u Nas w schronie golden i dzięki naszej prośbie zgłosił się BDT który go weźmie
tylko brakuje pieniędzy na transport... Musi przejechać z Bielska - Białej do Rzeszowa

i jego wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236418-Gandalf-Wylękniony-Biały-Golden-w-Bielsku!!-Potrzebujemy-pomocy[/URL]

edit. ale on znajduję się pod patronatem Stowarzyszenia to i tak się nie zalicza[/QUOTE]

No niestety nie..............

[SIZE=3][COLOR=red][B]Wysokość finansowej pomocy:[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]-leczenie do 200zł[/SIZE]
[SIZE=2]-transport do 100zł[/SIZE]
[SIZE=2]-karma do 100zł[/SIZE]

Posted

[quote name='Ellig']Czy znaxie kogos ze Zgierza pod Łodzią? Szukalam w spolecznosci ale osoby, ktore tam sa praktycznie nie bywaja na dogo.[/QUOTE]
Z aktywnych ludzi na dogo : [SIZE=3][COLOR=#FF0000][B]Sybel i winter7[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='sleepingbyday']ciąża rózni się od wypasienia, jak na spokojnie obejrzycie, to się zorientujecie.

mari - płomyk jedzie w środę do tej pani od ciebie - w każdym razie taki jest plan.[/QUOTE]

wiem i bardzo się cieszę!
teraz już dokładnie wiem, jaki to domek i naprawdę psiakowi trafiło się najprawdziwsze szczęście :)

Posted

[quote name='Ziutka']Z aktywnych ludzi na dogo : [SIZE=3][COLOR=#FF0000][B]Sybel i winter7[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Dziekuję, tak widzialam:)

Posted

[quote name='sleepingbyday']ciąża rózni się od wypasienia, jak na spokojnie obejrzycie, to się zorientujecie.

mari - płomyk jedzie w środę do tej pani od ciebie - w każdym razie taki jest plan.[/QUOTE]

z powodu awarii auta Płomyk - Sid dopiero dzisiaj miał jechać, państwo doczekać się nie mogli, mam nadzieje, że rodzina już szczęśliwa w komplecie

Posted

[quote name='sleepingbyday']mari, padne, jak nie dacie znać - co więcej, jak nie będziesz raportowac, jak tam idzie płomykowi nauka zycia bez strachu.[/QUOTE]

ależ dam znać i będę raportować :)
wiem, jak to cieszy, gdy są wieści i jak niepokoi, gdy ich nie ma

Posted

Czy mogę prosić Cioteczki Kochane które mają FB o
polubienie tej strony i udostępnienie? :oops: Bardzo proszę :modla:

[URL]http://www.facebook.com/pages/Te-zapomniane-Śląskie-kundelki-do-adopcji/169239109885922[/URL]

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236606-Adres%C3%B3wki-adres%C3%B3wki-dla-ma%C5%82ego-Koreczka-z-dziur%C4%85-w-g%C5%82owie-!?p=20058403[/URL]

Może któraś ciocia potrzebuje adresówki dla podopiecznego? Na bazaku są grawerki od Hanik, super jakość i baaardzo atrakcyjna cena!!!! :)

Posted

Padłam dziś, nie dość, że zafundowałam TZ-owi poranek urzędowy to po powrocie do domu stawiła się u mnie pani, która kiedyś chciała abym zabrała od niej sukę z 5-cioma młodymi. Mieli przysłać zdjęcia i do tej pory cisza, a minęło parę tygodni. I dziś się obudzili, że we wtorek wyjeżdżają, a suka i jeden młody nie mają domu.... Ludzie są niepoważni i skrajnie nieodpowiedzialni. Jutro jak TZ wróci podjedziemy tam i zrobimy zdjęcia, może chociaż mały znajdzie dom, a co z suczką?

Posted

Czy jest tu ktoś z Łodzi? Becia zaginęła TYDZIEŃ TEMU!!!!! To mix jamnika - bez sierści, a zapowiadają mrozy. Ma chipa! W schronie sprawdzałam - nie ma jej. Założyłam wątek na zaginionych. Teraz muszę wracać do pracy :(

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236615-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-POMOCY-zagin%C4%99%C5%82a-Becia-w-typie-jamnika-id%C4%85-mrozy!!!!!?p=20058960#post20058960[/url]

Posted

[quote name='Lili8522']Czy ktoś jest u Nas na dogo od [SIZE=3][B]dobermanów[/B][/SIZE]?[/QUOTE]
karusiap na bank, jeszcze dzodzo kojarzę i Klementynkę

Posted

[quote name='Lili8522']Dziękuję :) a jakaś fundacja czy cuś? :hmmmm:[/QUOTE]
Klementynka chyba jest z Fundacji Nadzieja Dobermana czy jakoś tak.
Ale napisz do karusiap - ona wszystko Ci powie jak coś :)

Posted

[quote name='Ziutka']Klementynka chyba jest z Fundacji Nadzieja Dobermana czy jakoś tak.
Ale napisz do karusiap - ona wszystko Ci powie jak coś :)[/QUOTE]

A Klementynka przez dwa 'aa' na końcu? bo ta przez jedno 'a' dawno logowała się na dogo... :shake:

Posted

mam ubranko dla tak maøej psinki jak ta nawet 2 -mogé je podarowac, sá nowe

jesli bedzie potrzebny - jestem pod tel 515192985

oplace przesylke, tylko dajcie znac sms/tel na komorké - adres itp
[quote name='lika1771']Następny apel do cioteczek o dobrej duszyczce, ta sunia bardzo potrzebuje domu stałego albo tymczasowego, jest maleńkA, na oko waży około 3 kg, była taki wystraszonA, że bałam się ja podnosić z klatki i ważyć. W każdym razie jest mniejszy od przeciętnego kota... W schronisku przebywa od 13 dni, dziś został zaszczepionA, ale był tak wystraszonA, że nie obcięto jej pazurków, a zawijają mu się na poduszeczki. Prawdopodobnie przebywała w domu i bardzo mało wychodziła na spacer, ta sytuacja w schronisku ja przerosła, je ale chyba nic nie przyswaja, to same kości obciągnięte skórą. Dałam jej rękę do powąchania i poliza mnie, w domu na pewno jej zachowanie zmieniło by się. . Psiak podnosił do mnie głowę, ale nie chciał wstać z podusi, leży na poduszeczce wielkości przeciętnego jaska, więc każdy może ocenić jego wielkość. Może ktoś się zlituje nad tym biedactwem????Schronisko w Katowicach Bożena Sobieszek: 503-364-290[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-dbyP-nHUA2M/UK5opME_4vI/AAAAAAACZeE/3pdgOk6QCQo/s720/IMG_7896.JPG[/IMG][/QUOTE][/QUOTE]