Falkaa Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Bardzo zaskakująca nazwa i przyciągajacy wzrok avatarek [B]Igiełki [/B]mnie tu sprowadził :) Na początku myślałam "Klub Wytrwałych Baloniarek hmm.. siedzą i grupowo dmuchają balony?:evil_lol: " haha. :) Świetny pomysł dziewczyny naprawdę ! Działacie razem w świetnej sprawie, tak trzymać ;) życze powodzenia w działaniach ! Quote
Igiełka Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [quote name='Falkaa']Bardzo zaskakująca nazwa i przyciągajacy wzrok avatarek [B]Igiełki [/B]mnie tu sprowadził :) Na początku myślałam "Klub Wytrwałych Baloniarek hmm.. siedzą i grupowo dmuchają balony?:evil_lol: " haha. :) Świetny pomysł dziewczyny naprawdę ! Działacie razem w świetnej sprawie, tak trzymać ;) życze powodzenia w działaniach ![/QUOTE] Serdecznie Witamy :loveu: Bardzo dziękujemy za słowa uznania i miłe odwiedziny :Cool!: - staramy się by nasza inicjatywa nabrała tempa i można było pomóc Baloniarom i Ich podopiecznym. nie dmuchamy balonów haha dobre :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 zapraszam na bazarek - wirtualny cmentarz na dług Rokiego i Rozi: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216893-Wirtualny-cmentarz-ZNICZE-%C5%9AWIECE-KWIATY-uczcij-pami%C4%99%C4%87-pupila-do2.11-NA-D%C5%81UGI"]http://www.dogomania.pl/threads/2168...-NA-D%C5%81UGI[/URL] Quote
Alaa Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 No a ja tak sobie mysle, ze trzeba zaktualizowac wplaty, zeby bylo przejrzyscie. Urlopy urlopami ale jesli akcja ma miec rece i nogi to trzeba rozliczac na biezaco , ma byc jasno i przejrzyscie, jesli chodzi o pieniadze to ja szczegolarz jestem, wplacam rowniez na Skarbonke Staruszkow ktora to akcje prowadzi rozi, tam jest wszystko jasne, rozliczenia biezace. Quote
mmd Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Santino napisała mi, że ma problem z wchodzeniem na dogo i że jeśli chcę, to mi chętnie odda rozliczenia. Chyba że jest ktoś inny chętny do prowadzenia kasy baloniarkowej. Quote
Nutusia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Jeśli o mnie chodzi - jesteś najlepszą kandydatką Imienniczko! :) Co najwyżej możesz być p.o., dopóki nie wróci Santino ;) Quote
Ellig Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='mmd']Santino napisała mi, że ma problem z wchodzeniem na dogo i że jeśli chcę, to mi chętnie odda rozliczenia. Chyba że jest ktoś inny chętny do prowadzenia kasy baloniarkowej.[/QUOTE] Ja jestem za propozycja Santino:) Quote
mmd Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 OK, ale jeśli ja przejdę na skarbnika to na vice niech wskakuje Nutusia :) I to bez gadania :) Quote
kasumi Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 słuchajcie baloniary...... mamy w "moim" schronisku problem...... jest duużo (bo 19) takich małych szczylków w wieku od 2 miesięcy..... miałabym prośbę, jeżeli któraś z was miałaby troszeczkę pustego kąta w domu to może mogłaby wziąć choć jednego szczylka do siebie.... wiadomo - szczeniaki rozchodzą się jak świeże bułeczki, więc zapewniam, że nie będą "zalegały" w domu ;) w schronie jest mnóstwo choróbsk, a szczeniaki w szczególności łapią wirusy itd. bardzo proszę was o pomoc...... Quote
Ellig Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='mmd']OK, ale jeśli ja przejdę na skarbnika to na vice niech wskakuje Nutusia :) I to bez gadania :)[/QUOTE] [B]mmd[/B] poradzisz sobie jak nie Ty to kto:) Quote
Nutusia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ja się do zarządzania nie nadaję - za miętka jestem ;) Quote
necianeta89 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Przyszłam zameldować, że odpracuje bazarkowo chyba to co od was dostałam, bo wspominkowy bazarek się rozkręcił, na wasze konto mam narazie 160 zł :) Quote
mmd Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='necianeta89']Przyszłam zameldować, że odpracuje bazarkowo chyba to co od was dostałam, bo wspominkowy bazarek się rozkręcił, na wasze konto mam narazie 160 zł :)[/QUOTE] No to super :) Quote
Igiełka Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='necianeta89']Przyszłam zameldować, że odpracuje bazarkowo chyba to co od was dostałam, bo wspominkowy bazarek się rozkręcił, na wasze konto mam narazie 160 zł :)[/QUOTE] [quote name='mmd']No to super :)[/QUOTE] potwierdzam dobra robota :) Serdecznie Pozdrawiamy Ciotkę Santino i mamy nadzieję że do nas mimo wszystko powróci- przychylam się także do Jej propozycji :lol: Kasumi zaraz polecę tam do Was :lol: Quote
Alaa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Moja deklaracja jest aktualna - ale pod warunkiem, ze ksiegowosc bedzie prowadzona tak, jak nalezy. Wyslalam pieniadze za wrzesien i nie jest to nigdzie odnotowane, wroce, jak bedzie jasno i przejrzyscie. Quote
Lili8522 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 a moje pieniążki doszły? dawno temu wysłałam... Quote
Roszpunka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Zaspałam z deklaracjami, chciałabym nadrobić zaległości, tylko nie wiem, czy mam wysyłać na konto Santino, czy jakieś inne. Proszę o informację. Quote
mmd Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Alaa']Moja deklaracja jest aktualna - ale pod warunkiem, ze ksiegowosc bedzie prowadzona tak, jak nalezy. Wyslalam pieniadze za wrzesien i nie jest to nigdzie odnotowane, wroce, jak bedzie jasno i przejrzyscie.[/QUOTE] [quote name='Lili8522']a moje pieniążki doszły? dawno temu wysłałam...[/QUOTE] [quote name='Roszpunka']Zaspałam z deklaracjami, chciałabym nadrobić zaległości, tylko nie wiem, czy mam wysyłać na konto Santino, czy jakieś inne. Proszę o informację.[/QUOTE] [B]przejmuję rozliczenia od teraz[/B] - konto wysyłam na PW musze tylko poprosic o przepisanie postu rozliczeniowego i już będzie na bieżąco dziś Santino mi przyśle co ma i od kogo, zrobi też przelew Właśnie dostałam mail od Santino (wysłany z komórki) dotyczący rozliczeń: ********************************************************** doszly wplaty nastepujace na baloniarki: mari23 15zl za 3 mce Kaja69 5 zl I na pocz mies: Lili8522 10zl Alaa 100zl Postaram sie w ciagu 2 dni uzupelnic rozliczenie. Wczoraj chcialam ale komp jak na zlosc odmowil wspolpracy... Aha i przelew dla neci poszedl ****************************** Chciałabym też dodać, że od października Santino ma nową pracę w której ma zablokowany dostęp do stron pozasłużbowych, a w domu komp nie łączy się internetem bo cos się skopsało, no i wyszło jak wyszło. Santino łączy się przez komórkę, a to jest lekki koszmar ;) więc chętnie odda rozliczenia. Ja z kolei mam teraz mało psiaków pod opieką (w sensie mało wątków do sledzenia) i zawsze jestem przynajmniej raz dziennie, chętnie odciążę Santino, bo szkoda tej fajnej inicjatywy. Quote
santino Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Kochane bardzo przepraszam!!! W tej chwili łącze sie przez tel i sprawia mi to trudność ale rozmawiałam z mmd przed chwila przez tel i ustalilysmy ze oddam jej prowadzenie finansów. Wysłałam jej już info kto wpłacił od czasu mojego ostatniego rozliczenia i ona je wstawi. Chciałam tylko uspokoić ze w październiku wpłynęło 175 zł w tym Alaa, lili, mari za 3 mce i Kaja. Bardzo Was przepraszam za opóźnienia i brak aktualnych rozliczeń. Wynika to wyłącznie z braki czasu lub dostępu do netu a nie ze złej woli. Mam nadzieje ze z uwagi na moje zachowanie nikt sie nie wycofa. mmd przejmie rozliczenia za co jej bardzo dziękuje i już wszystko będzie działać na tip top. Jeszcze raz bardzo przepraszam. Okazuje sie ze jednak przeroslo mnie skarbnikowanie ale wszystkie pieniądze są na moim koncie. 60 zł poszło na konto neci. Jestem w kontakcie z mmd i jak już przeprocesujemy cała zmianę skarbnika to ona wam da znać. Myśle tez ze od tej pory możecie już bezpośrednio na konto mmd slac. Jeszcze raz bardzo wszystkich przepraszam za bałagan z finansami... Quote
obraczus87 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 To ja w takim razie czekam cierpliwie z wyslaniem deklaracji za listopad ;) Quote
mmd Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='obraczus87']To ja w takim razie czekam cierpliwie z wyslaniem deklaracji za listopad ;)[/QUOTE] OK Mam nadzieję że do środy-czwartku kasa będzie u mnie i wszystko sobie rozpiszę. Na razie dokąd nie mam postu rozliczeniowego, będę informować na bieżąco ;) Quote
Alaa Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 To ja w takim razie poprosze o nowy nr konta, wplace za pazdziernik jeszcze dzisiaj. Quote
Igiełka Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Ciotki w poście 8 zrobiłam mini ściąge tymczasowego rozliczenia dla Wszystkich ale w szczególności dla mmd :eviltong: zobaczcie czy wszystko zgadza się- jak coś to krzyczcie :lol: także poproszę nowe konto do wpłat- czekam cichutko ;) Quote
necianeta89 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Melduję, że doszło do mnie 60 zł!! :) Quote
Recommended Posts