Lili8522 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='_ogonek_']ale mogli wygrać, mieli tyle okazji na strzelenie gola ;)[/QUOTE] Mam takie samo zdanie, 1 połowa była ich... Quote
_ogonek_ Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='Lili8522']Mam takie samo zdanie, 1 połowa była ich...[/QUOTE] ano... a zwycięstwa Grecji to się totalnie nie spodziewałam... Quote
NikaEla Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='_ogonek_']ano... a zwycięstwa Grecji to się totalnie nie spodziewałam...[/QUOTE] chyba nikt się nie spodziewał :) ale bardzo się ucieszyłam :) Quote
Igiełka Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Witajcie Baloniarki :) Wracam po dłuższej nieobecności i bardzo dziękuje za kciuki Nesiulka czuje się już lepiej :) no no widzę że nowa Baloniarka do nas dołączyła super- Iwoniam gratulujemy ślicznej córy :) Quote
sleepingbyday Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 dziewczyny, dwa z osmiu szczeniaków od dzikiej suni (tylko te dwa jeszcze szukają domów, reszta rozdysponowana), zaraz będa bezdomne w praktyce. bdt ma CZAS DO KOŃCA MIESIĄCA, ZEBY SIĘ WYNIEŚĆ Z MIESZKANIA. nagła sytuacja. nie ma co zrobic ze szczeniakami. help! Quote
iwoniam Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='Igiełka']Witajcie Baloniarki :) Wracam po dłuższej nieobecności i bardzo dziękuje za kciuki Nesiulka czuje się już lepiej :) no no widzę że nowa Baloniarka do nas dołączyła super- Iwoniam gratulujemy ślicznej córy :)[/QUOTE] Dziękuję :) Nati leży tu grzecznie i pozwala mi ogłoszenia robić :) heh Quote
Nutusia Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 A ja się pochwalę moimi weekendowymi tymczasami, a co! ;) [IMG]http://global.images10.fotosik.pl/1720/93478f1fbbbbd39c.jpg[/IMG] Dziś rano udało mi się wreszcie dodzwonić do ptasiego azylu w zoo i Dziecię me po południu zawiozło "orły" do Warszawy :) Quote
mmd Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 A co to za stwory małe? Znaczy czyje dzieci? :razz: Quote
Nutusia Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Nie mam bladego pojęcia... Mamy nie stwierdzono, a maluchy wypadły z rynny nad naszym tarasem. Gniazdka też brak. Prawdopodobnie jest pomiędzy dachem a podbitką, ale dach mamy tak skonstruowany, że nijak się tam nie da zajrzeć :( Wypadły w sobotę, do wczoraj przeżyły na naszych ekologicznych muchach i białku z jajka, a wczoraj po południu pojechały do ptasiego azylu w warszawskim zoo :) Quote
Nutusia Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Nio... tzw. "płodozmian", a nie tylko pieski i pieski :) Quote
Lili8522 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Jej maleńkie ptaszki...... jak miałam lat 14-15 to też znalazłam takie maleństwo ale mimo moich starań nocy nie przeżyło :-( Quote
Nutusia Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Też się tego obawiałam. Myślę, że połową sukcesu był fakt, że maleństwa były dwa. No i że muchy mamy w hurtowych ilościach, w dodatku ekologiczne! ;) Quote
iwoniam Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 DZIELNA Z CIEBIE KOBIETA NUTUSIU. Miewam w domu ptaszynki, ale takich nie miałam.. Quote
sleepingbyday Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 myśmy kiedyś mieli pod opieką srokę. cwane to było, kute na wszystkie nogi i złodziejskie nasienie, kradła głównie żarcie, na które człowiek był mocno nastawiony, np ciastka z kremem, po których zacznała łazić - przez nokaut techniczny je małpa zdobywała. w końcu zapoznała stado srok na balkonie (okna wychodziły na tereny zielone na gocławiu, nawet słowiki tam były, kuropatwy, kuny..) i jto stado ją adoptowało. bardzo fajnie to wyszło, na pewno miała super życie pod niebiem. a może dalej ma? ile sroki zyją? Quote
Macia Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Jakoś tu cicho ostatnio. Zapraszam na wątek naszego nowego podopiecznego. To 4 tygodniowy kociak, który miał już usunięte jedno oko, drugie również będzie musiało być usunięte. Nie ma też kawałka łapy. Mimo wszystko jest bardzo dzielny. Zapraszam na jego wątek. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228638-Ma%C5%82y-Zombie-bez-oczka-%C5%82apki-niewidomy-a-ma-dopiero-4-tygodnie[/url]!! W dodatku dzisiaj trafi do nas kotka z 3 maluchami. Okociła się w krzakach na osiedlu. Maluchy zaczynają chodzić i zaraz skończą pod samochodem. Quote
Lili8522 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [COLOR=#ff0000][B] Cioteczki mam taką informacje mam do oddania 2 koszatniczki, gdyby ktoś wiedział o jakimś domu była bym wdzięczna za jakieś wieści :)[/B][/COLOR] Quote
iwoniam Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 te małe "koszyczki" są u Ciebie?? w B-B? [quote name='Lili8522'][COLOR=#ff0000][B] Cioteczki mam taką informacje mam do oddania 2 koszatniczki, gdyby ktoś wiedział o jakimś domu była bym wdzięczna za jakieś wieści :)[/B][/COLOR][/QUOTE] Quote
necianeta89 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 A ja wam powiem, że mi bardzo smutno :( Byłam z majcią dzisiaj na późno wieczornym spacerze w parku ( chodzę z nią późno, bo to strachliwa dama i za dnia wszystkiego się boi ) , spaceruje sobie spokojnie uliczkami parku, aż tu naglę, z wysokiej trawy, metr przede mną na chodnik wychodzi............... BIAŁY SZCZUREK!! na początku niedowierzałam, Majka oszalała, a ja w szoku, szczur nie bał się ani mnie ani psa. Stoje myślę co robić....... Niestety boję się takich stworzonek... naprawdę, białe... z czerwonymi oczami... więc przywiązuje maje, klękam i wołam... wołam... a on idzie do mnie, ja spanikowana się nie ruszam........ a on liże mnie po palcach stóp..... resztkami odwagi próbuje go wziąść na ręce... podnosze......... a on zaczyna się kręcić i wypada mi z rąk.......... i ucieka ........ i już go nie widziałam, mimo iż wołałam i szukałam....... biedactwo....... domowe to na bank. Wypuszczone na pewną śmierć :( Quote
iwoniam Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 smutna sprawa, ale w sumie.. dobrze, ze Cię nie ugryzł. Mogło być niebezpiecznie, wszak zwierzak nieznany, a niestety... niebezpieczne choroby przenosi Biedulek mały.. [quote name='necianeta89']A ja wam powiem, że mi bardzo smutno :( Byłam z majcią dzisiaj na późno wieczornym spacerze w parku ( chodzę z nią późno, bo to strachliwa dama i za dnia wszystkiego się boi ) , spaceruje sobie spokojnie uliczkami parku, aż tu naglę, z wysokiej trawy, metr przede mną na chodnik wychodzi............... BIAŁY SZCZUREK!! na początku niedowierzałam, Majka oszalała, a ja w szoku, szczur nie bał się ani mnie ani psa. Stoje myślę co robić....... Niestety boję się takich stworzonek... naprawdę, białe... z czerwonymi oczami... więc przywiązuje maje, klękam i wołam... wołam... a on idzie do mnie, ja spanikowana się nie ruszam........ a on liże mnie po palcach stóp..... resztkami odwagi próbuje go wziąść na ręce... podnosze......... a on zaczyna się kręcić i wypada mi z rąk.......... i ucieka ........ i już go nie widziałam, mimo iż wołałam i szukałam....... biedactwo....... domowe to na bank. Wypuszczone na pewną śmierć :([/QUOTE] Quote
necianeta89 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='iwoniam']smutna sprawa, ale w sumie.. dobrze, ze Cię nie ugryzł. Mogło być niebezpiecznie, wszak zwierzak nieznany, a niestety... niebezpieczne choroby przenosi Biedulek mały..[/QUOTE] wiem, dlatego jak się zaczął kręcić, nie trzymałam go mocniej, ani nie łapałam w locie, bo bałam się że mnie ugryzie... ale mały jest bez szans na wolności.... szkoda mi go. mimo iż w życiu nie chciałabym mieć takiego stworzonka w domu. Quote
Lili8522 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 [quote name='iwoniam']te małe "koszyczki" są u Ciebie?? w B-B?[/QUOTE] Tak u mnie, mają około 2 lat jedna ma chyba zaćmę Quote
Bonsai Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ja dziś przyszłam z prośbą... Często robię zdjęcia psom z BDT (np. dzisiaj będę fociła jednego owczarka, ale chyba z poza forum). Teraz staram się o stypendium, żeby móc dalej pomagać, robiąc bezdomnym psom zdjęcia, tak jak robiłam do tej pory. Potrzebuję jednak sprzętu, który pozwoli mi na zrobienie jeszcze lepszych zdjęć, a także planuję szkolenia dla wolontariuszy dotyczące fotografowania psów do ogłoszeń. Moi rywale proszą o laptopy, kursy tańca w Brazylii... Spójrzcie proszę na moją aplikację i sami zadecydujcie, czy warta jest wsparcia. :) Proszę o głos - szczegóły w moim podpisie - wątek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677[/url]. Quote
NikaEla Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 [quote name='Bonsai'] Proszę o głos - szczegóły w moim podpisie - wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677[/URL].[/QUOTE] zagłosowałam:) podesłałam też link córce, żeby posłała koleżankom Quote
Bonsai Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 [quote name='Nikaragua']zagłosowałam:) podesłałam też link córce, żeby posłała koleżankom[/QUOTE] Bardzo Ci dziękuję! :loveu: Quote
Recommended Posts