necianeta89 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 heh, ja pamiętam akcje, gdzie starsi Państwo dorobili się papugi, myśleli, że to on przez dłuższy czas, był rozpieszczany itepe itepe, po jakimś czasie, papuga uwzięła się na Panią :diabloti: straszyła ją, nie podchodziła do niej, dziobała, po prostu papuga była w stosunku do Pani do be a do Pana cacy, no i wszystko wyszło na jaw jak okazało się, że to Pani papuga, no i zakochała się po uszy w Panu ;) a Panią traktowała jak rywalkę ;) i się o samca z nią biła. No cóż. Uwielbiam papugi, w klatce i u kogoś :diabloti: Quote
Roszpunka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='necianeta89']heh, ja pamiętam akcje, gdzie starsi Państwo dorobili się papugi, myśleli, że to on przez dłuższy czas, był rozpieszczany itepe itepe, po jakimś czasie, papuga uwzięła się na Panią :diabloti: straszyła ją, nie podchodziła do niej, dziobała, po prostu papuga była w stosunku do Pani do be a do Pana cacy, no i wszystko wyszło na jaw jak okazało się, że to Pani papuga, no i zakochała się po uszy w Panu ;) a Panią traktowała jak rywalkę ;) i się o samca z nią biła. No cóż. Uwielbiam papugi, w klatce i u kogoś :diabloti:[/QUOTE] Trzymanie ptaków w klatkach to sadyzm :mad: Ale jakby ten mój zakochany koleżka omłot czasami TZ-towi sprawił, to chyba bym za bardzo nic przeciwko nie miała:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Moje kociątka się ucieszą niezmiernie z bazarku, niestety wcinaja na potęgę i żwirek też na potęgę wychodzi ;) Moje koty tymczasowe: Krakowianka, Tomek, Misio, Arystoteles, Sabina, Niobe :) .....chce ktoś kotka? :evil_lol: Quote
sylwija Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 kotków u mnie dostatek ;) pomóżcie, proszę - czy wiecie, do kogo mogę zwrócić się o napisanie tekstów do ogłoszeń? potrzebuję dla moich dwóch tymczasowiczek, dla duetu i dla Ylvy, której nawet czina wykupiła pakiet ogłoszeń, ale opisu nie mam.. Quote
arim Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 ja w sprawie formalniej z zapytaniem? Czy takiemu cichemu Fan-Klubowi KWB (jednoosobowemu) możecie podać na pw też link.Zajrze przynajmniej od czasu do czasu do Was.Z Dogo nie odejdę,bo myślę,że gdzieś tam za jakiś czas będzie to samo.Jak to mowią-"za rzeką pójdzie muł" a tu jakby nie patrzeć nadal sprawnie działa jakieś 70-80% ludzi.Są bazarki,są adopcje,są wizyty przed i po,dalej psy wyciągane są z bagna-życie na większości wątków toczy się bez względu na te rożne zadymy i rozgrywki personalne.Dużo jest nowych osób z rozpoczęciem działalności na forum w 2011roku i kto te osoby nauczy cokolwiek jak nie Wy? A w nowym miejscu nie wiadomo jak jest,jak będzie? Jest nerwowa atmosfera,ale to ucichnie z czasem,ucichną afery -zrobi się normalnie.(ale link poproszę) Quote
Ellig Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 [quote name='sylwija']kotków u mnie dostatek ;) pomóżcie, proszę - czy wiecie, do kogo mogę zwrócić się o napisanie tekstów do ogłoszeń? potrzebuję dla moich dwóch tymczasowiczek, dla duetu i dla Ylvy, której nawet czina wykupiła pakiet ogłoszeń, ale opisu nie mam..[/QUOTE] Mysle,ze mozesz poprosic Nutusie:) Quote
Ellig Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 [quote name='mmd']Słyszałam, że takie iskanie (bo on Cię iska) to przejaw miłości i pewnie będzie chciał mieć z Tobą potomstwo.[/QUOTE] [img]http://monia7422.blog.iwoman.pl/i/blog/users/1027/files/Image/smiech1.gif[/img] Quote
sajlana Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Papuga bardzo chętnie bym wzieła...nie wiem kto by sie bardziej ucieszył: ja czy kot... Quote
Ellig Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 [quote name='mmd'] Widziałam. Przykre i w dodatku, ze to Mysza1. Rozumiem, że jej przykro, bo ma masę psów, a BDT nie ma, ale wyszło, że Baloniarki to tak z nudów sobie zrobiłyśmy, żeby gwiaździć. Kurczę, odkąd się to zaczęło czasem zapieprzam po 8-10 godzin, robię setki fot na bazar, siedzę i zapraszam, później rozliczam, pakuję, wysyłam... robię ogłoszenia, robię rozliczenia, łąże za każdym sprawdzać, czy mu nic nie trzeba. No jasne, żywot gwiazdy. [/QUOTE] Mmd no co Ty ja to od 5 rano sobie leze, karma, rzeczy na bazarki, ogloszenia, zdjecia, zbiorki darów,wydarzenia,praca na rzecz Koalicji,fundacji, interwencje itd. itp. robia sie same..... Dobrego dnia! [img]http://www.hellocrazy.com/reserved/cards/200411141220000.momclock.gif[/img] Quote
Ellig Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 nie ma postow................. zobaczcie jaka sliczna sunia ma max 2 lata, wazy tylko niecale 6 kg, jest wysterylizowana i pilnie potrzebuje DT lub DS, jest w schronisku w Jedrzejowie, mieszka w budzie. [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/580689_276740665742983_184544248295959_631520_395922996_n.jpg[/IMG] Quote
Lili8522 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='Ellig']nie ma postow................. zobaczcie jaka sliczna sunia ma max 2 lata, wazy tylko niecale 6 kg, jest wysterylizowana i pilnie potrzebuje DT lub DS, jest w schronisku w Jedrzejowie, mieszka w budzie. [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/580689_276740665742983_184544248295959_631520_395922996_n.jpg[/IMG][/QUOTE] Ale cudeńko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
mmd Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Powrót do przeszłości... muszę odtworzyć Wasze wpłaty i wypłaty, strasznie się cieszę Quote
Ziutka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 No to admin Huan napisał:Z powodu awarii sprzętowej dysku twardego serwis był wczoraj niedostępny. Przywróciliśmy dane z backupu, ale niestety stracone zostały posty ( i wątki ) z ostatniego tygodnia. [INDENT] EDIT: z uwagi na wiele takich samych zapytań: nie ma możliwości przywrócenia wiadomości wysłanych w ostatnich dniach.[/INDENT] Quote
Igiełka Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 normalnie szkoda gadać :roll: teraz tak jak karma dojdzie do sleepy dla Dauli to niech nam tutaj potwierdzi a dodam do listy rozliczającej ;) Quote
Lili8522 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Drogie Baloniarki kto śledzi wątek Alfika ten wie że na 99% pojedzie do nowego domku. Z tym że potrzebuje pieniążków na transport, jeżeli się nie uda załatwić łączonego to będzie trzeba zapłacić pi razy oko 250 zł :-( Tak więc proszę rozważyć moją prośbę czy wspomożecie jego transport chodź 50 zł ? :modla::modla: A jak już Alfik będzie w nowym domku to zapraszam na oblewanie bo toż to chyba cud będzie :drink1: Quote
mmd Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='Igiełka']normalnie szkoda gadać :roll: teraz tak jak karma dojdzie do sleepy dla Dauli to niech nam tutaj potwierdzi a dodam do listy rozliczającej ;)[/QUOTE] Jeszcze 80 zł na transport Lusi, wnioskowała Roszpunka [quote name='Lili8522']Drogie Baloniarki kto śledzi wątek Alfika ten wie że na 99% pojedzie do nowego domku. Z tym że potrzebuje pieniążków na transport, jeżeli się nie uda załatwić łączonego to będzie trzeba zapłacić pi razy oko 250 zł :-( Tak więc proszę rozważyć moją prośbę czy wspomożecie jego transport chodź 50 zł ? :modla::modla: A jak już Alfik będzie w nowym domku to zapraszam na oblewanie bo toż to chyba cud będzie :drink1:[/QUOTE] Oczywiście, pomożemy :) Quote
Igiełka Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 [quote name='mmd']Jeszcze 80 zł na transport Lusi, wnioskowała Roszpunka Oczywiście, pomożemy :)[/QUOTE] ok to zaraz uzupełnię :) a za tamtą karmę dla Dauli to było 215zł i jeszcze czekają pieniażki dla Muszki od Nutusii na operację także pamiętamy :) zgadzam się także na pomoc dla Alfika :) Quote
Nutusia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Super, bardzo dziękuję! Pierwszy zabieg powoli planujemy na koniec kwietnia/początek maja. Są już dwa głosy, ale dorzucę swoje "tak" na pomoc dla Lili - niech już wreszcie Kosmita wyląduje na właściwej planecie ;) Quote
mmd Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='Nutusia']Super, bardzo dziękuję! Pierwszy zabieg powoli planujemy na koniec kwietnia/początek maja. Są już dwa głosy, ale dorzucę swoje "tak" na pomoc dla Lili - niech już wreszcie Kosmita wyląduje na właściwej planecie ;)[/QUOTE] Nutusiu, jestem gotowa przelać w każdej chwili, jesli wszystko dogadane to mogę nawet zaraz :) Oczywiście pamiętam, masz zarezerwowane 500 Quote
Igiełka Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 tak tak Nutusiu jeśli potrzeba to zaraz mmd kasę Ci przeleje :) i jeszcze jedno możecie mi podesłać aktywny link do wątku Maszy pliss Ciotki wiecie co nie działają linki w poście rozliczeniowym i próbuję to wszystko zebrać do kupy (narazie efekt mizerny raptem 4 wątki) Quote
mmd Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Każdy wątek ma numer nasz np. 213164 wystarczy po: threads/ wpisać numer wątku, o który chodzi i powinien wskoczyć Quote
Alaa Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Sluchajcie ja mam pytanie - czy przyszle domy nie powinny ponosic kosztow transportu? Moze trzeba zaczac ludzi przyzwyczajac do tego, ze to tak za darmo nie ma, ja za swoje placilam, moje znajome tez. A jesli nie maja ludzie na to pieniedzy to co bedzie jesli pies zachoruje? To moze glupie z mojej strony ale jakos tak mi sie wydaje, ze to chyba tak nie powinno byc, a moze sie myle, nie wiem, takie jest moje zdanie. Quote
gameta Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='margo54']udało mi się uruchomić wątki moich psów,trzeba zmienić adresy linków,wpisać słowo forum pomiędzy dodomania.pl a threads musi wyglądać to tak dogomania.pl/forum/threads/[B]tu numer wątku [/B]niestety wpisów po 3.4.2012 nie ma[/QUOTE] podobno nawet działa ;) Quote
Wadercia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='Alaa']Sluchajcie ja mam pytanie - czy przyszle domy nie powinny ponosic kosztow transportu? Moze trzeba zaczac ludzi przyzwyczajac do tego, ze to tak za darmo nie ma, ja za swoje placilam, moje znajome tez. A jesli nie maja ludzie na to pieniedzy to co bedzie jesli pies zachoruje? To moze glupie z mojej strony ale jakos tak mi sie wydaje, ze to chyba tak nie powinno byc, a moze sie myle, nie wiem, takie jest moje zdanie.[/QUOTE] cos w tym jest, zgadzam się. Uwazam ze nowy wlasciciel powinien wykazac chociaz czesc zainteresowania transportem. Zaoferowac dodatkowy grosz, badz zapewnicz czesciowy transport. O calkowitym nie ma co marzyc.... Quote
Alaa Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Zdaje sobie sprawe, ze radosc z adopcji jest wielka i czesto pokrywa sie koszt transportu w wielkiej euforii ale i ze strachu, zeby sie potencjalny nowy wlasciciel nie rozmyslil. Dla mnie jest sprawa oczywista, ze jesli nie za calosc to za WIEKSZA CZESC poniesionych kosztow powinien zaplacic nowy dom.Jesli nie ma takiej finansowej mozliwosci to wg mnie nie rokuje dobrze i ludzi sie przyzwyczaja do latwizny, jakos to bedzie i co tam, przeciez chory nie jest i dlaczego niby ma byc. Od lat mowie na ten temat tylko nikt mnie nie slucha;-) Quote
Recommended Posts