mmd Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 To musisz się przypomnieć koło 30 stycznia :) Właśnie sobie gadam z Kają69 na czacie :) Quote
necianeta89 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Dziewczęta, ja mam pytanie odnoście mojego osobistego królewicza... nie wiem co się dzieje, ale ostatnio zauważyłam, że nie robi kup. Nie wiem czemu. 2 dni temu znalazłam jedną w salonie... co się mu nigdy nie zdarzyło. Ma 8 lat... i dziś doznałam szoku. Siedzę sobie w kuchni, przed chwilą wróciliśmy ze spaceru, porzucałam mu w domu trochę piłką... a on stanął na środku kuchni przede mną i zrobił kupę. I to nie byle jaką, była tak paskudnie sucha, że się rozsypała. Jak piasek.... Aktualnie je Bosha dla seniorów, z racji, że chorował na korzonki, miesiąc leżenia... a nie chciałam by przytył. A i tak mu się trochę utyło... jakaś rada? Czy biec jutro po pracy do weterynarza? dodam, że dopiero od kilku dni dopiero zaczynamy więcej ruchu uprawiać.. po miesięcznym zakazie.. próbujemy biegania za talerzem... ale bardzo mało, nie pełną parą. Quote
mmd Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Ja bym pobiegła do weta. Na forum to wiesz... Możesz mu siemię dać albo jakąś oliwę tak na dziś, ale to tylko doraźne. Quote
necianeta89 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='mmd']Ja bym pobiegła do weta. Na forum to wiesz... Możesz mu siemię dać albo jakąś oliwę tak na dziś, ale to tylko doraźne.[/QUOTE] do weta i tak miałam iść pod koniec tyg umówić go na czyszczenie zębów... ale tak to pójdę jutro. wiem, że cioteczek jest tu dużo znających się na różnych rzeczach. może mi coś umknęło i mogłabym mu chwilowo w domu pomóc. Quote
mmd Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Wiem, wiem :) Tylko to starszy piesek i jakieś ryzyko zawsze jest. A zębów i tak mu nie zrobisz, jeśli jest chory. Quote
ulvhedinn Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Ja bym mu ogólni dodawała regularnie do żarcia oleju- wskazany- oliwa z oliwek, olej lniany, lniankowy, olej z ryb i inne takie- przy okazji zadziała pozytywnie np na futerko ;) Quote
mmd Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='ulvhedinn']Ja bym mu ogólni dodawała regularnie do żarcia oleju- wskazany- oliwa z oliwek, olej lniany, lniankowy, olej z ryb i inne takie- przy okazji zadziała pozytywnie np na futerko ;)[/QUOTE] No, działa. Mojemu dawałam oliwę z oliwek, futerko super :) Chociaż on i tak się tak świeci, że mnie ludzie na ulicy zagadują ;) Quote
Roszpunka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='mmd']No, działa. Mojemu dawałam oliwę z oliwek, futerko super :) Chociaż on i tak się tak świeci, że mnie ludzie na ulicy zagadują ;)[/QUOTE] Może ta oliwa z plutonem była albo z radem? Ja tam jeszcze świecącego psa nie widziałam, ale chętnie bym zobaczyła.:evil_lol: Przynajmniej Wam się w nocy nie zgubi :eviltong: Quote
mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Rodzina już na to wpadła, że on osiągnie w końcu zdolność świecenia w ciemnościach :) Quote
sylwija Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 nie śledziłam kłopotów Atak, ale została zgłoszona do[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/188887-Domy-tymczasowe-i-hoteliki-kt%C3%B3re-trzeba-omija%C4%87/page27"] Domy tymczasowe i hoteliki, które trzeba omijać[/URL] :( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/188887-Domy-tymczasowe-i-hoteliki-kt%C3%B3re-trzeba-omija%C4%87/page27[/URL] może ktoś w temacie mógłby się wypowiedzieć na powyższym wątku? bo chyba nie powinna znaleźć się na liście.. Quote
Ellig Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Szkoda gadac ja juz mam po prostu dosyc, pomagam od ponad 20 lat ale tu na dogomani sie nie odnajduje, to zaklamanie i przyzwolenie na to mnie zalamuje. Nie wazne jest ,ze robi sie wszystko co tylko mozliwe na rzecz zwierzakow i to nie chodzi nawet o kilkadziesiat psow, setki kotow czy inne gospodarskie np. zwierzeta, ze poswieca sie czesto czas ponad sily i zdrowie bo zawsze znajda sie "cwaniacy", "aktorzy", ktorzy musza zagrac swoja role ,bo w zyciu tak naprawde sa malutcy . Tak latwo przychodzi tu przypisywac innym zle intencje, manipulowac itp. obrzydliwe...... AtaK stala sie wlasnie żerem dla takich pseudodogomaniakow......:shake: Quote
[email protected] Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ona niesłusznie tam trafiła przecież ona bardzo dobrze psiunkami się zajmowała zdjęcia były ja nie wiem Quote
sajlana Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ja chcę! Ja chcę! [quote name='necianeta89']na względy naszej mafii trzeba będzie zasłużyć :diabloti: btw. robię paczkę dla Ulv, chce ktoś coś do niej dorzucić? ;)[/QUOTE] Quote
mestudio Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ona tam trafiła bo ktoś jest okropnie złośliwy i żądny zemsty, rzeczywiście popełniła błąd na bazarku kosmetycznym i trudno teraz innym to wytłumaczyć, nie wstawiła też skanów faktur i poniosła za to karę chyba już wystarczającą. Nie pojmuję co ma rozliczenie do opieki nad pieskami? Nie dociera to do mnie. Quote
Ellig Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='_ogonek_']mmd, ja cię bardzo przepraszam - skończę mam nadzieję dzisiaj ogłoszonka Fiorda i wyślę ci linki. przepraszam, naprawdę.[/QUOTE] Ogonek mam nadzieje,ze Ty zrozumialas o czym pisalam na watku Juranda, chcialam tylko pomoc, zakonczyc juz to straszne roztrzasanie i uszanowac to,ze Juranda [*] juz nie ma. Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 jestem po weeekendzie. nie mam netu w domu niestety :-(.\ co ze sprawa juranda? jeszcze nie wpadłam na tamten watek. psiak z klembowa miał załatwiona mega specjalistke od agresywnych psów. ale go zabili. Quote
Ellig Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='sleepingbyday']jestem po weeekendzie. nie mam netu w domu niestety :-(.\ co ze sprawa juranda? jeszcze nie wpadłam na tamten watek. psiak z klembowa miał załatwiona mega specjalistke od agresywnych psów. ale go zabili.[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/206804-JURAND-staruszek-nie-%C5%BCyje-%28-%C5%BBegnaj-piesku-%28/page40[/url] Quote
mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Wczoraj po tych weekendowych wydarzeniach poważnie zaczęłam się zastanawiać nad moim dalszym bytem tutaj. Na razie dokończę bazarki dla iwoniam, nie wiem, czy wystawię kolejne i nie wiem, czy nie zrobię sobie dłuższego urlopu od dogo. Na razie posprzątałam subskrypcje i nie wchodzę na żadne nowe wątki, koniec. Quote
Lili8522 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='mmd']Wczoraj po tych weekendowych wydarzeniach poważnie zaczęłam się zastanawiać nad moim dalszym bytem tutaj. Na razie dokończę bazarki dla iwoniam, nie wiem, czy wystawię kolejne i nie wiem, czy nie zrobię sobie dłuższego urlopu od dogo. Na razie posprzątałam subskrypcje i nie wchodzę na żadne nowe wątki, koniec.[/QUOTE] Coraz więcej jest takich osób. Ja już praktycznie nigdzie się nie wypowiadam prócz wątku Alfika i baloniarek a gdzie nie zaglądnę tam afera...Dogo mnie przeraża. Quote
sylwija Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='Lili8522']..gdzie nie zaglądnę tam afera...Dogo mnie przeraża.[/QUOTE] coś w tym jest :( Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 a ja znam sporo watków, gdzie afer nie ma. moim zdaniem przesadzacie, tzn akurat w wielu wątkach aferalnych ostatnio byłyście. a co z resztą, po cichu i spokojnie sobie dzialającą? watków na dogo jest sporo. myślę, że to etap mega zniechęcenia. takie kryzysy każdy raz na jakiś czas przechodzi. Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='Lili8522']Coraz więcej jest takich osób. Ja już praktycznie nigdzie się nie wypowiadam prócz wątku Alfika i baloniarek a gdzie nie zaglądnę tam afera...Dogo mnie przeraża.[/QUOTE] zajrzyjcie na moje watki plisss tam afer nie ma - bo tam nie ma prawie nikogo;):evil_lol::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 na watku suni po pseud u mnie też jakos cisza. każdego ciągnie do sensacji, nawet tych, ktorzy sensacji nie lubią. bo przecież i tak tam bywamy, nie? Quote
mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) [quote name='sleepingbyday']a ja znam sporo watków, gdzie afer nie ma. moim zdaniem przesadzacie, tzn akurat w wielu wątkach aferalnych ostatnio byłyście. a co z resztą, po cichu i spokojnie sobie dzialającą? watków na dogo jest sporo. myślę, że to etap mega zniechęcenia. takie kryzysy każdy raz na jakiś czas przechodzi.[/QUOTE] Ja też. Ale chyba nie mamy napadu zbiorowej histerii. Nie wiem, co o tym myślicie, ale proponuję założyć "awaryjny" wątek Baloniarek gdzie indziej. Jak już nas wszystkie zbanują, będzie gdzie pogadać :evil_lol: Przyszła wpłata od cisowianki :) Edited April 2, 2012 by mmd Quote
Recommended Posts