Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Akrum:-)

A ja nie mam tymczasow ale pomagam tym, ktorzy maja;-) I na dogo i poza, no robie co moge, od lat kibicuje tym, ktorzy sie tym zamuja, w nieustajacym szacunku pozostajac dla ich pracy i serca, ciesze sie, ze tyle nas tu jest takich po prostu fajnych kobitek, jakis czas temu mialam taki moment zalamania na dogo, wokol rosly jak grzyby po deszczu platne tymczasy i idealy zaczely mi siadac;-)
Ale weszlam zupelnie przypadkowo na watek Baloniarek i mocno sie zdziwilam, lubie tu wpadac, tu jest tak....CIEPLO:-)
I ciesze sie, ze tyle jest Was tutaj - bezplatnych tymczasow, dla mnie jeden pieron czy z darami czy bez.

Posted

[quote name='[email protected]']ja też mam jednego tymczasa i tak sobie myślę żeby każdy człowiek wziął choc jednego tymczasa to już ile by było[/QUOTE]
Myślę (wiem ) że na mojego tymczasa przyjdzie jeszcze czas, na razie moja sunia trójłapka jest u mnie dopiero 3 tydzień [url]http://www.dogomania.pl/threads/218493-Tr%C3%B3j%C5%82apki-z-Pi%C5%82y-i-J%C4%99drzejewa-[/url] więc muszę Nią się zająć, bo nadal jest wystrachana i płochliwa

Posted

[quote name='Akrum']
Ale miło mi się zawsze tu zagląda, nie ma kłótni, nie ma sporów.
Jestem skromnym BDT, bo przeważnie miałam u siebie głównie po jednym tymczasie, choć zdarzały się sytuacje, że tymczasów w jednym momencie było 4-5 (kocio-psich).[/QUOTE]

Witamy Kochana :loveu:
Nie zgadzam się z Tobą - nie jesteś skromnym DT :loveu: jesteś super DT :loveu:

Co do Hoteli - to ja uważam, że muszą istnieć. Ale w granicach rozsądku. Moim ulubionym hotelem do którego często jezdżę jest Hotel u Astaroth koło W-wy. Tej opieki, atmosfery i poświęcenia dla psów nie można opisać w 2 zdaniach... i pomimo tego, że to hotel - to jest tam poświęcenie. Tym bardziej, że Astaroth bierze również do siebie darmozjady :evil_lol: To taki mały offtopic ;)

Posted

znalezione na allegro
[url]http://allegro.pl/dorosle-pieski-oddam-i2124724103.html[/url]
treść:
"Polecam na mej aukcji dorosłe pieski ;-,labrador- sunia czekoladowa ,syberian huski sunia, sunia berneński pies pasterski z rodowodem , jedną sunię goldenkę z rodowodem,chow how sunię z rodowodem i dwa szczeniaki czarne podpalane Spaniela Angielskiego T 608 300 515.Oddaję z powodu przeprowadzania się i braku miejsca dla tylu sztuk.TEL 6 0 8 3 0 0 5 1 5 NIE ODPOWIADAM NA MAILE Pozdrawiam."

Posted

[quote name='necianeta89']znalezione na allegro
[url]http://allegro.pl/dorosle-pieski-oddam-i2124724103.html[/url]
treść:
"Polecam na mej aukcji dorosłe pieski ;-,labrador- sunia czekoladowa ,syberian huski sunia, sunia berneński pies pasterski z rodowodem , jedną sunię goldenkę z rodowodem,chow how sunię z rodowodem i dwa szczeniaki czarne podpalane Spaniela Angielskiego T 608 300 515.Oddaję z powodu przeprowadzania się i braku miejsca dla tylu sztuk.TEL 6 0 8 3 0 0 5 1 5 NIE ODPOWIADAM NA MAILE Pozdrawiam."[/QUOTE]

wyraźnie likwidują pseudo

Posted

zrobiłam dla mojej tymczasowiczki Ninki wydarzenie na FB - [URL]http://www.facebook.com/events/182558061847399/[/URL] pierwszy raz w życiu, więc z góry przepraszam.. ale tez prosze o udostepniania.
Są już we dwie u mnie 4 mce, o Verą (malamutka) pytają, Ninki nikt nie chce :(

Posted

Ale wiadomo, że są do oddania, czy znowu "pies za darmo plus wyprawka 300 zł"? Bo jeśli do oddania to z 2, 3 byśmy na pewno przyjęły, tylko transport...
sylwija zrobione

Posted

[quote name='necianeta89']Czy może któraś ciocia wie, która ciotka jest bardziej od których ras? Bo spaniele, już mają małe "zarezerwowane"[/QUOTE]
A na wątki ras zaglądałyście? Zawsze ktoś tam się w końcu znajdzie, kto pokieruje dalej.

Necia, masz zaproszenie na FB (żebyś nie marudziła;))

Posted

[quote name='mmd']
Twoje zdjęcia Igiełko też gdzieś widziałam - no może jestes w grupie 2, ale obstawiam "maluchy" nr 1 :diabloti:[/QUOTE]

moje foty niemożliwe :) normalnie zaraz wyjdę z siebie i stanę obok :evil_lol:

[quote name='[email protected]']ja obstawiam 3grupę[/QUOTE]

Agatko dobry wybór :) na grupę 3 czuję się a to też ważne

[quote name='mmd']Obraziła się o "maluchy" i sobie poszła ;)[/QUOTE]

no co Ty nie obraziłam się- przyszłam by za uszy wyciągnąć :diabloti:

Posted

[quote name='mmd']A na wątki ras zaglądałyście? Zawsze ktoś tam się w końcu znajdzie, kto pokieruje dalej.

Necia, masz zaproszenie na FB (żebyś nie marudziła;))[/QUOTE]

dodałam :diabloti: i nigdy w życiu nie pomyślałabym, ze nick to twoje inicjały, bo 70% ludzi na dogo ma imiona swoich pupili ;)

[quote name='Macia']Ale wiadomo, że są do oddania, czy znowu "pies za darmo plus wyprawka 300 zł"? Bo jeśli do oddania to z 2, 3 byśmy na pewno przyjęły, tylko transport...
sylwija zrobione[/QUOTE]

do oddania, chyba, ale lepiej zadzwonić. do łodzi niedaleko... w sumie.

Posted

[quote name='necianeta89']Czy może któraś ciocia wie, która ciotka jest bardziej od których ras? Bo spaniele, już mają małe "zarezerwowane"[/QUOTE]

już piszę :)

labrador- Joanna K
golden- Warta goldena, goldenek2
berneńczyk- milla.j, ElzaMilicz

Posted

Labradory - izatemka i Ryniu (labradory.info)
Berneńczyk - ElzaMilicz (Fundacja Pasterze)
Golden - Jerzy Kora (Fundacja Warta Goldena)

Huski i chow chow niestety nie wiem.

Posted

[quote name='Igiełka']już piszę :)

labrador- Joanna K
golden- Warta goldena, goldenek2
berneńczyk- milla.j, ElzaMilicz[/QUOTE]

No to te same rasy mamy obcykane, haszczak i chow chow został ;) Na sfora husky ostatnio był jakiś DT wolny chyba, to może by haskacza przejęli?

Posted

Z haszczakiem można przez Nutusię, ona miała jakiś malamuci czy jakiś kontakt - dobry.
A to Łódź? To jakby co, jestem na miejscu, może się przydam.

Patrzecie, jak ta Igiełka się wije - na 3 grupę się czuje :evil_lol: Pisz tu jak na spowiedzi i koniec, wszystkie się przyznały :mad:

Posted

[quote name='mmd']
Patrzecie, jak ta Igiełka się wije - na 3 grupę się czuje :evil_lol: Pisz tu jak na spowiedzi i koniec, wszystkie się przyznały :mad:[/QUOTE]

ze strachu cała się trzęse i tchu nie mogę złapać :evil_lol: obiecaj że bić nie będziesz to przyznać się mi zostanie :eviltong:

Posted

[quote name='Macia']mmd to są Wartkowice. Podobno facet miły więc może uda się dogadać.[/QUOTE]
To mi nic nie mówi. Ja importowana Łodzianka ;)

[quote name='Igiełka']ze strachu cała się trzęse i tchu nie mogę złapać :evil_lol: obiecaj że bić nie będziesz to przyznać się mi zostanie :eviltong:[/QUOTE]
Przyznawaj się, bo mnie skręci z ciekawości :)
Nie biję grzecznych dzieci - niegrzecznych zresztą też :)

Posted

na facebook'u znajdźcie Fundacja Chow Chow i napiszcie do nich :)

ja wczoraj zgłosiłam im sunie mix. chow chow, która jest w schronisku, w Radomiu - bardzo fajna osoba prowadzi profil Fundacji, powstawiała sunię gdzie się dało i czegoś jej szukają :)

Posted

[quote name='kasumi']na facebook'u znajdźcie Fundacja Chow Chow i napiszcie do nich :)

ja wczoraj zgłosiłam im sunie mix. chow chow, która jest w schronisku, w Radomiu - bardzo fajna osoba prowadzi profil Fundacji, powstawiała sunię gdzie się dało i czegoś jej szukają :)[/QUOTE]

dasz link? bom nie mogę odnaleźć.

Posted

[quote name='obraczus87']Jeju - zabijcie mnie, ale zapomniałam zamówić :shake: możesz wrzucić tutaj link do tej stronki, gdzie mogłabym zamówić?[/QUOTE]

[url]http://www.suchenoce.pl/bezplatne-probki_90.html[/url]

[quote name='Roszpunka']To na razie jest nas dwie w klasie "młodzież starsza";)[/QUOTE]

Też się wpisuję do 3 grupy, na kilka lat... ;)

[quote name='Igiełka']Baloniarki osobiście jestem jak najbardziej za zorganizowaniem zlotu :lol: super będzie Was poznać i spędzić mile czas[/QUOTE]

I mnie się pomysł podoba :)