Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']U mnie problem constans, ale zjadliwa jest tylko qpa kocia!!!! Chwila nieuwagi i kuweta wysprzątana :( Dotyczy czterech z pięciu psich ogonów w chwili obecnej w domu :( Nie pomaga NIC![/QUOTE]
Skąd my to znamy ;) A rano są wyścigi, kto pierwszy Korcia czy Pańcia :cool3:
Oczywiście Pańcia chce sprzątnąć kuwetę a Korcia wszamać czekoladkę( czasami jeszcze ciepłą ) :angryy::angryy::diabloti:

Posted

Ciocia Mmd - wyślij mi proszę na PW numer konta, bo mojej Przyjaciółce spodobała się nasza baloniarska inicjatywa i chce wesprzeć grosikiem. A do jutra mój przyjaciel na A - ten Niemiec - spowoduje, że zapomnę i nie poproszę TZ-a, żeby sprawdził ;)

Posted

Może ktoś by mógł coś poradzić tutaj... [url]http://www.dogomania.pl/threads/221249-Pilne!-Pro%C5%9Bba-o-rad%C4%99-lub-interwencj%C4%99!-NOWY-S%C4%84CZ[/url]

Posted

hej cioteczki
może znacie kogoś komu takie dary sie przydadzą - ludzkie jedzenie słabo doprawione gulasz z kaszą lub makaronem i zupy, wszystko to popakowane w puchy, długie terminy, jest tego ok 30 sztuk po 1 litrze

Posted

[quote name='majowa']hej cioteczki
może znacie kogoś komu takie dary sie przydadzą - ludzkie jedzenie słabo doprawione gulasz z kaszą lub makaronem i zupy, wszystko to popakowane w puchy, długie terminy, jest tego ok 30 sztuk po 1 litrze[/QUOTE]

Ja czymś takim nakarmiłam ostatnio mojego psa, bo kurier nie dojechał z karmą, smakowało mu, tylko miał straszne gazy ;)

btw, znacie jakiś dobry szampon na psi łupież? coś mega skutecznego, moje 3 bałwanki mają to paskudztwo.

Posted

[quote name='necianeta89']Ja czymś takim nakarmiłam ostatnio mojego psa, bo kurier nie dojechał z karmą, smakowało mu, tylko miał straszne gazy ;)

btw, znacie jakiś dobry szampon na psi łupież? coś mega skutecznego, moje 3 bałwanki mają to paskudztwo.[/QUOTE]

wiesz co, mój wet powiedział mi, że na łupież najlepszy nizoral :) i faktycznie podziałało, co prawda do najtańszych rzeczy to nie należy, ale.... (u mnie wystarczyły 2 saszetki, tyle, że mam jednego psa-tymczas)

Posted

[quote name='kasumi']wiesz co, mój wet powiedział mi, że na łupież najlepszy nizoral :) i faktycznie podziałało, co prawda do najtańszych rzeczy to nie należy, ale.... (u mnie wystarczyły 2 saszetki, tyle, że mam jednego psa-tymczas)[/QUOTE]

a ile kosztuje? zaglądam właśnie na allegro i nie wiem czy tanie czy drogie..

edit, np o: [url]http://allegro.pl/nizoral-100ml-szampon-przeciwlupiezowy-apteka-i2012557051.html[/url]

Posted

[quote name='necianeta89']a ile kosztuje? zaglądam właśnie na allegro i nie wiem czy tanie czy drogie..

edit, np o: [url]http://allegro.pl/nizoral-100ml-szampon-przeciwlupiezowy-apteka-i2012557051.html[/url][/QUOTE]

nie mam pojęcia ile to kosztuje w aptece.... wypadłam z obiegu.... (jedna saszetka coś koło 3/4zł???), bo kupowałam to co najmniej pół roku temu...

ale sądzę, że właśnie jakoś tak będzie kosztował, w okolicach 40zł...

Posted

[quote name='kasumi']nie mam pojęcia ile to kosztuje w aptece.... wypadłam z obiegu.... (jedna saszetka coś koło 3/4zł???), bo kupowałam to co najmniej pół roku temu...

ale sądzę, że właśnie jakoś tak będzie kosztował, w okolicach 40zł...[/QUOTE]

mój zwierz ma dużo sierści, a raczej włosów, więc sporo mi szamponów schodzi... no i maluchy. Napewno zostanie i się nie zmarnuje ;)

Posted

koleżanka poleca to [URL]http://www.doz.pl/apteka/p48749-Oliprox_szampon_z_odzywka_formula_przeciwlupiezowa_200_ml[/URL] próbowała Nizoralu i nie szło

a te puchy są u mojej rodziny w Skarżysku, może będziemy końcem miesiąca to moglibysmy podrzucic do Kielc lub gdzies po drodze, częśc pojedzie chyba do Boguchwały

Posted (edited)

Witam
Jeszcze się nie przedstawiałam ;) a trafiłam do Was przeglądając różne strony w poszukiwaniu ukojenia po stracie mojego Reksia, został mi jeszcze Norek (obydwa wieloowocowe) ale on też był smutny.I wkońcu stało się [URL]http://www.dogomania.pl/threads/218493-Trójłapki-z-Piły-i-Jędrzejewa[/URL]
Oczywiście nie znikam - deklaracja złożona , ale teraz muszę się zająć, nadal wystraszoną sunią i myśleć o jakimś wózeczku na dalsze spacery.

Edited by cisowianka
Posted

[quote name='Ziutka']Wyślij mi na maila : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Ogłoszę maluszka
Tekst, fotki, mail i telefon i miasto w jakim ogłaszać.[/QUOTE]

Ziutka, bardzo Ci dziękuję, ale wrzuciłam małego na fb i zamieszanie jakie sie wokół niego zrobiło przerosło moje najśmielsze oczekiwania :) Także na razie nie będę go ogłaszać, bo mam 3 przedadopcyjne umówione :)

Posted

[quote name='santino']Ziutka, bardzo Ci dziękuję, ale wrzuciłam małego na fb i zamieszanie jakie sie wokół niego zrobiło przerosło moje najśmielsze oczekiwania :) Także na razie nie będę go ogłaszać, bo mam 3 przedadopcyjne umówione :)[/QUOTE]
No to super :) pozostaje mi w takim razie trzymać kciuki za maluszka :)

Posted (edited)

Przepraszam za opóźnianie, ale nie wyrabiam. Mojemu tymczasowi nawet nie mam kiedy tekstu napisać :(

Ninka jest młodą sunią - ma około roku i ciągle zachowuje się jak rozbrykany szczeniak. Jest bardzo energiczną suczką, wszędzie jej pełno. Jest wesoła i ciekawska, ciężko jej usiedzieć chwilkę w jednym miejscu. Potrzebuje aktywnego przewodnika, który zapewni jej odpowiednią dawkę ruchu, pobawi się z nią lub zabierze do parku gdzie będzie mogła pohasać z innymi psiakami.
Jest towarzyskim i przyjacielskim, przymilnym psiakiem, lubi bawić się z innymi psami, które często zaczepia do zabawy. Ninka interesuje się kotami, ale nie ma w niej w ogóle nie ma agresji, chociaż pewnie chętnie pogoniłaby uciekającego kociaka ;)
Jest mądra i rezolutną suczką, zna podstawowe komendy i chodzi na smyczy.
Niestety zaznała w swym życiu wiele złego. Początkowo jadła bardzo łapczywie, powoli przyzwyczaja się, ze jedzenia jej nie zabraknie. Boi się podniesionego głosu, początkowo jest bardzo ostrożna i podchodzi z dystansem do obcych ludzi.

Jest suczką średniej wielkości (waży ok.....). Zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Na nowy dom czeka w okolicach .......

Jeśli masz jakieś pytania lub wątpliwości skontaktuj się z nami
- tel.
- e-mail.

Edited by zerduszko
Posted

[B]A tymczasem, zapraszam na bazarek na Ryjka, proszę o podnoszenie
[/B][url]http://www.dogomania.pl/threads/221280-Ciuchowisko-dla-dziewczyn-i-kobiet-na-mojego-tymczasa-do-29.01.2012-g.22[/url]