mmd Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Zapisałam sobie wątek i oczywiście potwierdzę. Bardzo się cieszymy i dziękujemy Plinie :) Quote
wapiszon Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Nutusia']U mnie problem constans, ale zjadliwa jest tylko qpa kocia!!!! Chwila nieuwagi i kuweta wysprzątana :( Dotyczy czterech z pięciu psich ogonów w chwili obecnej w domu :( Nie pomaga NIC![/QUOTE] Skąd my to znamy ;) A rano są wyścigi, kto pierwszy Korcia czy Pańcia :cool3: Oczywiście Pańcia chce sprzątnąć kuwetę a Korcia wszamać czekoladkę( czasami jeszcze ciepłą ) :angryy::angryy::diabloti: Quote
Nutusia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ciocia Mmd - wyślij mi proszę na PW numer konta, bo mojej Przyjaciółce spodobała się nasza baloniarska inicjatywa i chce wesprzeć grosikiem. A do jutra mój przyjaciel na A - ten Niemiec - spowoduje, że zapomnę i nie poproszę TZ-a, żeby sprawdził ;) Quote
ataK Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Może ktoś by mógł coś poradzić tutaj... [url]http://www.dogomania.pl/threads/221249-Pilne!-Pro%C5%9Bba-o-rad%C4%99-lub-interwencj%C4%99!-NOWY-S%C4%84CZ[/url] Quote
majowa Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 hej cioteczki może znacie kogoś komu takie dary sie przydadzą - ludzkie jedzenie słabo doprawione gulasz z kaszą lub makaronem i zupy, wszystko to popakowane w puchy, długie terminy, jest tego ok 30 sztuk po 1 litrze Quote
Roszpunka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ja znam taką Panią - opiekuje się bezdomnym kotami, jest u niej na DT moja podopieczna Klara. Dostarczam jej karmę dla kociaków, sama ledwie ciągnie finansowo. Quote
necianeta89 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='majowa']hej cioteczki może znacie kogoś komu takie dary sie przydadzą - ludzkie jedzenie słabo doprawione gulasz z kaszą lub makaronem i zupy, wszystko to popakowane w puchy, długie terminy, jest tego ok 30 sztuk po 1 litrze[/QUOTE] Ja czymś takim nakarmiłam ostatnio mojego psa, bo kurier nie dojechał z karmą, smakowało mu, tylko miał straszne gazy ;) btw, znacie jakiś dobry szampon na psi łupież? coś mega skutecznego, moje 3 bałwanki mają to paskudztwo. Quote
kasumi Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='necianeta89']Ja czymś takim nakarmiłam ostatnio mojego psa, bo kurier nie dojechał z karmą, smakowało mu, tylko miał straszne gazy ;) btw, znacie jakiś dobry szampon na psi łupież? coś mega skutecznego, moje 3 bałwanki mają to paskudztwo.[/QUOTE] wiesz co, mój wet powiedział mi, że na łupież najlepszy nizoral :) i faktycznie podziałało, co prawda do najtańszych rzeczy to nie należy, ale.... (u mnie wystarczyły 2 saszetki, tyle, że mam jednego psa-tymczas) Quote
necianeta89 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='kasumi']wiesz co, mój wet powiedział mi, że na łupież najlepszy nizoral :) i faktycznie podziałało, co prawda do najtańszych rzeczy to nie należy, ale.... (u mnie wystarczyły 2 saszetki, tyle, że mam jednego psa-tymczas)[/QUOTE] a ile kosztuje? zaglądam właśnie na allegro i nie wiem czy tanie czy drogie.. edit, np o: [url]http://allegro.pl/nizoral-100ml-szampon-przeciwlupiezowy-apteka-i2012557051.html[/url] Quote
kasumi Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='necianeta89']a ile kosztuje? zaglądam właśnie na allegro i nie wiem czy tanie czy drogie.. edit, np o: [url]http://allegro.pl/nizoral-100ml-szampon-przeciwlupiezowy-apteka-i2012557051.html[/url][/QUOTE] nie mam pojęcia ile to kosztuje w aptece.... wypadłam z obiegu.... (jedna saszetka coś koło 3/4zł???), bo kupowałam to co najmniej pół roku temu... ale sądzę, że właśnie jakoś tak będzie kosztował, w okolicach 40zł... Quote
necianeta89 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='kasumi']nie mam pojęcia ile to kosztuje w aptece.... wypadłam z obiegu.... (jedna saszetka coś koło 3/4zł???), bo kupowałam to co najmniej pół roku temu... ale sądzę, że właśnie jakoś tak będzie kosztował, w okolicach 40zł...[/QUOTE] mój zwierz ma dużo sierści, a raczej włosów, więc sporo mi szamponów schodzi... no i maluchy. Napewno zostanie i się nie zmarnuje ;) Quote
majowa Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 koleżanka poleca to [URL]http://www.doz.pl/apteka/p48749-Oliprox_szampon_z_odzywka_formula_przeciwlupiezowa_200_ml[/URL] próbowała Nizoralu i nie szło a te puchy są u mojej rodziny w Skarżysku, może będziemy końcem miesiąca to moglibysmy podrzucic do Kielc lub gdzies po drodze, częśc pojedzie chyba do Boguchwały Quote
cisowianka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) Witam Jeszcze się nie przedstawiałam ;) a trafiłam do Was przeglądając różne strony w poszukiwaniu ukojenia po stracie mojego Reksia, został mi jeszcze Norek (obydwa wieloowocowe) ale on też był smutny.I wkońcu stało się [URL]http://www.dogomania.pl/threads/218493-Trójłapki-z-Piły-i-Jędrzejewa[/URL] Oczywiście nie znikam - deklaracja złożona , ale teraz muszę się zająć, nadal wystraszoną sunią i myśleć o jakimś wózeczku na dalsze spacery. Edited January 17, 2012 by cisowianka Quote
[email protected] Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 pięknie wielkie serducho masz Quote
cisowianka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 e tam , ale lejesz miodzik na moje serducho ;). Przyznam że szukałam starszego psiaka też w potrzebie ale jak ją zobaczyłam..... same wiecie jak to jest. :) Quote
Nutusia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Tak zwany "coup de foudre", czyli uderzenie pioruna ;) Quote
mmd Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Dotarło do nas 160 zł od Pliny z jej bazarku :) Quote
santino Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Ziutka']Wyślij mi na maila : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Ogłoszę maluszka Tekst, fotki, mail i telefon i miasto w jakim ogłaszać.[/QUOTE] Ziutka, bardzo Ci dziękuję, ale wrzuciłam małego na fb i zamieszanie jakie sie wokół niego zrobiło przerosło moje najśmielsze oczekiwania :) Także na razie nie będę go ogłaszać, bo mam 3 przedadopcyjne umówione :) Quote
santino Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ellig, a skąd Ty sobie kochana taki fajny bannerek wzięłaś? /nie to że mój niefajny!!!!!/ Quote
Ziutka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='santino']Ziutka, bardzo Ci dziękuję, ale wrzuciłam małego na fb i zamieszanie jakie sie wokół niego zrobiło przerosło moje najśmielsze oczekiwania :) Także na razie nie będę go ogłaszać, bo mam 3 przedadopcyjne umówione :)[/QUOTE] No to super :) pozostaje mi w takim razie trzymać kciuki za maluszka :) Quote
zerduszko Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) Przepraszam za opóźnianie, ale nie wyrabiam. Mojemu tymczasowi nawet nie mam kiedy tekstu napisać :( Ninka jest młodą sunią - ma około roku i ciągle zachowuje się jak rozbrykany szczeniak. Jest bardzo energiczną suczką, wszędzie jej pełno. Jest wesoła i ciekawska, ciężko jej usiedzieć chwilkę w jednym miejscu. Potrzebuje aktywnego przewodnika, który zapewni jej odpowiednią dawkę ruchu, pobawi się z nią lub zabierze do parku gdzie będzie mogła pohasać z innymi psiakami. Jest towarzyskim i przyjacielskim, przymilnym psiakiem, lubi bawić się z innymi psami, które często zaczepia do zabawy. Ninka interesuje się kotami, ale nie ma w niej w ogóle nie ma agresji, chociaż pewnie chętnie pogoniłaby uciekającego kociaka ;) Jest mądra i rezolutną suczką, zna podstawowe komendy i chodzi na smyczy. Niestety zaznała w swym życiu wiele złego. Początkowo jadła bardzo łapczywie, powoli przyzwyczaja się, ze jedzenia jej nie zabraknie. Boi się podniesionego głosu, początkowo jest bardzo ostrożna i podchodzi z dystansem do obcych ludzi. Jest suczką średniej wielkości (waży ok.....). Zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Na nowy dom czeka w okolicach ....... Jeśli masz jakieś pytania lub wątpliwości skontaktuj się z nami - tel. - e-mail. Edited January 17, 2012 by zerduszko Quote
zerduszko Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [B]A tymczasem, zapraszam na bazarek na Ryjka, proszę o podnoszenie [/B][url]http://www.dogomania.pl/threads/221280-Ciuchowisko-dla-dziewczyn-i-kobiet-na-mojego-tymczasa-do-29.01.2012-g.22[/url] Quote
sylwija Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [B]zerduszko [/B]- bardzo dziękuję, idealnie napisane :) cała Ninka 'moja' :) jutro 'mój' Asik ma operację - trzymajcie proszę kciuki.. Quote
Recommended Posts