Aimez_moi Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Ale fajnie.....zobaczysz nasza Staruszke.......:) Quote
tobciu Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [SIZE=3][COLOR=#0000cd][B]HALLLO ? To też mam robić Sabie ogłoszenia ?[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Dada M Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [quote name='tobciu'][SIZE=3][COLOR=#0000cd][B]HALLLO ? To też mam robić Sabie ogłoszenia ?[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Tak, poproszę :) A jest możliwość, żeby zrobić je za kilka dni ? Jutro zrobię Sabie nowe zdjęcia, wykorzystałybyśmy je do ogłoszeń. Quote
Aimez_moi Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Pozdrow Natalie......:):) Gdyby mnie nie pamietala to powiedz, ze jestem od Milorda....... Quote
tobciu Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='Dada M']Tak, poproszę :) A jest możliwość, żeby zrobić je za kilka dni ? Jutro zrobię Sabie nowe zdjęcia, wykorzystałybyśmy je do ogłoszeń.[/QUOTE] Pewnie, że poczekam na nowe zdjęcia. :) Quote
tobciu Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='tobciu']Pewnie, że poczekam na nowe zdjęcia. :)[/QUOTE] Hej, są nowe fotki ? :) Bo mi się czas przesłania tekstu do ogłoszeń na kupiony pakiet w końcu skończy.. Quote
MALWA Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Dada - czy możesz podać jak wygląda obecnie zadłużenie Saby? Bo rozumiem, że zadłużenie jest. Rozumiem tyle, ze do zapłacenia jest rata za marzec i kwiecień, ale już za kwiecień wpłacono pierwszą ratę, ale co z marcem? Quote
MALWA Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Super zdjęcia, Saba w wiosennym wydaniu. Czy na FB jest jakieś zainteresowanie Sabą? Quote
tobciu Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 DaddaM Bardzo ładne zdjęcia. Mogę Cie prosić jeszcze o tekst do ogłoszenia, dane kontaktowe do osoby odpowiedzialnej za Sabę. Info na jakie województwo ma być ogłaszana. Info czy jest sterylizowana / szczepiona. Chciałam skopiować tekst z linków powyżej, ale w przynajmniej kilku pierwszych linkach nic nie ma. :roll: Quote
Dada M Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 Nowy tekst: "Saba to przemiła, bardzo mądra i łagodna suczka. 11 lat temu została adoptowana - niestety jej Pan zmarł, a rodzina bez namysłu oddała ją z powrotem do schroniska. Była to wielka tragedia dla Saby, która całe swe życie wiernie służyła swym opiekunom, a w podzięce została wyrzucona jak śmieć. Dzięki łańcuszkowi dobrych serc, suczka trafiła do domowego hotelu dla zwierząt. Saba jest inteligentna, posłuszna, zrównoważona i spokojna. Ma pogodne usposobienie, jest bardzo przyjaźnie nastawiona wobec ludzi i innych psów. Lubi spacery i zabawę z opiekunami, ale nie jest absorbującą towarzyszką - do szczęścia potrzebuje tylko ciepłego posłania, trochę ruchu i dobrych ludzi, którzy zapewnia jej prawdziwy dom do końca jej dni. Saba wychowywała się z dziećmi, jest przyjacielska i bardzo towarzyska. Akceptuje inne psy i suczki. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i zgoda na wizytę przed i po adopcji. Kontakt: 662-743-219, [email protected]" INFO wykastrowana, zaszczepiona, odrobaczona, zachipowana woj. mazowieckie kontakt: 662-743-219, [email protected] MALWA - dług wynosi dokładnie 333 zł za marzec (do tej pory przelałam Astaroth 57 zł za marzec i 110 zł za kwiecień, a fundacja przelała pozostałe 280 zł za kwiecień i 455 zł za grudzień). Ostatnio nie jestem na bieżąco z fb, nie miałam dostępu do netu - ale wieczorem będę pewnie wklejać tam nowe zdjęcia Saby. Ogólnie kilkanaście osób udostępniło wydarzenie Saby i pani Alicja z fb wspiera ją finansowo, ale nie było żadnych pw w sprawie jej adopcji. Quote
Dada M Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 (edited) C.D. Edited May 14, 2012 by Dada M Quote
Dada M Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 W dalszym ciągu mazowieckie - specjalnie zmieniłam tekst do ogłoszeń, żeby można było wklejać ogłoszenia także na te portale, które usuwają duplikaty :) Quote
MALWA Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Strasznie mi żal Saby. Wiem, ze gadaniem nic nie wskuram, ale inne psy, które są poniewierane czy bite albo po wypadku trafiają do schronu czy hotelu to jest dla nich wybawienie, a dla Saby co? NIby spokój, pełna micha i bezpieczne jest to miejsce, ale powinna być już w domu ze swoim ludziem, bo ona naprawdę na to zasłużyła. Gorąco trzymam kciuki za Sabunię, i za ogłoszenia! Quote
tobciu Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='Dada M']W dalszym ciągu mazowieckie - specjalnie zmieniłam tekst do ogłoszeń, żeby można było wklejać ogłoszenia także na te portale, które usuwają duplikaty :)[/QUOTE] OK, będzie mazowieckie :) Quote
MALWA Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Skoro w ciągu dnia takie tu pustki, to może wieczorem jakieś ludki tu zaglądną... Quote
MALWA Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Nikt od wczoraj wieczora tu nie zajrzał... A Sabunia potrzebuje dobrych ludzi, co wpłaca jakiś grosik. Zero zainteresowania sunią..... Quote
tobciu Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Dziś będą ogłoszenia Saby. Mały poślizg miałam z przesłaniem do Agnieszki. Coś się z niczym wyrobić nie mogę. Quote
Recommended Posts