savahna Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Dadziu napisał(a):acha zapomnialam dodac że zdjecia wkleimy jak kupimy kabel do telefonu:) Czekamy z niecierpliwością, to zawsze najmilsza część programu.;) Quote
azalia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Dziękujemy za cudowne wieści,Maxiu tak szybko wybrał sobie i pokochał swojego Pana,wspaniały pies. Quote
Dadziu Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 a więc kapiel przebiegla bardzo spokojnie.wykapaliśmy go zanim Darek poszedl do pracy,po prostu wsadzil go do wanny polewal prysznicem a ja szorowałam,najfajniej było po kapieli był rozbawiony i gonil po domu z Darkiem i Ritą,Rita jest wciąż podejrzliwa i nie do konca ufna ale Max ma to glęboko w tyle:).fajnie mruczy jak się kladzie ale chyba tak robią większe psy bo Rita też mruczy,caluje Was dziewczyny.zdjęcia postaramy się wkleic jak szybko się da Quote
kaja69 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Wpadam tu po przerwie a wojaka juz nie ma i w dodatku przechrzszczony ...alez miał szczęście chłopak... a tego nowego domku nie mozna jakos sklonować,co??? Quote
Ginn Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Jak fajnie się czyta takie wiadomości - zwłaszcza po takim parszywym dniu jaki dziś miałam. Również ucałowania dla całej Rodzinki.:multi::multi::multi: Quote
Dadziu Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 przykro mi Ginn że mialaś paskudny dzień:(ja natomiast mialam super dzionek.wlaśnie przed chwilą byla awantura o jedzenie,Rita jest zadziorna ale Max nie daje sobie w kasze dmuchac,sprowadzil ja do parteru:) Quote
Dadziu Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 witam,dzis mieliśmy wycieczkę z psami na działke.Max i Rita zgodnie jechaly samochodem jednak na działce Rita za wszelką cene chciala pokazac Maxowi kto tu rządzi:)awanturowala się podczas zabawy Darka i Maxa.dzis musialam wyjsc do apteki nie bylo mnie 20 minut Max był grzeczny za to Ricie odwalilo bo zaczęla wyc,wczesniej nigdy tego nie robila,Max ma ogromny apetyt myśle że szybko wróci do prawidlowej wagi.w piątek wizyta u weterynarza i szczepienie Quote
Ginn Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Pamiętaj, że Rita to kobietka i walczy o dominację. Jak przetrzymacie ataki histerii to spróbuje kobiecych sposobów na Maksia i będzie dobrze. Cieszę się, że Maks zachowuje się dobrze - przynajmniej jego macie z głowy. Dobrej nocy wszystkim. Quote
savahna Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 No cóż Rita zachowuje się jak dzieciak, którego los obdarzył wcale nie oczekiwanym rodzeństwem. Na wszystko potrzeba czasu.;) Quote
Dadziu Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 oczywiście że nie mam zamiaru przejmowac się jej humorami:)wszystko się unormuje a zresztą naprawdę jest bardzo dobrze myślalam że ta diablica będzie bardziej rozrabiac ale wszystko jest ok. Quote
Dadziu Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 bardzo spokojnie przebiegła noc Max spi jak zabity za to Rita ma biegunke i o 2.40 w nocy byłam z nimi na polu,Rita nie nauczona tak dużo jeśc jak przy Maxie.Ginn mam zdjęcia ale nie potrafię ich wkleic Quote
Ginn Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Dadziu napisał(a):Ginn mam zdjęcia ale nie potrafię ich wkleic Ja wprawdzie wklejam zdjęcia ale robię to na tzw. "małpę". Nie nauczę Cię. Może Ania albo inne bardziej doświadczone dziewczyny. Quote
Dadziu Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 udalo mi sie dodac zdjęcia w galeri zdjęc pod owczarek niemiecki dlugowlosy i imie psa Max Quote
Linssi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 to poprosimy jeszcze o link ;) edit. To chyba to? http://www.dogomania.pl/galeria/d/8801/ Quote
Dadziu Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 dokładnie tak, to jest moja i Maxa galeria Quote
savahna Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Oj, Rita też śliczna.:loveu: Fajne macie psy.....;) Quote
Dadziu Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 dzięki sawahna:)ona miala byc wilczurem ale okazała się miniaturką wilczura:)kocham oba moje psiaki.Max jest świtny,wlasnie są smutne bo Darek musiał wyjśc z domu:( Quote
Linssi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Max swietnie trafil :) Oby wiecej takich domkow!! :D Quote
aagataa8 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 To ja wkleję tutaj te zdjęcia, jeżeli pozwolicie: Quote
aagataa8 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 I jeszcze trochę: A oto przyjaciółka Maxa, Rita: Quote
paulaa. Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Zdjęcia super, aż miło czytać takie historie, Max świetnie trafił. ;) Quote
Dadziu Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 dzięki aagataa8 za wklejenie zdjęc.Max jest piękny prawda?:) Quote
Recommended Posts