Jump to content
Dogomania

Młody ON Max pod obstrzałem na terenie strzelnicy- potrzebna pomoc. Ma nowy dom!:)

Recommended Posts

Posted

a więc kapiel przebiegla bardzo spokojnie.wykapaliśmy go zanim Darek poszedl do pracy,po prostu wsadzil go do wanny polewal prysznicem a ja szorowałam,najfajniej było po kapieli był rozbawiony i gonil po domu z Darkiem i Ritą,Rita jest wciąż podejrzliwa i nie do konca ufna ale Max ma to glęboko w tyle:).fajnie mruczy jak się kladzie ale chyba tak robią większe psy bo Rita też mruczy,caluje Was dziewczyny.zdjęcia postaramy się wkleic jak szybko się da

Posted

Wpadam tu po przerwie a wojaka juz nie ma i w dodatku przechrzszczony ...alez miał szczęście chłopak...
a tego nowego domku nie mozna jakos sklonować,co???

Posted

Jak fajnie się czyta takie wiadomości - zwłaszcza po takim parszywym dniu jaki dziś miałam. Również ucałowania dla całej Rodzinki.:multi::multi::multi:

Posted

przykro mi Ginn że mialaś paskudny dzień:(ja natomiast mialam super dzionek.wlaśnie przed chwilą byla awantura o jedzenie,Rita jest zadziorna ale Max nie daje sobie w kasze dmuchac,sprowadzil ja do parteru:)

Posted

witam,dzis mieliśmy wycieczkę z psami na działke.Max i Rita zgodnie jechaly samochodem jednak na działce Rita za wszelką cene chciala pokazac Maxowi kto tu rządzi:)awanturowala się podczas zabawy Darka i Maxa.dzis musialam wyjsc do apteki nie bylo mnie 20 minut Max był grzeczny za to Ricie odwalilo bo zaczęla wyc,wczesniej nigdy tego nie robila,Max ma ogromny apetyt myśle że szybko wróci do prawidlowej wagi.w piątek wizyta u weterynarza i szczepienie

Posted

Pamiętaj, że Rita to kobietka i walczy o dominację. Jak przetrzymacie ataki histerii to spróbuje kobiecych sposobów na Maksia i będzie dobrze. Cieszę się, że Maks zachowuje się dobrze - przynajmniej jego macie z głowy.
Dobrej nocy wszystkim.

Posted

oczywiście że nie mam zamiaru przejmowac się jej humorami:)wszystko się unormuje a zresztą naprawdę jest bardzo dobrze myślalam że ta diablica będzie bardziej rozrabiac ale wszystko jest ok.

Posted

bardzo spokojnie przebiegła noc Max spi jak zabity za to Rita ma biegunke i o 2.40 w nocy byłam z nimi na polu,Rita nie nauczona tak dużo jeśc jak przy Maxie.Ginn mam zdjęcia ale nie potrafię ich wkleic

Posted

Dadziu napisał(a):
Ginn mam zdjęcia ale nie potrafię ich wkleic

Ja wprawdzie wklejam zdjęcia ale robię to na tzw. "małpę". Nie nauczę Cię. Może Ania albo inne bardziej doświadczone dziewczyny.

Posted

dzięki sawahna:)ona miala byc wilczurem ale okazała się miniaturką wilczura:)kocham oba moje psiaki.Max jest świtny,wlasnie są smutne bo Darek musiał wyjśc z domu:(