Dadziu Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Dziewczyny juz mam internet:)Sawahna nie wiem gdzie szukac wiadomosci od Ciebie?zarazem dziękuje Quote
savahna Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Wiem Dadziu,ze na poczatku trdno sie połapac. Znajdź takie coś tu na stronce, co wkleiłam na czerwono , u góry strony jest. Wejdź w prywatne wiadomości a tam są odebrane wiadomości czy jakos tak....;) Jak bedziesz miała problem to mogę Ci tą instrukcje ogłoszonka na maila wysłać, ale warto się jednak obsługi pw nauczyc, bo czasem się przydaje, a to nic takiego, na prawde. Nowe posty Prywatne wiadomości FAQ Kalendarz Społeczeństwo Quote
Dadziu Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Dzięki Sawahna juz znalazlam:),ale się kochana napracowalas,jak przyjdzie mąż z pracy to będziemy sie uczyc on jest lepszy w ten komputer:) Quote
Dadziu Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 a dopiero tydzien minoł jak sie poznali:oops: Quote
savahna Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Jejkuuuuu, ale cudnie :loveu::loveu::loveu: Fajnie jest miec dwa psy...pod warunkiem,że się dogaduja, moja sunia się niestety nie nadaje do duetu, za impulsywna, a szkoda....:roll: Quote
ma_ga Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 I miłosc kwitniemaxa i rity Cudne zdjęcie Dadziu :) Quote
Dadziu Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 witaj Ginn mamy ogłoszenie na radiu bielsko z tarą oto link http://www.radiobielsko.pl/przygarnij-zwierzaka/pies-tara pozdrawiam Quote
Ginn Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Dadziu napisał(a):witaj Ginn mamy ogłoszenie na radiu bielsko z tarą oto link http://www.radiobielsko.pl/przygarnij-zwierzaka/pies-tara pozdrawiam Duża, duża buźka - oczywiście od Tary, bo ode mnie to pewnie Wam nie zależy :lol::lol::lol: Czy o mojej Bonie też będziecie pamiętać????;););) Quote
savahna Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 No to Dadziu, jak mawiają: Pierwsze koty za płoty :evil_lol: Quote
Dadziu Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ginn dzięki za buziaki o Bonie oczywiscie pomyslimy i damy ogloszenie:),Sawahna to ogloszenie nie było do końca samodzielne.pomogla nam w tym Pani z Bielska Quote
aagataa8 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 I co słychać u Maxa i Rity? Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku i Max jest grzeczny... Quote
Dadziu Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 :)u nas wszystko wspaniale jest rewelacyjnie.Rita jest zakochana w Maxie.całymi dniami się liza całują bawią razem często śpia.niestety Maxsiu nadal ma niewyleczone oczka pomimo ze zakrapiamy je trzy razy dziennie,zobaczymy co powie na to weterynarz natomiast nosek fajnie sie go po oxykorcie.Sierśc ma piękną lśniącą apetyt ogromny i bardzo kocha mojego męża Quote
savahna Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 A ja mam na temat oczek własną refleksję. Ponad 7 lat temu do naszego domu przybył szczeniaczek. I od poczatku problem z oczami. Chodziłam do weta ,dostawała różne leki a oczy nadal ropiały. Nawet na spacerze ktoś powiedział: Ojej jak jej oczka ropieja. No nic nie pomagało. się wkurzyłam, zaparzyłam rumianek i zaczęłam jej przemywać. Problemy się skończyły!Spokój od wtedy do dzis. Może spróbuj, chyba nie zaszkodzi a pomóc może....;) Quote
Dadziu Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 sawahna jestes niezastąpiona,napewno tak zrobie będe mu myc oczka rumiankiem:multi: Quote
savahna Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Dadziu napisał(a):sawahna jestes niezastąpiona Eeeee....... No tylko wiesz, nie ma gwarancji,że w tym przypadku tez pomoże. Ale co szkodzi spróbować. Ja powiem szczerze, byłam mocno zdziwiona,że wet nie pomógł a rumianek tak. Quote
Dadziu Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 wiem wiem ale często domowe sposoby sa najlepsze.buziaki dla Ciebie Quote
Ania102 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Dadziu dopiero teraz zobaczyłam zdjęcia Maxa i Rity- pieknie razem wygladają. Pozdrawiam cała Wasza Rodzinke:) Quote
Dadziu Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ania102 dziękujemy za pozdrowienia,dzis mija trzy tygodnie odkąd Max jest u siebie w domu,psiaki bardzo się kochają,potrafią bawic się prawie caly dzien,są cudne Quote
Nadziejka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Witam sie kochana Dadziuu u twego cudnego Maksia wojaka:loveu::multi::multi::multi:caluski w nochalki dla Maksika i Rity:buzi::buzi:czytam i sie radujee , bo taki tu spokoj i radosc na wateczku , z radoscia bede przylatywac , Dadziu ta blondynusia urocza tos ty ciotenko? pozdrawiam stokrotnie wasza rodzinke ludeczkowo-psipsiaczkowa!:loveu::loveu::loveu: Niechaj wam sie w kazdem dzioneczku jakas magiczna chwilka przydarza kochani Dadziowie:multi:.... a panciunio tez fajowy wujaszek! Quote
mysza 1 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Śliczny ten Maksiu, fajnie, ze tak szybko taki domek znalazł :) Quote
Dadziu Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 ewa gonzales i mysza 1 witam u Maxia i Rity,moich dwoch aniolkow,Rita to aniolek z Rożkami,Ewa tak ta blondynka to ja Dadziu od imienia mojejego męza Darka,ten dopiero to psi tata jest:) Quote
azalia Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 ąAleż ten Maksiu z Ritką się świetnie dogadują i tacy ladni oboje.Ja mam psa Bono,dużego goldena ze schronu i też Ritkę schroniskową ,ale niestety ona choć mała wiedzie prym i potrafi go potraktować"z główki".Dosłownie tak,bo podbiegnie i machnie mu swoją główką koło jego dużej głowy,a on kochający wszystkich patrzy na mnie i czeka,że go przytulę.A wzięłam ją mając nadzieję,że będą się lubić i bawić razem.O wszem,tolerują się,on już mniej się jej boi,ale miłości nie widać,czy to się jeszcze kiedyś może zmienić na lepsze?Rita przyjechała do nas przed Wielkanocą. Quote
Recommended Posts