Jump to content
Dogomania

Młody ON Max pod obstrzałem na terenie strzelnicy- potrzebna pomoc. Ma nowy dom!:)

Recommended Posts

Posted

Zrobie zdjęcia jutro, niedawno wróciłam z pracy i jest ciemno.
Psiak był dzis z koleżanka u weta- zapalenie oczu i uszu, za przynajmniej tydzień możliwe są szczepienia.

Co dokładnie powiedział wet tez nie wiem bo w pracy nie mam zasięgu i mam bardzo porozrywane informacje. Dziś jest u Artura, u tego u którago był Marley- Artur stwierdził, że ma ADHD, jest przyjazny ale nienormalny. Na dzień dobry zrobił mu koope w domu.
Z pewnością to nie będzie przyjaźń jak z Marleyem ale kilka dni Artur go przetrzyma.

Musimy zebrać deklarację na hotelik, tylko Ginn ile dokładnie?

Posted

Ania102 napisał(a):
Musimy zebrać deklarację na hotelik, tylko Ginn ile dokładnie?

Aniu - przecież wiesz, że mamy umowę - 300 zł. Czy od Tosi coś się miało zmienić?

Posted

Postaram się wymyslić jakiś tekst do ogłoszeń i mam prośbę do ciotek pomagających w nich, poogłaszajmy go również w dziale znaleziono.
Nie sadzężeby uciekł komus, bo jest bardzo wpatrzony w człowieka ale różnie z tym bywa. Kiedyś znalazłam 10-letniego psa przywiązanego do ławki a okazało się, że ma właściciela, który kocha go bardzo i wszędzie szuka.

On jest troszkę mniejszy od ON-ka, wyjatkowo kontaktowy, wyjątkowo kochający ludzi. Włazi na kolana, ślicznie się przytula, rozdaje całusy.
Jest bardzo aktywny, energiczny, nie rozumie żadnych komend i załatwił się w domu ale podejrzewam, że jest madry i szybko się nauczy wszystkiego. Myslę, że jak pojedzie do Ginn to bedziemy mieć pełny obraz jego charakteru.

Posted

Ja mu zrobiłam już pakiet:Starachowice,Kraków,Radom.
Tekst jak zwykle krótki;-)Piszę,że zostanie wydany wykastrowany.Od jutra będzie się ukazywał dodatkowo w anonsach Kielce i Radom.
Z takimi fotkami musi być odzew,zwłaszcza,że teraz jest boom na DONki.
Ja będę odświeżać psiaka regularnie -co 2tygodnie będzie na pierwszych stronach portali.Jak znajdę kiedyś chwilę,to rzucę go na Katowice.Na razie mnie zasypały koty z Dymin;-)Jest ich tam chyba z 25sztuk do pilnego wydania.

Posted

Dziekuję Zuzka, ja tez go ogłoszę. Pewnie savahna jak znajdzie chwilke nie odpusci:evil_lol:
Ze zdjęc rzeczywiście jestem dumna, bo z nim łatwo nie jest bo ciągle się przytula, skacze ale nie tak natretnie jak Tosia tylko spokojniej.

Fajny jest wiem, że szybko znajdzie dom.

Potrzebujemy jednak deklaracji na już, czy ktoś byłby chetny wspomóc psiaka? Potrzeba 300 zł/ miesiąc.

Posted

No nie wiem, jak a niego patrzę to mnie nie pasuje.

Byliśmy znowu u weta- jutro mu jajka obcinamy, żeby było z głowy. Zaszczepić nie można bo ma zapalenie uszu ale jajka można ruszyc.
Kastrację sponsoruje Nadja89- dziś się o tym dowiedziała i nie ma nic przeciw:evil_lol:
Ogromnie dziękujemy. Nadja w naszym rejonie odwala kawał dobrej roboty i jest niezastapiona:)

Ginn zobaczymy jak będzie po zabiegu ale pasowałoby nam Ci go zawieźć jutro około godziny 14, będziesz. Jeszcze zadzwonie?

Posted

Ginn zobaczymy jak będzie po zabiegu ale pasowałoby nam Ci go zawieźć jutro około godziny 14, będziesz. Jeszcze zadzwonie?
No właśnie jeszcze nie wiem - na jutro mam samochód do Kielc (na 90%). Jeśli jutro będę miała potwierdzenie to mogłybyście przyjechać w sobotę. Ale to jutro na telefon.

Posted

Piękny onek,a że kupala zrobił to się nie dziwię,cały czas w wolnym terenie,a tu nagle taka zmiana,nauczy się chłopak.Postaram się coś wpłacić dla pieska.

Posted

Tak jak mowilam, nie dam rady pomoc finansowo, ale dzis na allegro mozna wszystko wystawic za 1/2 ceny, wiec moge zrobic dla psiaka wyroznione np. na Krakow. pozwolilam sobie tez poprawic troszke kolory na zdjeciach. zaraz je wstawie...

A jak go nazwalyscie?

Posted

Ja wczoraj zrobiłam mu allegro więc dziś wyróżnię, ale Linnsi zrób proszę bo mi miniaturki raz wchodzą, raz nie. Ja z aagatą jestem odpowiedzialna za adopcję. Ogłaszam go z takim tekstem.

Max ma około 2 lat. Jest pieknym psem, bardzo w typie Owczarka Niemieckiego.
Max został prawdopodobnie porzucony. Szukał sam swojego właściciela, nie znalazł.
Jest łagodnym, nadzwyczaj towarzyskim, kontaktowym, przyjacielskim psem. Tolerancyjny względem innych zwierząt. Nie ma w nim cienia agresji. Absolutnie nie nadaje się na psa stróżującego, wszystkich kocha.
Uwielbia towarzystwo człowieka.
To pies bystry. Nie wiemy czy kiedykolwiek przebywał w domu ale bardzo mu zależy na bliskości człowieka.
Max jest wykastrowany, odrobaczony.Przebywa w hoteliku w Celinach- woj. świętokrzyskie, okolice KIelc.
Warunkiem jego adopcji jest zgoda na wizytę okołoadopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Zastrzegam prawo wyboru adoptującego.
Zainteresowanych adopcją prosimy o kontakt telefoniczny:
535-194-226 lub 503-576-210
e-mail: [email protected]