Dadziu Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 dzięki aagataa8 zaraz to poprobuje.jak mi się uda to dodam zaraz nowe zdjęcia mojego Lorda:) Quote
savahna Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 To ja jutro rano wkleje mini kursik. Myśle,że może od gumtree zaczniemy bo tam na prawde dużo wejść.Ale zrobić sobie folder w komputerze potraficie, co? Bo trzeba bedzie sobie przygotować folder w którym będziecie miały zdjęcia do ogłoszeń i tekst. ;) Quote
Ginn Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 savahna napisał(a):To ja jutro rano wkleje mini kursik. Myśle,że może od gumtree zaczniemy bo tam na prawde dużo wejść.Ale zrobić sobie folder w komputerze potraficie, co? Bo trzeba bedzie sobie przygotować folder w którym będziecie miały zdjęcia do ogłoszeń i tekst. ;) Czy to ma być jeden folder, czy dwa osobne - na zdjęcia i na tekst. Kopiować prawym przyciskiem myszki?? Quote
savahna Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Jeden folder w którym bedziesz miała foty i tekst konkretnego psa.;) Kopiować ,no tak prawym , ja odruchowo robię, ale prawym....:roll:To znaczy lewym musisz sobie tekst zaznaczyc a prawym skopiować. Poza tym dobrze mieć,że tak powiem " w kupie " wszystkie adresy. Ja mam skopiowane i w wordzie wklejone.I ten dokument tez mam u siebie obok folderów wszystkich psów do ogłoszeń. No i jak sobie startuję z ogłoszeniami to otwieram dokument z adresami, zrzucam na pasek, potem z folderu konkretnego psa otwieram tekst ogłoszenia i tez na pasek zrzucam. Wtedy mozna zaczynać.:lol: Quote
Ginn Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Na pasek dolny??? Jak łatwiej jeden adres i zmiany psa cz na odwrót??? Sorry za głupie pytania. Quote
savahna Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Tak na pasek dolny. Jak klikniesz tą kreskę poziomą co jest w prawym górnym rogu to Ci zleci właśnie na dolny pasek. Ja najpierw twieram sobie adresy, potem tekst do konkretnego psa. Zdecydowanie łatwiej (moim zdaniem ) jest robić najpierw jednego psa na wielu serwisach niż odwrotnie, bo wtedy musisz miec na pasku jedynie adresy i jeden tekst. [pytania wcale nie sa głupie jak sie jest z kompem nie za pan brat i nie robiło się nigdy głoszeń. Rozumiem bo miałam podobnie....;) Quote
Ginn Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 OK. Ja dziś nie za wiele poćwiczę ale mam sporo problemów z umieszczeniem nowego prezentu - niestety psy nie są zbyt przyjacielskie. Jak wypiszesz co i jak to jutro wstanę rano i poćwiczę. Chyba, że inaczej to widzisz? Quote
savahna Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ja sobie ogłoszę jednego psa i jutro Wam wkleję co po kolei w konkretnym serwisie się robi. Pewnie dałybyście radę same, ale jak wolicie z asekuracją to czemu nie.;) Quote
Ginn Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 savahna napisał(a):Ja sobie ogłoszę jednego psa i jutro Wam wkleję co po kolei w konkretnym serwisie się robi. Pewnie dałybyście radę same, ale jak wolicie z asekuracją to czemu nie.;) Będę Ci bardzo wdzięczna. Rano lepiej mi się mysli - jestem skowronkiem. Dziś już myślę tylko o spaniu i jak psy rozmieścić aby sobie krzywdy nie zrobiły. Quote
Dadziu Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 :multi:udało sie z pomocą meza.ja tez jestem skowronkiem więc uczymy się rano;),a to Maxiu ze swoim panem oboje szczesliwi Quote
azalia Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Miło patrzeć na szczęśliwego Maxia ze swoim Pańciem. Quote
Dadziu Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 aagataa8 masz talent do uczenia innych to było proste z Twoją pomocą,:cool3::lmaa:to ja i komputer:eviltong: Quote
Dadziu Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ginn pozdrawiamy Ciebie i Twoją sforę.tak sobie myśle ze ten psiak ktorego Ci podrzucili mial wyjatkowe szczescie mógl wylądowac gdzieś w lesie:( a tak to jest u wspanialej z wielkim sercem kobiety.calujemy Cie Quote
Ginn Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dadziu napisał(a):Ginn pozdrawiamy Ciebie i Twoją sforę.tak sobie myśle ze ten psiak ktorego Ci podrzucili mial wyjatkowe szczescie mógl wylądowac gdzieś w lesie:( a tak to jest u wspanialej z wielkim sercem kobiety.calujemy Cie Wiesz jest takie powiedzenie "jak się ma miękkie serce to należy mieć twardą d..ę. Ja niestety w październiku kończę 60 lat i d..ę mam coraz miększą (chyba to jest dobrze po polsku). Quote
aagataa8 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Dadziu napisał(a):aagataa8 masz talent do uczenia innych to było proste z Twoją pomocą,:cool3::lmaa:to ja i komputer:eviltong: Cieszę się bardzo:) Ale sama myślę, że ja nie potrafię tłumaczyć.... Quote
savahna Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Dziewczyny, coś tam naskrobałam. Mam nadzieje,ze bedzie czytelne. Wole jednak wysłać na pw albo na maila, bo jest tego sporo i sie wprawdzie nie znam, ale nie wiem czy można tak w poscie to umiescic, czy się w ogóle zmieściłoby i czy mod by sie nie doczepił. Dadziu jak nie będziesz umiała pw znaleźć to Ci maila wyślę;) Quote
Ginn Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 savahna napisał(a):Dziewczyny, coś tam naskrobałam. Mam nadzieje,ze bedzie czytelne. Wole jednak wysłać na pw albo na maila, bo jest tego sporo i sie wprawdzie nie znam, ale nie wiem czy można tak w poscie to umiescic, czy się w ogóle zmieściłoby i czy mod by sie nie doczepił. Dadziu jak nie będziesz umiała pw znaleźć to Ci maila wyślę;) Dzięki - dla mnie możesz na pw lub na maila - jak Ci wygodniej. No właśnie dostałam pw. Biedna - ale się napisałaś. Wielkie dzięki. Ja teraz będę się szykować z Bonusem do weta do Starachowic. Jak wrócę to zrobię zdjęcia i założę mu wątek. Na moje psy znów poszło po 130 ogłoszeń a wynik tak,że zadzwoniła jakaś idiotka po "szczeniaka dla dziecka na podwórko" i jakaś mocno nie zdecydowana kobietka na maila. I to wszystko na ponad 700 ogłoszeń. Zwariować można. Quote
savahna Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Bonus- dobre....Ech Ci ludzie.:shake: Quote
Ginn Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Agata P napisał(a):Ginn ,a jak nowy''nabytek''?? "Nabytek" czyli Bonus przespał noc bardzo spokojnie. Mam wrażenie, że chce tylko trzech rzeczy, jeść, pić i spać. Martwi mnie bo od wczoraj nie zrobił siusiu. Szykuję się z nim do weta do Starachowic. Gdy wrócimy zrobię mu zdjęcia i założe wątek. Quote
savahna Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ginn jak opanujesz ogłoszenia to bedziesz mogła na kilku najbardziej obleganych serwisach robic swoim psom w każdy piatek na przykład i zawsze bedą gdzies na widoku. A w weekend sporo wejść. Niestety przy tylu psach do ogłoszeń osoba,że tak powiem postronna nie da rady tego robic.:roll: Dadziu do Ciebie tez poszło pw. ;) Quote
Ginn Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/214082-Bona-sunia-klasyczny-wilczurek-podrzucony-mi-w-prezencie-pod-bramÄ™-hoteliku.?p=17575407#post17575407 Quote
Recommended Posts