anett Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Winter to nie jest Kasetka to Rea nadal w schronie oddana z adopcji APSA napisał(a):Rea już z powrotem w schronisku. Wróciła, bo załatwiła się do posłania. Pani wyraża chęć ponownej adopcji, jak naprawimy psa :roll: Quote
Cantadorra Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Kasia złe oko, już zadomowiona. A ja bardzo proszę o pomoc w transporcie karmy na trasie Konstancin Jeziorna-Janów Lubelski. Może wy macie kogoś kto jeździ? Quote
anula42 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 kochana Kasetka-czyżby cioteczki o niej zapomniały? Quote
anett Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Nie zapomniały, na pewno nie zapomniały o Kaśce;):loveu: ale nowe fotki by się przydały:lol: Quote
Czarodziejka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Kasia gruba i futrzasta. Awanturuje się w porze posiłków i pilnuje Julki bałwana. Razem go lepiły. Julka toczyła kulki, a Kasetka niczym kura chodziła za nią i dziobała coś w ukazującym się spod kuli zielonym dywanie. Dziś krązyła wokół bałwana, warowała, patrzyła mu w oczy i dopiero przed kolacją zajarzyłam, że bałwan ma na głowie Kasin garnek! Nie daj Boże z zawartością. Trzeba koniecznie dopilnować, żeby znalazł się nieco niżej 8) Quote
anett Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Czarodziejka napisał(a):... Dziś krązyła wokół bałwana, warowała, patrzyła mu w oczy i dopiero przed kolacją zajarzyłam, że bałwan ma na głowie Kasin garnek! ... a to bałwan:eviltong: A Kasia wykazała się nadzwyczajną cierpliwością;) jej GARNEK!! i tak wszystkie są jej :cool3: a tu jej osobisty zagarnięty przez bałwana!!:evil_lol: Czarodziejko możesz zrobić Kasi nowe zdjęcia do ogłoszeń? Quote
Dada M Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 anett napisał(a):Czarodziejko możesz zrobić Kasi nowe zdjęcia do ogłoszeń? Dołączam się do prośby, chciałabym przysiąść nad ogłoszeniami i Kasetka znajduje się na mojej liście ;) Quote
anett Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 anett napisał(a):... Czarodziejko może jakieś nowe fotki??:lol: anett napisał(a):... ale nowe fotki by się przydały:lol: anett napisał(a):... Czarodziejko możesz zrobić Kasi nowe zdjęcia do ogłoszeń? Dada M napisał(a):Dołączam się do prośby, chciałabym przysiąść nad ogłoszeniami i Kasetka znajduje się na mojej liście ;) APSA napisał(a):Czy możemy teraz prosić o futro na zimę? ... czy możemy liczyć na jakieś zdjęcia Kasi?? Quote
Cantadorra Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Mam nadzieję, że i Kasetka znajdzie domek, skoro ogłoszenia chcą cioteczki robić. Tymczasem zapraszam na bazarek m.in. ze spodniami narciarskimi: http://www.dogomania.pl/threads/222869-Ciuszkowy-Bazarek-Cioci-Cantadory-%29-18.02.-godz.-22.00 Quote
kasiek. Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 jakie są decyzję w sprawie psa i jak ona w koncu ma na imie .bo są tu różne podawane ,czy nie mozna napisać w tytule wątku Onka(Kasetka)......? Quote
Zofia.Sasza Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Z wątku Hospicjum: [quote name='Fundacja BERNARDYN']Decyzja PIW: - psy będące własnością p. Diany (zgodnie z oświadczeniem zawartym w protokole) mogą pozostać - pozostałe psy muszą w terminie 7 dni od dnia kontroli wrócić do właścicieli Dobrostan psów prywatnych p. Diany, które pozostają na posesji będzie podlegał kontrolom i miał charakter ciągły, w przyszłym tygodniu przewidziane 2-3. W tym tygodniu również należy się spodziewać. Zakaz przyjmowania na czasową opiekę jakichkolwiek psów, ponieważ nie ma zarejestrowanej działalności (hotel). Jeśli p. Diana w przyszłości chciałaby ubiegać się o taką rejestrację musi najpierw zwrócić się do piw o wskazania. Zakaz przebywania na terenie posesji większej ilości psów prywatnych niż określona w protokole, ponieważ tylko na tę ilość są spełnione warunki bytowe i piw wyraża zgodę. Na dzień kontroli nie ma odpowiednich warunków dla kolejnego psa. Na terenie posesji mogą przebywać jedynie zwierzęta bez widocznych oznak chorobowych (zdrowe), ponieważ nie ma możliwości na zapewnienie odpowiednich warunków (źródło ciepła i przy tej ilości zwierząt odpowiednia opieka). Jeśli warunki bytowe prywatnych psów p. Diany i opieka nad nimi podczas kontroli dobrostanu zostaną uznane za niewystarczające to psy zostaną odebrane bez wskazań do poprawy, bo takie już były i umieszczone w miejscu wskazanym przez wójta gminy Widawa. Ilość psów prywatnych 8 szt. Warunkowo może zostać Campari, jeśli natychmiast (do kolejnej kontroli) zostaną dla niej stworzone właściwe warunki (m.in musi dojść ósma buda, ocieplana, dostosowana dla psa). Campari zostanie natychmiast odebrana podczas kontroli, jeśli warunki zostaną uznane za niewystarczające. Zostało 6 dni. Prosimy właścicieli o odebranie psów.[/QUOTE] Quote
Dada M Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Dziękuję za przekopiowanie decyzji PIW. Kasetka ma zerezerwowane miejsce w hotelu Terier pod Nowym Tomyślem, zostanie tam zawieziona jutro. Quote
Zofia.Sasza Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Dada M']Dziękuję za przekopiowanie decyzji PIW. Kasetka ma zerezerwowane miejsce w hotelu Terier pod Nowym Tomyślem, zostanie tam zawieziona jutro.[/QUOTE] A to sorki, nie zarejestrowałam, że ten Tomyśl, to ona. Szczęśliwej drogi zatem! Quote
zuzlikowa Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Dada M']Dziękuję za przekopiowanie decyzji PIW. Kasetka ma zerezerwowane miejsce w hotelu Terier pod Nowym Tomyślem, zostanie tam zawieziona jutro. Dada, do tego samego hotelu ma jechac i Szarik. Czy nie byłoby możliwości połączyć transport tych 2 psiaków? http://www.dogomania.pl/threads/139665-SZARIK-jest-na-MINUSIE-potrzebuje-kasy-na-hotel!-Gro%C5%BAba-powrotu-do-przytuliska-%28?p=18706036#post18706036 Quote
Akrum Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 zapisuje sobie wątek, bo widzę że sunia będzie w Terierze, czyli poznam ją niebawem :) Quote
malibo57 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Dada, czy możesz się skontaktować z mal_2 ( Hania) od Szarika w sprawie wspólnego transportu do Tomyśla? Quote
anett Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Kasetkę zawozi Winter7, najlepiej w sprawie transportu bezpośrednio się skontaktować z Kasią. Quote
malibo57 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Nie wiedziałam, że Winter zawozi Kasetkę - zapytam. Quote
anula42 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 kochane -jeśli o mnie chodzi to nie rezygnuję ze swoich zobowiązań... Quote
malibo57 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Kasetka już na miejscu w nowym hotelu. Quote
katarzyna09 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Przepraszam za offa... Pilnie prosimy o pomoc dla niewidomego staruszka-Sokoła,opuszcza jutro DT,brakuje kompletu deklaracji na nowe miejsce:-( Proszę,dajmy i jemu szansę...pomóżmy tej psince... http://www.dogomania.pl/threads/195738-ONek-Sok%C3%B3%C5%82-d%C5%82ugo-kr%C4%85%C5%BCy%C5%82-szukaj%C4%85c-pomocy-w-ko%C5%84cu-si%C4%99-uda%C5%82o.-Ju%C5%BC-u-Czarodziejki. Quote
Akrum Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 super, że Kasetka już bezpieczne w terierze :) w końcu noc spędziła w cieple i na miękkim posłaniu :) teraz w hoteliku pod troskliwym okiem Joasi oraz pracowników - Kasetka odmłodnieje :) dostanie dużo miłości - tego jestem pewna :) Quote
Recommended Posts