Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na rozchmurzenie ;) Każda kobieta rozchmurza się widząc futro 8) Co prawda nie jest z norek, ale liczę, że zadowole wasze skromne wymagania.

Futro wybudzone i nieco zaspane.

Futru całkiem dobrze patrzy z oczu ;)

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Już go wypatrzyłaś? 8) A on przecież taki niepozorny ;)
Myszolek terrorysta ma się dobrze, ale Lutek też już się rozkręcił, nie pozwala sobie wyjadać z gara, warczy, przegania, podchodzi do bramy na powitanie, a to przecież strachulec ;) Śpią raczej w garażu, chociaż zdarza się przespać dzień w sypialni, kiedy wietrzę. Leżą wtedy na małżeńskim materacu kołami do góry i obaj nic nie słyszą, bo zaliczają głębsze fazy snu. Lutek jest bardzo nieufny, ale mnie lubi ;) Myszol to warchoł i zaczepialski. Do tego Kasia terrorystka kompulsywny żarłok i Campari, która już wychodzi na kolację przed garaż - a nie w betach ;)

Posted

Załamałam się totalnie, mam nadzieję, że nie powtórzy się historia Uzika :-/
W geriatrium jest tak wiele owczarków, że trudno je zliczyć.

Dobrze, że choć Kasetka miała tyle szczęścia.

Posted

[quote name='APSA']Rea już z powrotem w schronisku. Wróciła, bo załatwiła się do posłania. Pani wyraża chęć ponownej adopcji, jak naprawimy psa :roll:[/QUOTE]

że też takich ludzi nie da się 'naprawić'!

Posted

Rea dobrze, ponoć nawet się ucieszyła, że wróciła.
I przynajmniej ładnie wygląda, bo została porządnie ostrzyżona.
Była ze mną na spacerze w czwartek, a z APSĄ w niedzielę.

Za to Rosa zaliczyła półdniową adopcję, jutro zajrzę do niej (mam nadzieję, że to na tyle silny charakter, że potraktowała to jako wycieczkę).

Posted

APSA napisał(a):
...
Wygląda o niebo lepiej, nie poznałam jej - myślałam że zapinam na smycz Ledę :lol:
...

To ja prosiłabym o sesję zdjęciową do ogłoszeń:lol:
Mam nadzieję, że Rosa też tego nie odchoruje... brak słów... skąd się ci ludzie biorą:angryy:

• 2 weeks later...
Posted

U smoczycy Kasetki wszystko gra. Boczki tłuste, sierść jak na wilku syberyjskim, oko złe, ząb na wierzchu i głód w oczach 8) Muszę ją przeganiać, bo straszny z niej żarłok. Swoje wsunie w tempie ekspresowym i natychmiat pędzi na obchód. Mam tu kilka takich cwaniaków, ale wśród pań króluje Kasior ;)

Posted

[quote name='Czarodziejka']U smoczycy Kasetki wszystko gra. Boczki tłuste, sierść jak na wilku syberyjskim, oko złe, ząb na wierzchu i głód w oczach 8) Muszę ją przeganiać, bo straszny z niej żarłok. Swoje wsunie w tempie ekspresowym i natychmiat pędzi na obchód. Mam tu kilka takich cwaniaków, ale wśród pań króluje Kasior ;)

A to dobre :)
Kasior ma apetyt - znaczy na jedzenie i na życie :)