APSA Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Złote robi kolejne postępy w nauce. Ale, ale, nie to dziś najważniejsze! Dzisiaj Freek miał wizytę! Trzymajcie kciuki za dalsze zapoznawanie z dwiema paniami, a nuż tym razem coś z tego wyniknie :razz: Friknięty w wersji grzecznej :) Quote
Noemi1 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 APSA niedługo nie będzie pasowała do niego ksywka "friknięty " :) On jest cudowny :) Quote
Aimez_moi Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 O kurcze.....a jak wyglada wersja mniej grzeczna?.....:) Quote
Aimez_moi Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ale aparat......faktycznie jest frikniety.....:) Quote
APSA Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Freek ukończył dzisiaj kurs :) Pod koniec ostatnich zajęć był mini-egzamin - krótki pokaz umiejętności. Poszło nam bardzo ładnie :) (Morganowi też poszło bardzo ładnie, jak już udało mi się go na powrót skupić) Odbierałam też certyfikaty psów Morisowej i KWLa. Lestat, którego dyplom też widać, to wspomniany tu już wcześniej "Fajny Pies ale Trudny" ;) Saba poleca kawalerów z papierami ;) Quote
Noemi1 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Jak to Lestat "trudny"??? Przecież to fajny pies :) Quote
Aimez_moi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Gratuluje zlocistemy Freekowi.......:) Quote
Noemi1 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 I Freeka widziałam wczoraj na spacerze :) Dłuuugiiiim spacerze :) Tylko co z tego wyniknie??? Quote
KWL Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Noemi1 napisał(a):Jak to Lestat "trudny"??? Przecież to fajny pies :) Lesio ma kłopoty z serduszkiem ;-) kocha swoich ludzi całym sobą od czubka nosa po koniec ogona, miłością zaborczą i nieskłonną do tolerowania konkurencji. Stąd małe kłopoty na ostatniej sesji szkoleniowej, kiedy to Lestat namierzał Pinha, a ten postanowił mu być wdzięczny za tak konkretne zainteresowanie... Obaj są cudowni, ale to duże psy z charakterem, potrzebujące mądrej i rozważnej osoby. A Norman powinien mieć wpisane "fajny pies, ale czas skupienia poniżej sekundy" Quote
magdyska25 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 No proszę to teraz tylko dom jest potrzebny dla wszystkich co już wyszkolone są ;) Wiecie kiedy ma być następna taka akcja? żebym znowu nie obudziła się z ręką w nocniku... Quote
APSA Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Ze spaceru może coś wyniknie, jest szansa :) Freek szczęśliwiec w sobotę miał długi spacer ze mną (poszłam w stronę, gdzie dawno nie chodziłam, i się zdziwiłam) i oczywiście szkolenie. A w niedzielę ponownie miał długi spacer z... :cool3: magdyska25 napisał(a): Wiecie kiedy ma być następna taka akcja? żebym znowu nie obudziła się z ręką w nocniku... Może być koło lutego. Jak będzie ciemno i zimno, to ja się nie piszę, ale może jakby była wiosną/latem to znów się wybiorę. Jakichś potencjalnych kandydatów mam :) A w międzyczasie spróbuję się zmobilizować i choć minimalnie ćwiczyć coś z psami. Np. branie małych smakołyków bez palców ;) Quote
APSA Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Możesz trzymać kciuki :) I to głównie za to, żeby był grzeczny :) Schronisko w niedzielę było grzeczne i bez problemu wydało go na spacer (a ja się przekonałam, że mam już nieźle utrwaloną neurozę pt. 'na pewno będą robić jakieś problemy' ;) ). Sobotni spacer ducha po wielkiej pustce ;) Quote
magdyska25 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 'na pewno będą robić jakieś problemy'- hmm skąd ja to znam? haha Freek będzie grzeczny! Kciuki już dawno zacisnęłam ;) Quote
Noemi1 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Kciuki zaciśnięte z całych sił. APSA nie potrzebujesz palców do życia??? Quote
morisowa Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 "hmm, którego z nich wybrać?" :evil_lol: trzymam kciuki za Freeka! i oby reszcie panów też się udało :) Quote
Noemi1 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='morisowa'] "hmm, którego z nich wybrać?" :evil_lol: trzymam kciuki za Freeka! i oby reszcie panów też się udało :) Po minie widać, że wybór nie jest łatwy. Może kilku??? Quote
Aimez_moi Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ja pewnie glupia jestem.....ale co z Freekiem? Quote
APSA Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Saba pyta, gdzie jest jej certyfikat? ;) A Freekowi szykuje się prezent na święta ;) Quote
Recommended Posts